Sanela Kovačević Nelly - Autorica bestselera Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, Muškarac u vezi i Muškarac u zanosu

Sanela Kovačević Nelly

Sanela Kovačević Nelly popularna je hrvatska spisateljica, poznato TV lice i najtraženiji love coach u regiji.

Najpoznatija je po svojim knjigama, regionalnim bestselerima; Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, Muškarac u vezi, Muškarac u zanosu i Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, koje su do sada promijenile ljubavni život tisućama žena diljem regije.

Široj javnosti poznata je kao stručnjakinja za muško-ženske odnose na RTL-u u popularnoj televizijskoj emisiji Brak na prvu.

Magistra je ekonomije i poliglot – govori engleski, njemački, španjolski i talijanski jezik.

Sanela Kovačević Nelly je rođena u Kutini gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Talent za pisanje pokazala je već u 6. godini života svojom prvom zbirkom pjesama. Nakon osnovne škole, upisuje opću gimnaziju u Kutini. Nakon završene srednje škole, odlazi na studij Hotelskog Menadžmenta u Opatiji.

Svoje prve ozbiljnije autorske korake započinje kao tekstopisac u glazbenoj industriji, gdje njezin talent za pisanje prepoznaju mnogi pjevači i kompozitori. Pisanje pjesama otvara joj mnoga vrata, a glazba postaje njezina velika ljubav, no Nelly tada kreće u spisateljske vode, kada slijede njeni najveći uspjesi.

Knjige

Popularnost joj donosi njena prva knjiga – Muškarac u šaci koja je napravila pravi boom. Knjiga je postala veliki regionalni hit preko noći. Ideja za knjigu Muškarac u šaci nastala je sasvim slučajno. Njezina najbolja prijateljica, razočarana lošim spojem, konstatirala da netko treba napisati priručnik za muškarce. S obzirom da se i sama susretala sa istim problemima u pronalasku kvalitetnog partnera, zbog čega je provela godine i godine u istraživanju i razumijevanju muško ženskih odnosa, Nelly je odlučila napisati priručnik, ali ovoga puta – priručnik za žene.

Ideja je bila jednostavna – pomoći ženama da postignu ono što žele na ljubavnom planu. U knjizi objašnjava što zapravo žele i misle muškarci, te samim time olakšava komunikaciju među spolovima. To se doista i dogodilo, pomogla je tisućama žena, a knjiga Muškarac u šaci, izdana 2015. godine, postala je veliki hit na Balkanu.

Nakon popularnog naslova Muškarac u šaci, slijedi još jedna uspješnica – knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca. Knjiga je izdana 2018. godine, te je vrlo brzo kao i prethodna, postala jedna od najprodavanijih knjiga ženske literature na hrvatskom jeziku.

Tokom 2021. godine izlazi njena treća knjiga po redu pod nazivom Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze.

Knjiga „Muškarac u zanosu“ četvrta je u nizu hit-knjiga „Muškarac u šaci“, „Muškarac iz snova“ i „Muškarac u vezi“, koje su promijenile ljubavni život tisućama žena svih generacija. Novi hit naslov autorice S.K.Nelly nevjerojatno je uzbudljivo štivo koje dočarava put od muškarčeva gubitka interesa do njegove lude zaljubljenosti.

Sve četiri knjige Sanele Kovačević Nelly, Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, Muškarac u vezi i Muškarac u zanosu prodane su u tisućama primjeraka. Slove kao najpopularnija literatura za žene u regiji. Zbog velikog ostvarenog uspjeha u Europi, prva knjiga Muškarac u šaci prevedena je i na engleski jezik.

Coaching

Zbog ostvarenog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema svojih čitateljica, Sanela Kovačević Nelly postaje najtraženiji love coach na našim prostorima, te nastavlja nizati uspjehe.
2019. godina obilježava početak njezine internacionalne karijere, kada uz najpopularnije stručnjake za ljubavne odnose gostuje na američkim summitima, kao renomirani love coach za žene.
Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.