POLITIKA PRIVATNOSTI

1. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Ova izjava o zaštiti podataka objašnjava način, opseg i svrhu obrade osobnih podataka (u daljnjem tekstu “podaci”) unutar naše online ponude i s njom povezanih web stranica, funkcija i sadržaja, kao i vanjskih online stranica, npr. naš profil u društvenim medijima. Korištena terminologija, npr. “obrada” ili “voditelj obrade” odnosi se na definicije iz članka 4. Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

2. VODITELJ I IZVRŠITELJ OBRADE PODATAKA

Tvrtka: Corefait Grupa d.o.o. (u nastavku Corefait)
Adresa: Zagrebačka cesta 192, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 01540785571
MBS: 08157288
IBAN: HR1024840081135358009
SWIFT: RZBHHR2X (Raiffeisenbank Austria d.d.)

Adresa Internet stranice: https://www.sknelly.com
Kontakt e-mail: info@corefait.com
Nadležno nadzorno tijelo: Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP)
Adresa Internet stranice nadzornog tijela: www.azop.hr
Kontakt e-mail nadzornog tijela: azop@azop.hr

3. SVRHA OBRADE PODATAKA

Prijava na newsletter, internet savjetovanja, e-konferencije, e-seminare, individualna savjetovanja te kupnja knjiga i e-knjiga u WEB TRGOVINI.

SVRHA: Koristimo adresu Vaše elektroničke pošte za slanje odnosno dostavu kupljenih digitalnih proizvoda, newslettera, pozivnica na internet seminare te pozivnica na e-konferencije i e-seminare vezane za zanimljivosti i novosti iz područja djelatnosti koje obavljamo. Koristimo Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, e-mail) u svrhu evidentiranja baze kupaca odnosno klijenata.

PRAVNA OSNOVA: Newslettere i pozivnice primate dobrovoljno, uz privolu kao što i dajete gore navedene osobne podatke sukladno članku 7. Opće uredbe o GDPR-u te sklopljenom ugovornom odnosu.

Ukoliko ste koristili ili iskazali interes za neku od naših usluga ili edukacija odnosno kupnju artikala u WEB TRGOVINI poslat ćemo vam newsletter ili pozivnicu koje bi Vam mogle biti korisne i zanimljive. U ovom slučaju podatke obrađujemo na temelju našeg legitimnog interesa.

U bilo kojem trenutku možete se jednostavno odjaviti s naše newsletter liste odabirom mogućnosti na dnu svakog newslettera, te vam nakon toga više nećemo slati newsletter odnosno pozivnice.

RAZDOBLJE ČUVANJA PODATAKA: Vaše podatke ćemo zadržati do 6 mjeseci nakon odjave, kao dokaz odjave kako bismo bili sigurni da vam ne šaljemo neželjeni sadržaj.

IZDAVANJE PONUDE
SVRHA: Koristimo adresu vaše elektroničke pošte, ime i prezime, adresu i naziv/naziv tvrtke kako bismo vam izdali ponudu za traženu uslugu/robu ili vas evidentirali kao polaznika edukacije/seminara i pružili sve potrebne informacije.

PRAVNA OSNOVA: Izdavanje ponude radimo na vaš zahtjev.

RAZDOBLJE ČUVANJA PODATAKA: Podatke čuvamo za vrijeme pružanja ugovorene usluge te u skladu s posebnim zakonima.

DODATAK O PODACIMA PLAĆANJA
U procesu narudžbe Vaši podaci o plaćanju će preko interneta biti preneseni u kodiranom obliku. Zbog posebne integracije u ugovoru o narudžbi mi niti u jednom trenutku nemamo uvid u Vaše podatke o plaćanju te stoga niti ne vršimo obradu tih podataka. Njih isključivo obrađuje Payment Service Provider (pružatelj platnih usluga – Stripe).

4. TREĆE STRANE

PRIMATELJ PODATAKA: Vaše podatke ne prosljeđujemo drugim voditeljima obrade. Koristimo samo provjerene i pouzdane izvršitelje obrade – poslužitelja ove web stranice i servis za automatizirano slanje elektroničke pošte.

POVEZNICE NA DRUGE WEB STRANICE: Kada u informativnim člancima i newsletteru objavljujemo poveznice na druge web stranice ne možemo jamčiti jednaku razinu privatnosti kao na ovoj stranici stoga se svakako upoznajte s uvjetima korištenja tih stranica te otklanjamo svaku možebitnu odgovornost za iste.

Corefait i svi povezani web servisi u vlasništvu obavezuju se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da se prikupljaju samo nužni, osnovni podaci o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Corefait-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

5. KOLAČIĆI

U svrhe pregleda sadržaja ove stranice koristimo nužne kolačiće, analitičke kolačiće i kolačiće treće strane (Facebook i Google). Kada upisujete svoje podatke u kontakt formu koristimo kolačiće sesije koji se brišu nakon što uspješno unesete podatke.

6. VAŠA PRAVA

U svim slučajevima imate pravo pristupa, ispravka i ograničenja obrade podataka, a ovisno o pravnoj osnovi i načinu obrade i pravo na prenosivost podataka, prigovor na obradu i povlačenje privole za obradu.

Svoje zahtjeve i upite pošaljite na info@corefait.com.

Možete uložiti i pritužbu Agenciji za obradu osobnih podataka na adresu: Fra Grge Martića 14, 10 000 Zagreb ili azop@azop.hr.

Corefait kao rezident zemlje Europske unije podliježe primjeni:

UREDBE (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)

Ispravka Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) (SL L 119, 4.5.2016.)

Ukolike ste rezident USA prihvaćanjem pravila privatnosti izjavljujete da ste upoznati s Privacy Shelds te da se Vaši osobni podaci mogu prikupljati samo dobrovoljno uz Vašu prvolu.

Ukoliko niste rezident niti EU niti USA prihvaćanjem pravila privatnosti dužni ste se informirati o pravnim propisima obrade podataka u državi u kojoj ste rezident, te ukoliko smatrate da prikupljanje podataka na ovoj Internet stranici nije u skladu s pravnim propisima države u kojoj ste Vi rezident, dužni ste odmah, bez odogode napustiti ovu Internet stranicu.

Tekst “Zaštite osobnih podataka” izradila tvrtka J&P poslovno savjetovanje, e-mail: josipa.and.partners@gmail.com, kojima se možete slobodno obratiti ukoliko trebate sličnu uslugu izrade teksta za Internet stranicu iz pravnog ili ekonomskog područja EU ili USA.

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE