Facebook

Kako osvojiti onoga kojega želiš

Postavlja se pitanje: Kako osvojiti onoga kojeg želiš? Želiš baš njega – onog muškarca koji te oborio s nogu onda kada ti je davao pažnju. To je onaj muškarac koji te na početku svojim ponašanjem nagovarao da mu daš priliku. To je onaj muškarac zbog kojega si povjerovala u čaroliju, u bajku da možeš osjetiti ludu kemiju s nekim tko misli s tobom ozbiljno. A onda je sasvim iznenada, sasvim neočekivano počeo mijenjati svoje ponašanje i naglo zahladio. Ono što je najapsurdnije u tome jest da si ti tada još više postala sigurna da želiš BAŠ NJEGA. Čini ti se kako sve to nije fer jer konačno ti se netko svidio i zato te boli to što se on hladi.

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

3D-Osvoji-ga-na-duge-stazep-web

Zašto ti želiš baš njega?

Drage moje dame, vjerujem da se svaka od vas barem jednom našla u sličnoj, zbunjujućoj situaciji. Onda kada daješ sve i što više daješ – sve manje dobivaš zauzvrat. Mnoge žene rade standardnu grešku – kada se muškarac počne povlačiti, one se još više trude, još više ulažu, još više se dokazuju. I sve to u nadi da će on shvatiti, uvidjeti, zaključiti kako je baš takvu, dobru, vrijednu, požrtvovnu ženu oduvijek čekao. Samo što svemu tome postoji jedan mali problem – on ne traži MAJKU. Zato nema potrebe da se žrtvuješ za nekoga tko tu žrtvu ni ne traži – za nekoga tko se od tebe svjesno ili nesvjesno udaljava.

Prije svega daj mu dovoljno prostora i vremena da on osvaja tebe. Što to točno znači? Čitajte pažljivo.

Često se događa da želimo baš one koji iz nekog razloga ne žele nas, ili su se od nas distancirali. Podsvjesno mislimo da ta osoba više vrijedi jer nas ne želi, smatramo da je u toj osobi nešto duboko, mistično, vrijedno… Stvaramo scenarije o mogućoj budućnosti – kao da će se promijeniti sve ako nas taj netko poželi. Svi smo barem jednom u životu bili u toj situaciji, a to je zapravo i jedna od NAJVEĆIH ZABLUDA.

Zašto?

Jer zbog silne želje da pridobijemo nekoga tko nas ne želi – gubimo fokus s realnosti. Ne gledamo ono što je pred nama, nego sanjarimo o onome što bi moglo biti.

Drugim riječima, mnoge od vas ne gledaju kako se ponaša taj muškarac prema vama, zaslijepljene nekim idealnim budućim scenarijem. „Samo kad bi me on htio“, „Samo kad bi me nazvao“, „Samo kad bi mi se vratio“, često čujem rečenice ovoga tipa. Značenje tih rečenica je u PRIZNANJU tog određenog muškarca. Samo kada bi te on htio, kada bi ti dao to priznanje, sve bi opet bilo u redu. I tako se cijeli tvoj svijet počinje vrtjeti oko jednoga muškarca – koji te trenutno baš i ne želi.

 

Kako-osvojiti-onoga-kojega-zelis

 

 

Kakav dojam ostavljaš

Ti gubiš fokus sa sebe – i činiš sve da mu se svidiš. Na sve načine se trudiš da mu skreneš pozornost na sebe. Stalno stavljaš Storye na društvene mreže – ili pretjerano vesele ili pretjerano tužne, samo da izazoveš bar neku njegovu reakciju. Pišeš mu, javljaš mu se prva i pronalaziš malu nadu u tome što ti on gotovo uvijek odgovori, iako ti se više ne javlja prvi. Nadaš se, trudiš se, strepiš i upravo ta očajnička energija njega još više odbija.

Moguće je da je on čak i bio zainteresiran, ali ga je upravo tvoje ponašanje odbilo. I čak možda toga nije niti svjestan. On samo zna da nešto nije u redu i da mu to više nije to.

Isti tako, moguće je da on uopće nema ozbiljne namjere, a ti ga idealiziraš i stavljaš ga na pijedestal. I pritom gubiš vrijeme koje bi mogla iskoristiti da upoznaš nekoga novoga, nekoga boljeg. Jer u tvojim očima on je najbolji, no je li uistinu najbolji? Ili ga takvim vidiš ponajviše jer te on ne želi? Zapitaj se koliko je on uistinu tako poseban i čaroban kakvim ga vidiš? Prvi korak do željenog preokreta je sagledati situaciju bez ružičastih naočala.

Ako je on uistinu muškarac za kojega smatraš da je vrijedan truda i da si ga možda ti odbila svojim ponašanjem, tada je važno da prepoznaš i osvijestiš svoje obrasce ponašanja koji ti stoje na putu do ljubavne sreće. Kako osvojiti onoga kojega želiš? Prije svega je važno da ne ostavljaš dojam očajnice.

Kako osvojiti onoga kojega želiš

Nitko se ne zaljubljuje iz duboke zahvalnosti ili zato što bi to bilo prikladno i u redu s obzirom na okolnosti. Požrtvovnost može biti cijenjena u pravoj vezi u koju oba partnera ulažu podjednako, ali ako nema obostranog ulaganja u odnos, požrtvovna žena koja se uporno znoji i trudi, na sebe stavlja samo jednu etiketu, a to je OTIRAČ ili KRPA.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Drage moje dame, čim zauzmete ovakav stav i dobijete etiketu otirača, sve ide nizbrdo i to jako brzo. Ono što je dobra vijest i ono što je ZAPANJUJUĆE jest da svojim ponašanjem možete promijeniti način na koji vas druga osoba percipira. Onda kada naučite kako zauzeti pravi stav u ljubavnim odnosima – promijenit će se sve i to DRASTIČNO.

Kako osvojiti onoga kojega želiš? Ovo najbolje objašnjava isječak iz knjige  Osvoji ga na duge staze:

Da biste imale uspjeha u ljubavi, prije svega morate cijeniti sebe i poraditi na samopoštovanju, osobito ako je ono narušeno. Samopoštovanje nije odglumljena uloga na jedan dan, to je dio života, ono što treba biti uvijek satkano u tvoju svakodnevnicu. Samopoštovanje je temelj svega jer tvoje odluke uvelike ovise o tome kakvo je tvoje samopoštovanje. Ako poštuješ sebe, nećeš dozvoliti da te netko gazi da bi osjetila malo topline i pripadnosti. Ako uistinu poštuješ sebe, nećeš živjeti život čekajući da te se povremeno sjeti netko kome uopće nisi bitna. Nećeš ga vući za rukave i moliti da te voli. Na koncu, sve tvoje životne odluke i potezi najviše ovise o tome koliko poštuješ sebe.

3D-Osvoji-ga-na-duge-stazep-web

 

Ovo je ključno

Mnoge žene primijene sve najbolje savjete iz mojih knjiga i kolumni te video materijala i vrlo brzo vide velike pomake. No u čemu griješe žene kojima to ne polazi od ruke? U tome što nisu dosljedne. Drage moje, ne možete jedan dan primijeniti savjete, a već drugi dan se vraćati starim obrascima ponašanja.

Ako postaneš žena koja cijeni sebe na jedan dan – nećeš imati uspjeha u ljubavi. Ne možeš jedan dan cijeniti sebe, a drugi dan moliti nekoga da te voli.

Muškarci koji su ženama privlačni, oni perspektivni, zanimljivi muškarci, ne traže žene koje ih žele pod svaku cijenu. Oni žele žene koje su Vile u njihovim očima. To su one unikatne posebne žene za koje su se oni spremni boriti, a ako POSTOJI FIZIČKA PRIVLAČNOST, ti VRLO LAKO MOŽEŠ biti ta žena za njega.

Kako osvojiti onoga kojega želiš? Zauzmi stav žene koja cijeni sebe i budi dosljedna. Ne mijenjaj ponašanje ako ne dobiješ odmah njegovu reakciju. Mnogi muškarci trebaju malo vremena da shvate što uistinu žele. Zato im dajte to vrijeme jer oni koji odu ionako bi otišli. A muškarac kojemu se sviđaš, kada shvati da nećeš trčati za njim i skupljati mrvice njegove pažnje onda kada se on distancira, vrlo brzo će naći put do tebe. I imat će jako puno vremena da ti objasni kako želi baš TEBE pored sebe.

To je itekako moguće

I ne, ovo nije bajka Ovakve preokrete i promjene sam vidjela kod žena s kojima sam radila bezbroj puta. I upravo zato dobivam jako puno upita za individualno savjetovanje, no nažalost takav oblik rada iziskuje puno vremena pa mogu primiti jako malo osoba.

Upravo zato sam odlučila da zajedno sa svojim kolegom Magic Whispererom, kreiram poseban program za sve vas koje želite konkretne savjete i brze rezultate – MAPA ZA LJUBAV – Najlakši put od statusa “solo” do statusa “u sretnoj vezi”. Nakon eKnjige Osvoji ga na duge staze koja vam je već donijela sjajne rezultate, odlučili smo napraviti nešto potpuno novo, program unutar kojega ćemo vas držati za ruku na putu do vašega uspjeha. Prijaviti se možete klikom na LINK gdje ćete naći sve informacije, a ono najvažnije je da za prvih 100 prijavljenih omogućujemo popust od čak 50%, zato požurite i zauzmite svoje mjesto.

Program je osmišljen na način da uz video lekcije koje možete pratiti svojim tempom, dobivate i našu podršku i odgovore na pitanja unutar privatne Facebook grupe. Ono što sam primijetila jest da je za uspjeh na ljubavnom planu najvažnija DOSLJEDNOST i zato je jako važno imati podršku i ruku koja te drži na putu do željenog uspjeha.

Mapa-za-Ljubav-s-k-nelly-alen-agic

Lako je

Drage dame, imajte na umu sljedeće:

Ne mora biti teško. Ljubavni život ne mora biti bitka u kojoj uvijek gubite. Može biti LAKO ako znate KAKO. I ako ste spremne zaista primijeniti naučeno. Najbrže rezultate uvijek ostvaruju oni koji su spremni učiti i naučiti, oni koji su spremni na promjene.

Ponekad samo mala promjena u ponašanju može motivirati muškarca kojeg želiš da ti ponudi nešto konkretno, da te poželi kraj sebe na duge staze. Ponekad promjena leži u odabiru muškarca jer taj kojeg želiš ti samo krade vrijeme jer nije ni blizu idealu i muškarcu kakvim ga smatraš.

Kako god da bilo, osvojiti muškarca je zapravo LAKO, a ako želiš brze rezultate uz naše vodstvo, prijavi se na program MAPA ZA LJUBAV – Najlakši put od statusa “solo” do statusa “u sretnoj vezi” i krenimo zajedno na put do tvojega uspjeha.

Knjige i lokacija

Dobivamo puno vaših upita za tiskana i online izdanja pa evo objašnjenja. Knjige Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem i Osvoji ga na duge staze imamo samo u ONLINE IZDANJU.
Knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi možete naručiti i u ONLINE i u TISKANOM izdanju.

Knjige inače šaljemo u CIJELI SVIJET, bez obzira da li je riječ o tiskanom ili online izdanju. Naša baza je u Hrvatskoj (u Zagrebu), odakle se šalju knjige. Ako naručujete tiskano izdanje, prilikom slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke, dok vam online izdanje knjige stiže na vaš mail u odmah nakon kompletirane narudžbe.

Dakle, sve knjige iz bilo kojeg dijela svijeta možete naručiti u našoj WEB TRGOVINI.

NOVO (područje Hrvatske): od sada knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi, možete nabaviti u preko 30 knjižara Školske knjige diljem Hrvatske.

Inače, zbog ogromne potražnje, knjige – Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, i Muškarac u vezi dostupne su i  na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE