NOVI HIT NASLOV

KAKO IZBJEĆI ZAČARANI KRUG NEOBAVEZNIH ODNOSA I POSTATI ONA PRAVA

Umorna si od ljubavnih razočaranja? Umorna od novih pokušaja, obećavajućih početaka i čini se, uvijek istih završetaka? Onaj koji u velikom svjetlu, bez pitanja, iznenadno i neočekivano u tvoj život dolazi, a potom još brže i bez odgovora odlazi. Ili pak onaj koji ti daje otrcane izgovore zašto ovo među vama ipak ne ide, a do jučer je činio sve da zasluži svoje mjesto u tvojem životu, da te impresionira. Već viđeno, zar ne?

Taman kad ponovno počneš vjerovati u ljubav, paf, sve kreće nizbrdo. Ponekad ti dođe da odustaneš. Ponekad ti se čini da nemaš snage prolaziti sve ispočetka. Bojiš se da ćeš opet biti povrijeđena, taman kada ponovno počneš vjerovati u neki novi početak.

A želiš samo jedno – pravu ljubav. Želiš biti ona prava, ona koja je voljena, mažena i pažena. Želiš se osjećati SIGURNO. Želiš samo ljubav, onu pravu, iskrenu, čistu ljubav – bez figa u džepu, bez kalkulacija, igrica i uvijek istih razočaranja. Želiš se jednom u životu opustiti i imati pored sebe onaj čvrst oslonac koji bi trebao pružiti TVOJ MUŠKARAC. Na koncu se pitaš: Zar tražim previše?

Odgovor je jednostavan: NIKAKO. Kvalitetna veza s kvalitetnim muškarcem NIJE NEMOGUĆA. Štoviše – jednako je lako završiti u kvalitetnoj, pravoj vezi, kao i u onoj ležernoj, neobaveznoj, neperspektivnoj.

ZVUČI NEVJEROJATNO, ZAR NE? POMALO ŠOKANTNO? KAKO GOD, ISTINITO JE, A DOBRA VIJEST JE TA DA JE LAKO PROMIJENITI SVE – ONDA KADA ZNATE KAKO.

Da, moguće je vrlo lako i vrlo brzo promijeniti ljubavni status, prestati gubiti odnos na ležerne, površne odnose i ostvariti pravu, obećavajuću ljubavnu vezu. Naime, često nas od željene promjene dijeli samo JEDNA KLJUČNA INFORMACIJA, a onda kada dobijete PRAVE SMJERNICE, tada vam je uspjeh na ljubavnom polju nadomak ruke. Drage dame, jeste li spremne za štivo pomoću kojeg ćete DRASTIČNO POBOLJŠATI svoj ljubavni život?

Dugo očekivanu eKnjigu (ONLINE IZDANJE) OSVOJI GA NA DUGE STAZE od sada možete naručiti u našoj web trgovini klikom na ovaj LINK. (Prednost elektronske verzije knjige je ta što ju možete PREUZETI I ČITATI odmah u .PDF formatu)

„Ali ja sam probala sve i ne ide“ – reći će neke od vas.

Jasno je – ako vam se uporno događaju iste stvari, onda nešto ne štima. Nešto treba promijeniti, a ova knjiga će biti vaš najbolji prijatelj i najveći saveznik na putu do te promjene. Bez obzira jeste li još uvijek solo, u vezi, braku ili pak u nedefiniranom odnosu koji vas NAPROSTO IZLUĐUJE – ovo je prava knjiga za vas.

OVOGA PUTA NE MORA BITI TEŠKO. OVOGA PUTA MOŽE BITI LAKO, A USKORO ĆETE SAZNATI KAKO DA POSTANE LAKO.

Svaka od vas zaslužuje biti voljena, obožavana, svaka od vas zaslužuje muškarca koji će biti predan vašem odnosu, muškarca koji će vam pružiti siguran oslonac i sve što ste oduvijek željele.

„Shvatio sam. Lud sam za tobom, i sama pomisao da te izgubim me dovodi do ludila. Želim s tobom SVE, želim s tobom ozbiljno i spreman sam učiniti sve da te zadržim na duge staze.“

Ovo su riječi koje želite čuti od muškarca, umjesto „Nemam vremena, prezaposlen sam, trenutno nisam za nešto ozbiljno“, zar ne?

Poznati regionalni spisatelji, Sanela Kovačević Nelly i Alen Agić – Magic Whisperer, udružili su svoje snage da poslože kockice u vašoj glavi i daju odgovor na svako pitanje koje ste sebi, kao pomalo zbunjene i uveliko zaljubljene žene, ikada postavile.

U najočekivanijoj eKnjizi godine – Osvoji ga na duge staze – saznajte:

 • Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa?
 • Što njemu treba da te poželi još više?
 • Koji je pravi razlog zbog kojeg sanjariš o muškarcu koji te povrijedio?
 • Kako okrenuti karte onda kada stvari krenu nizbrdo?
 • Kako mu postati prioritet umjesto rezervna opcija?
 • Zašto će ti se bivši poželjeti vratiti?
 • Kada očekivati njegovu zakašnjelu reakciju?
 • Koje su najveće muške tajne koje će vas ostaviti zatečenima?
 • Što napraviti kada muškarac igra toplo-hladno?
 • Što napraviti kada ti muškarac ne odgovara odmah na poruke?
 • Što učiniti kada imaš osjećaj da ti muškarac bježi?
 • Zašto te on počinje cijeniti tek kada tebi postane svejedno?
 • Da li oprostiti bivšem ili dati priliku novom muškarcu?
 • Kako konačno zadržati muškarca na duge staze?

 

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj knjizi, koja će vas na momente osvijestiti, ostaviti bez daha, a potom vam dati jasne smjernice potrebne da preokrenete svoju ljubavnu situaciju. Bez obzira gdje se trenutno nalazite, nakon što pročitate ovo transformirajuće štivo i u potpunosti primijenite naučeno, očekuju vas NEVJEROJATNI REZULTATI.

Imajte na umu sljedeće:

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

Baš, od ove knjige, zavisi količina ljubavi koju možete dobiti od muškarca.

Drage dame, nikada nemojte sumnjati u sebe jer: Ništa nije jače od žene koja prebrodi strah sama, između svoja četiri zida. Žene koja se isplače, iščupa iz sebe svu moguću bol, zakrpi rane kao staru haljinu, a onda izađe napolje i osvoji cijeli svijet.

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖