Želite brze rezultate?
Individualni Coaching 1 na 1 je rješenje!

Individualni Coaching Programi

Individualni Coaching Programi podrazumijevaju rad 1 na 1 i personalizirani pristup, a mogući su i VIP dani za rad uživo ili online.

1. Online Coaching Programi

Čini vam se da jednostavno nemate sreće u ljubavi? Vrtite se u krug u nadi da će se nešto promijeniti, ali se ne mijenja. Nije stvar u sreći. Stvar je u tome da li znate kako postići ono što želite na ljubavnom planu.

Za sve one koji žele osobni, individualni pristup (rad 1 na 1), postoji mogućnost privatnog savjetovanja u sklopu Love Coaching Programa. Svaki od programa podrazumijeva rad 1 na 1 te nudi personalizirani pristup vašem problemu uz zajamčenu privatnost. Razumijevanje suprotnog spola i pravilna komunikacija u partnerskim odnosima je ključ uspjeha, a individualnim pristupom ciljamo na poboljšanje vaše specifične ljubavne situacije. Naime, ljubavni odnosi nisu toliko komplicirani koliko se čine jer ako znate, a ne pretpostavljate kako funkcionira um muškarca, tada sve postaje vrlo jednostavno te vrlo brzo možete promijeniti smjer u kojem se razvija ljubavni odnos. Radom 1 na 1 provodi se detaljna analiza vašeg problema te potom slijede jasni koraci i plan rješavanja istoga. Ako ste ikada pomislile da nemate sreće u ljubavi, onda imajte na umu sljedeće: 

Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.

1 na 1 coaching programi odvijaju se telefonskim putem ili putem aplikacija Viber, WhatsApp, Messenger ili sl. (audio ili video pozivi ili poruke).

Ovisno o problemu, i vremenu koje je potrebno za rješavanje istoga, postoje različite opcije:

Individualni-coaching-programi-sknelly

Pojedinačne konzultacije:

  • Pojedinalne konzultacije 1 – 45 minuta
  • Pojedinačne konzultacije 1a – 60 minuta
  • Pojedinačne konzultacije 2 – 90 minuta
  • Pojedinačne konzultacije 3 – 120 minuta


Intensive Programi:

  • Mini Intensive Program – 180 minuta
  • Medium Intensive Program – 360 minuta
  • Golden Intensive Program – 6 mjeseci


VIP Online Dan

  • Minia VIP Online Dan – 180 minuta

2. Programi Uživo

Programi uživo su idealni za one koji žele osoban, interaktivan pristup te oblik individualnog rada unutar kojeg se provode razne vježbe za poboljšanje komunikacijskih vještina u partnerskim odnosima. Napomena: Uživo je moguće rezervirati samo VIP dane u nastavku. Pojedinačne konzultacije ili bilo koji od online programa nisu dostupni u okviru programa uživo. Navedeni programi se odnose na 1 polaznika, lokacija: Zagreb, a za 2 ili više osoba, za grupne seminare uživo ili za druge lokacije, pošaljite upit na info@sknelly.com.

Programi Uživo:

  • VIP Dan Uživo – 4 sata
  • Golden VIP Dan Uživo – 8 sati

Za sva dodatna pitanja i informacija javite se na info@sknelly.com ili poašljite UPIT.

Detaljne informacije o svim programima individualnog savjetovanja u 2024. godini dostupne su na slijedećem linku.