Kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme

Facebook

Kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme

Želiš ga, sviđa ti se, napokon se pojavio netko tko te privlači. Tako fino miriše, tako se lijepo odijeva, uspješan je zanimljiv, rječit – osim kada je u pitanju javljanje. U početku se i češće javljao, a sada jednom u tjedan-dva, nekada i jednom mjesečno. Zbunjujuće je i frustrirajuće, osobito zato što ti se sviđa. Ne znaš kako postupiti u ovoj situaciji. Postavlja se pitanje: kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme?

Naime, žene se nerijetko zaljubljuju u ono što bi muškarac mogao postati, u onu idealnu viziju muškarca koja se kreira na temelju površnog poznanstva i pogrešnih očekivanja.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-tretirati-muškarca-koji-ti-se-javlja-tek-s-vremena-na-vrijeme 

 

O čemu se zapravo radi

Drage moje dame, prije svega valja realno sagledati situaciju i ne pribjegavati bajkovitim scenarijima tamo gdje ih nema.

Muškarac koji se javlja tek s vremena na vrijeme nije dovoljno zainteresiran. On se vrlo vjerojatno viđa ili nastoji viđati s drugim ženama. Možda i ima djevojku ili ženu. Kako god da bilo, u periodu  kada ti se ne javlja, sasvim sigurno ne umire od ljubavi za tobom.

Sada kada smo ovaj najvažniji dio gradiva savladali, vrijeme je da se prestanete zanositi iluzijama o muškarcu kojeg ni ne poznajete dovoljno. On nije princ iz bajke, on je samo muškarac koji je za tebe trenutno površno zainteresiran. To u većini slučajeva podrazumijeva fizičku privlačnost, no on za tebe nije emocionalno vezan. Inače bi ti se javljao češće. Da je uistinu zainteresiran, javljao bi se svaki ili gotovo svaki dan. Toliko je jednostavno.

Ako se pitate kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme, tada je najbolji odgovor da ga tretirate kao što i on tretira vas. Ne ulažite u odnos u koji on ne ulaže. Ako vam se netko javlja tek s vremena na vrijeme, znači da ima i druge opcije, što biste trebale imati i vi.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Na koga čekaš

Nitko ne želi biti druga ili treća opcija, rezerva, nitko se ne želi osjećati nebitno. Samo postoji nešto čega trebate biti svjesne:

Nitko od nas ne može učiniti rezervu, nitko nam ne može zalijepiti etiketu usputne opcije. Rezerva postajemo samo ako na to pristajemo.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

S obzirom da muškarac koji se javlja periodično, nema ozbiljne namjere, tada je suludo da ga čekate, i da svoje vrijeme podređujete njemu. U onim rijetkim trenucima kada se pojavi, ako mu širom otvarate vrata svojega doma, ako mu kuhate, servirate omiljena jela i nastojite mu udovoljiti na razne načine, a on se po odlasku ni ne javi – gubite vrijeme. I ne samo to – pristajete na ulogu rezervne opcije jer mu tolerirate loše ponašanje.

Čekanjem, nadanjem i pristajanjem na usputne susretne, pristajete na vezu bez obaveza, a on ima prostora i vremena za viđanje s drugim ženama. I dok vi drage dame pomno planirate koju ćete haljinu obući za sljedeći susret, on ushićeno tipka poruke drugoj ženi. Da, tipka, inače bi tipkao vama. OK?

Kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme? Jednako kao i on tebe – kao opciju. Ne šalji mu duge poruke. Ne postavljaj mu milijun pitanja, nakon što ti pošalje običan smajlić. Ne vuci komunikaciju prema naprijed, nego se osvrni oko sebe – ima još riba u moru.- Čekajući na muškarca kojem baš i nije do tebe stalo, propuštaš priliku s nekim drugim koji bi ti dao sve. Zapitaj se je li taj muškarac vrijedan takve žrtve?

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Kako okrenuti karte

Ako želiš okrenuti karte i potaknuti njegov interes, tada ga prestani PRIORITIZIRATI i to smjesta. Ne javljaj mu se prva. Pusti ga da ti se javi sam. On ima tvoj broj, mobitel i ruke. Javit će se ako želi i kada to želi.

Ako te pita imaš li druge interesente, ne opravdavaj se i pitaj ga: „Što misliš ima li žena poput mene udvarače?“ Budi koketna, pomalo drska, nedorečena. Ali ne glumataj. Ne bavi se igrokazima, već se stvarno okreni sebi i drugim opcijama. Nikad se ne zna koga možeš upoznati, onda kada se otvoriš novim poznanstvima.

Kako tretirati muškarca koji ti se javlja tek s vremena na vrijeme? Ne PRIORITIZIRAJ GA. Na kraju krajeva, ako si ti njemu samo opcija, zašto bi ti njega prioritizirala? Tko je on i čime je to zaslužio?

Kako pretvoriti vezu bez obaveza u kvalitetnu ljubavnu vezu, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o ovoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Da, on će se javiti

Da, on će se javiti Hoće, javit će se. Ako je imalo zainteresiran. Da, on će se javiti, ako ne forsiraš, ako ne vršiš pritisak i ako nisi nestrpljiva. Muškarac

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA