Facebook

Zašto se neki muškarci uopće ne trude oko žena

Drage moje dame, u zadnje vrijeme često dobivam vaše poruke u kojima ste razočarane u muškarce koji su pomalo pasivni. Ne trude se, ne pokazuju želju da bi vas bolje upoznali. Na početku poznanstva ili čak i onda kada ste već u vezi. Je li to uistinu tako? Da, jest, ali ne brinite, to se nikako ne odnosi na sve muškarce. Zašto se neki muškarci uopće ne trude oko žena? Idemo vidjeti koji su glavni razlozi za manjak inicijative s muške strane.

Ne može ili neće? Može, ali neće.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-se-neki-muškarci-uopće-ne-trude-oko-žena

 

Jesu li današnji muškarci uistinu tako pasivni ili je samo stvar muškarca s kojim se viđate? Ovo je pitanje s kojim se svakodnevno suočavaju mnoge solo žene, kao i žene u vezama. Da, drage dame, u pravu ste, neki muškarci se baš i ne trude. Najčešće se ne trude jer nisu dovoljno zainteresirani, no idemo vidjeti što još leži u pozadini takvog ponašanja.

Muškarac koji ima puno opcija

Muškarcima koji su izrazito privlačni, šarmantni, komunikativni, uspješni – moć zapravo daju žene. Upravo zato što je za njih zainteresirano puno žena, oni ne žale previše za jednom ženom. Čak i ako je ona super u svemu, lijepa, pametna, zanimljiva…

Zašto se neki muškarci uopće ne trude oko žena? Zato što je uvijek neka druga žena u blizini. Muškarac koji ima puno opcija i koji je jako popularan među ženama, neće se toliko truditi oko jedne žene – osim ako je baš jako zainteresiran.

Kako postići da se muškarac za tebe ozbiljno zainteresira, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, koja će vas spasiti gubljenja vremena na vječne veze bez obaveza. Drage moje dame, jako je važno da se znate postaviti od samoga početka prema muškarcu, kako vas ne bi doživio kao „jednu od opcija“. Tu automatski prestaje njegov trud, osobito ako je riječ o ovakvom tipu muškarca koji je rijetko kada usamljen.

Muškarac koji ima jako puno opcija je stalno u novim iskušenjima i stalno mu se pružaju prilike za nova poznanstva. Upravo zato i brzo kreće dalje, gubi interes na prve znakove uzbune. Njega nikada neće zainteresirati žena koja je previše ovisna o njegovoj pažnji i kojoj raspoloženje ovisi o njihovom odnosu.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Muškarac koji je ovisan o mrežama za upoznavanje

Ovakvih muškaraca ima jako puno, osobito u posljednje vrijeme kada je upoznavanje online putem postalo normalno, uobičajeno. Internet je otvorio mnoga vrata za upoznavanje, što ima svoje pozitivne i negativne aspekte. Ako se osvrnemo na one negativne, to je prije svega  mogućnost kreiranja lažne osobnosti, te zavođenje i obmanjivanje velikog broja ljudi. Zato neki muškarci postaju ovisni o mrežama za upoznavanje, gdje konačno mogu postati netko drugi, netko tko su oduvijek željeli biti. Tamo prikazuju ili pretjerano uljepšanu verziju sebe ili onu potpuno lažnu i na taj način postaju „popularni“ u virtualnom svijetu, gdje imaju konstantnu potrebu za novim uzbuđenjima koja donose nova poznanstva.

Nažalost, muškarac ne mora biti varalica da bi postao ovisan o korištenju mreža za upoznavanje. Neki obični dečki iz susjedstva se navuku na raznolikost koju im pružaju te mreže, te ne mogu prestati istraživati svoje mogućnosti. Upravo zato manje ulažu u određeni odnos jer na prvi znak uzbune, kreću u potragu za novim poznanstvom.

Zašto se neki muškarci uopće ne trude oko žena? Jer im korištenje mreža za upoznavanje stvara privid o velikom izboru žena. Potraga za novim uzbuđenjem postaje jača od želje za dubljim upoznavanjem i zato često izostane trud, inicijativa i volja.

To dakako ne znači da su svi muškarci takvi, no ove tipove ćete lako prepoznati po njihovoj aktivnosti na mrežama. Takav tip se možda viđa s tobom već nekoliko tjedana, ali je još uvijek aktivan na Tinderu.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Muškarac zvan mamino zlato

Sasvim sigurno ćete privući one problematične koji su ili odani nekom poroku ili su pak nesigurni i pomalo psihički nestabilni, one koji u ženi traže utjehu kakvu im pruža majka. Jer samo mama zna kako se on osjeća. Samo ga ona razumije i priprema mu topli kakao kad se mamino zlato uzruja zbog nepravde koju mu cijeli svijet svakodnevno nanosi (i nema veze što on ima punih 40 godina).

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Da, to je onaj muškarac kojem mama u četrdesetoj i dalje sprema topli kakao prije spavanja i mama je uvijek glavna žena u njegovom životu. To je ona žena koja ga odgaja kao princa za kojega nijedna žena zapravo nije dovoljno dobra. Mama za njega radi sve i zato on i nema dojam da se treba truditi u životu, kada mu je sve servirano na pladnju. On nije naučen da treba pospremiti stol iza sebe kada pojede, on ne stavlja svoj tanjur u perilicu za suđe, već se samo ustaje od stola kada se najede. Sigurno poznajete barem jednoga takvoga.

Zašto se neki muškarci uopće ne trude oko žena? Jer su navikli da im je sve u životu servirano na pladnju. Mamini sinovi koje mama vječno dvori i tetoši, često se ulijene i postaju pasivni i u ljubavnim odnosima.

U ovakvim slučajevima mama često utječe na njegov izbor žene, a vi drage moje koje ste bile u ovakvoj situaciji, dobro znate o čemu govorim.

Kako prestati gubiti vrijeme na neobećavajuće odnose i početi graditi kvalitetnu vezu, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o današnjoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave