Neka iduća priča o ljubavnom uspjehu bude vaša

Vaše recenzije

Bilo da je riječ o blogu, knjigama Muškarac u šaci i Muškarac iz snova ili pak personaliziranom Individualnom Coachingu, jedno je sigurno – ako želite promjene u ljubavnom životu, na pravom ste mjestu. Tome svjedoče recenzije i priče o uspjehu koje dokazuju kako je sve moguće onda kada se odlučite na promjenu!

Draga Nelly, pročitala sam tvoje obje knjige i redovito pratim tvoj blog i sve što na njemu objavljuješ te sam naprosto oduševljena. Knjiga Muškarac u šaci mi je doslovno, ali doslovno promijenila život i to ne samo u ljubavnom smislu. Ja sam jednostavno procvala. Počela sam se zauzimati za sebe i nisam više otirač, ni muškarcima ni kolegama ni prijateljima.

Naučila sam reći ne lošim stvarima i reći da onima dobrima. I taman kada sam pomislila da nema savršenije knjige od Muškarca u šaci, eto je Muškarac iz snova, knjiga koja doslovno nudi na pladnju konkretne korake koji su mi trebali da vratim interes muškarca. Muškarac koji me tretirao kao rezervu ubrzo se pretvorio u onoga koji guguće i odjednom ima vremena za mene. Napokon živim onako kako sam oduvijek željela! Sretna, nasmijana, sigurna u sebe i beskrajno zahvalna na ovim predivnim knjigama!

Marija, Zagreb
5/5

Nesretna, ostavljena, razočarana i izigrana ugledala sam svjetlo na kraju tunela. Nakon 10 godina veze, muškarac kojem sam dala pola života, ostavio me bez milosti. Nisam znala što radim krivo, sve dok nisam krenula tražiti savjete na internetu i ugledala blog koji je za mene promijenio sve. Isti dan sam naručila knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova i krenula na put preobrazbe. Dobila sam odgovore koju su me iskreno zapanjili. Čitajući knjige sam plakala i pitala se zašto ja ovo nisam znala prije? Zašto ja ove knjige nisam imala prije u svojim rukama? Da, muškarac kojem sam dala pola svoga života me nije cijenio. Zašto? Jer sam mu to sama dopustila. Nisam uopće bila svjesna da sve što sam radila da bi poboljšala našu vezu, baš sve je bilo pogrešno.

Odlučila sam krenuti iznova i angažirati Nelly kao privatnog coacha. To mi je bila najbolja odluka ikada jer sam osvojila srce muškarca kojeg ni u najluđim snovima nisam mislila da ću privući, a kamoli postići da se zaljubi u mene. I da, bivši se poželio pomiriti, ali ja to više ne želim. Nelly je od mene napravila onu famoznu Vilu o kojoj govori u knjizi Muškarac iz snova. Presretna i zauvijek zahvalna!

Leona, Rovinj
5/5

Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, knjige su koje svaka žena mora imati pri ruci svakodnevno, kako bi se posjetila u svakom trenutku kako treba držati do sebe. Tijekom coachinga, naučila sam puno toga novoga vezano općenito za život, ne samo ljubav. Nelly je bila uz mene, moja zvijezda vodilja u svakom trenutku. Također, dan danas je tu, pokazuje mi put, kad god sam nesigurna. Njena podrška znaci mi puno i tjera me naprijed, da se za uzmem za sebe. Iskrena do srži, sto je malo tko danas, a u drugu ruku potiče da se založiš za sebe i nađeš rješenje za sve životne probleme, ne samo ljubavne. Preporučila bih svakoj ženi, koja drži do sebe i želi si dobro. Hvala ti Nelly!

Ivana, Zadar
5/5

Muškarac u šaci knjiga je koja me životno odredila, zaista nudi praktično rješenje za, gle sad, dobiti što god želimo. Stvarno! Knjiga bi se komotno mogla zvati i “Posao u šaci” i “Žena u šaci” i svakako drugačije, uglavnom: “Što god želiš, u šaci”. Meni najbitnije tri upute jesu:

Mada, Zagreb
5/5

Zahvaljujući Coachingu sam trenutno, bez pretjerivanja jedna od najsretnijih djevojaka. Od osobe kojoj je narušeno bilo samopouzdanje, koja je danima plakala, i histerizirala, nakon samo par školskih časova postala sam osoba puna samopouzdanja, “Vila” ( koja se opisuje u knjizi “Muškarac iz snova”), koja se trenutno nalazi u sretnoj vezi, a do prije par tjedana nisam ni mogla zamisliti da mi se takve stvari mogu dogoditi. Nisam sebe promijenila, samo sam spoznala svoje vrijednosti i takva se pojavila među ljudima, koji me stalno pitaju što mi se desilo, da zračim pozitivnom energijom i samopouzdanjem.

Vila, Berlin
5/5

Nelly je najbolji ljubavni „coach“ na svijetu! Živim u Austriji i imala sam prilike raditi s drugim coachevima, a rezultati nisu bili ni približno isti. Direktna, konkretna (kao i u knjigama) ide u srž problema! Moj problem je bio muškarac koji nikako nije bio spreman za vezivanje, nakon godina i godina veze koja je bila sve samo ne veza. Nelly me naučila kako se postaviti i zauzeti za sebe i vrlo brzo se moja nesretna veza bez obaveza definirala u vezu! Moram priznati da mi nikada nije bilo bolje! Nisam mogla vjerovati kako se isti muškarac može promijeniti i to na pozitivno! Dokaz svega je bio prsten koji sam mislila da nikada neću dobiti! Sve pohvale!!!!

Ivana, Linz
5/5
Draga Nelly! Samo da ti kažem da si mi i večeras u mislima. Ti si meni resila životnu dilemu. Nadam se da ostatak života će biti bolji. Večeras pokušavam da ne budem krpa već neko ko drži do sebe. Ceo život sam bila krpa i jedini put kada sam bila srećna je kada sam spontano držala distancu jer mi se dečko nije ni sviđao previše. U 35 godina pokušavam sa se sastavim. Uvijek sam željela topao, prijateljski otvoren odnos. Dobru komunikaciju, dnevnu radost jer samo tako sam živa i srećna. Onda sam shvatila da imam previše godina i da možda srž lezi u poštovanju i ozbiljnosti. Pokušavam da držim do sebe bez drame. Shvatila sam da želim za sebe istinsku sreću a ne samo da imam partnera.
Natalija, Novi Sad
5/5

Draga Nelly! U meni se skupilo puno frustracija zbog frajera koji sve obećavaju pa nestanu. I ne, većina tih priča nije prestala nakon prvog seksa – većina je pukla puno prije toga! Postalo mi je očito da ja negdje griješim – ili u odabiru muškaraca ili u komunikaciji s njima. Počela sam tražiti savjete online i našla puno stranih izvora. Čak sam i našla neke dobre savjete, ali toliko općenite da su me samo malo usmjerili, ali sam i dalje ponavljala iste greške.

A onda sam upoznala svojeg “gospodina Savršenog”. Nekako sam u početku rekla dobre stvari, osvojila njegov interes i ne želim ga pustiti iz ruku. Em što ima sve karakteristike koje ima  moj “muškarac iz snova”, em je divan prema meni – javlja se nekoliko puta dnevno, daje komplimente, ali i otvoreno razgovara sa mnom, drži me za ruku dok šećemo… No još smo na početku i nakon tek deset dana našeg druženja, iako nije mijenjao ponašanje, ipak sam osjetila da se manje trudi, a pričao je o ljubavi – to jest, da mu treba vremena da bude siguran u ljubav. Kombinacija toga mi je bila alarm i očajnički sam počela tražiti nove izvore informacija. I naišla na tvoj blog. Otvoren, jasan, brutalno iskren i konkretan.

Poštovanje

Prvo sam prepoznala sve svoje dosadašnje greške, a onda sam počela shvaćati u kojem smjeru trebam ići. I bilo je lako s porukama i s davanjem u onoj mjeri koliko dobivam… ali jučer mi je ponudio nešto što bi me, sad sam svjesna, stavilo u poziciju “uvijek dostupne”. Stara ja bi objeručke prihvatila i kasnije se pitala što li je krenulo krivo. Pazila sam na svaku riječ – da bude iskrena, a da ne bude krivo shvaćena. Poslala sam poruku odbijanja i s velikim strahom čekala odgovor, ali sam bila spremna i na prekid i na zahlađenje – jer, ako ne može prihvatiti moje osjećaje, za što onda da se borim? Međutim… njegova reakcija je bila onakva kakvu sam mogla samo sanjati, to jest, mislila sam da ju mogu samo sanjati!!! Osjetila sam kod njega poštovanje, brigu za moje mišljenje i osjećaje i korak naprijed u našem odnosu. Sve zahvaljujući tebi!

Svjesna sam da još nije gotovo, da je pred nama još puno tih koraka i da se ne smijem vratiti na stare obrasce ponašanja, ali sam bar svjesna i toga da su oni krivi. Blog ću čitati i dalje, hvala što si tako divna, a svim prijateljicama koje nemaju “sreću” u ljubavi ću  preporučiti neka kupe knjigu/e. Hvala!

Manuela, Zagreb
5/5

Muškarac u šaci ili Muškarac iz snova? Nemam riječi jer obje knjige su savršene! Nakon što sam pročitala knjigu Muškarac u šaci, mislila sam da ne postoji bolja knjiga! Naučila sam kako komunicirati s muškarcima, naučila sam kako da ne bude uvijek rezerva i ona koja je prolazna veza prije one prave. Bila sam umorna od razočarenja i sve je promijenila ta divna knjiga Muškarac u šaci!

S nestrpljenjem sam čekala da izađe nova knjiga i kad eto, Muškarac iz snova je konačno u mojim rukama. Remek djelo! Ne puštam ju iz ruku i mislim da je ovom knjigom autorica nadmašila samu sebe! Jedna od rijetkih koja je dotakla temu – kako vratiti interes muškarca, temu o kojoj se ne priča puno nego te svatko osuđuje ako želiš vratiti bivšeg. Ja sam to istinski željela i u tome sam uspjela! Knjige su mi pomogle da shvati mu čemu sam ja griješila i zašto je sav moj trud u svakoj vezi bio uzaludan. Sada sam se naoružala znanjem i neću više raditi iste greške! Cure, uzmite si dva dana i pročitajte ove dvije knjige! Topla preporuka od cure koja je uvijek bila nesretna u ljubavi!!!!!

Lea, Beč
5/5

Već drugi put čitam Vašu knjigu Muškarac u šaci i samo mogu reći da žalim što je nisam pročitala ranije! Na sasvim razumljiv način objašnjava svakodnevne životne situacije i muško-ženske odnose i daje praktične savjete. Knjiga se čita u jednom dahu i jednostavno ju ne prestajete čitati do kraja!

Lana, Rijeka
5/5

Knjiga Muškarac u šaci je nešto što smo mi žene predugo čekale! Svaka čast, imam samo riječi pohvale za knjigu koju bih voljela da sam imala prije 15 godina. Mislim da bi za mene sve bilo drugačije i da bi svaki muškarac mogao biti moj! Da sam barem neke stvari znala prije! Ipak, nikada nije kasno za promjene. Otkako primjenjujem savjete iz knjige, uočila sam puno promjena u svojoj vezi. Sve se počelo mijenjati nabolje. Hvala vam na ovoj presavršenoj knjizi! Novu knjigu Muškarac iz snova sam naručila i nestrpljivo očekujem poštara da ju donese!

Ivana, Split
5/5

Knjigu Muškarac u šaci sam pročitala u jednom dahu, pronašla sam sebe totalno u knjizi i otvorile su mi se oči – momentalno! Nevjerojatno, kako je žena ponekad slijepa ili ne želi vidjeti neke stvari. Ne znam što se to dešava sa nama ženama, kada nam je do nekoga stalo pa ga tako lako izgubimo, a ništa nismo mislile pogrešno, nego smo samo previše emotivne i previše pokazujemo kada nam se netko sviđa, a on samo pobjegne glavom bez obzira! Hvala vam puno, jedva čekam da opet izdate knjigu!

Damira, Beč
5/5

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE