Facebook

Što će ga privući i zadržati

U prošlim kolumnama govorila sam u greškama koje trebate izbjeći ako želite da se muškarac u vas zaljubi. Imale ste priliku vidjeti koliko pretjeran angažman stvara kontraefekt i koliko je važno imati mjeru u svemu. Muškarac se neće zaljubiti u tebe ako ti stalno nastojiš pridobiti njegovu pažnju. Isto tako ga se neće zaljubiti ako si hladna i nezainteresirana. Što je onda ključ svega? Što će ga privući i zadržati?

Muškarac se neće vezati za ženu koja mu je dobra, pogodna, prikladna. Neće cijeniti ženu s kojom je sve lako. Ona će mu i dalje biti lijepa, privlačna, zanimljiva, ali zbog nje srce neće iskakati iz grudi. Pomisao na nju u njemu neće izazvati uzbuđenje i onu ludu želju koja je pokretač svega. Taj isti muškarac često neće ni znati objasniti točan razlog zbog kojega mu je splasnulo oduševljenje oko te žene. On će samo znati da mu to nije to.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Što-će-ga-privući-i-zadržati

 

Tko si ti

Muškarca zapravo zanima tko si ti i kakav je tvoj odnos prema sebi samoj. Ako poštuješ sebe, radiš na sebi i trudiš se učiniti nešto od svojeg života – to će biti jako privlačno u očima muškarca. I to onog kvalitetnog, perspektivnog muškarca. I ne, to ne znači da moraš biti jako uspješna, izrazito ambiciozna ili poznata da bi ga zainteresirala. Nikako. To samo znači da ulažeš u sebe, da imaš svoj cilj koji neće lako poljujati jedan muškarac.

Što će ga privući i zadržati? Ako procijeni da si zanimljiva žena koja ima svoj život i izvan ljubavne sfere, da imaš svoj put na kojem bi ti se mogao pridružiti – bit će jako zainteresiran. Jer muškarci žele žene koje imaju perspektivu, svoj put, svoje želje, svoje snove. Takve žene su zanimljive i ne predstavljaju im potencijalno opterećenje. To su žene koje ne ovise o njihovoj pažnji.

U knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze govorila sam o važnosti prvih susreta, kao i kasnijih faza veze – u kojima morate pravilno postaviti granice.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Muškarci vole žene koje postavljaju granice

Ako si mu zanimljiva, ako ga privlačiš, a pritom mu ne nastojiš udovoljiti na sve načine, nego mu jasno postavljaš granice, on će se zainteresirati i to jako. Iako bi volio dobiti sve na pladnju, on će te cijeniti više ako ne dobije sve na pladnju. Iako bi te možda u početku želio stalno viđati, cijenit će to što imaš obaveze zbog kojih se ponekad i ne možete vidjeti. To će mu biti pokazatelj da mu nećeš postati „uteg oko vrata“ i da nećeš stalno tražiti njegovu pozornost.

Što će ga privući i zadržati? To što osjeća da ti cijeniš svoje vrijeme i njegovo vrijeme. To što mu znaš postaviti granice i jasno reći što ti ne odgovara. To što ne pristaješ na sve kako bi bila s njim. To što cijeniš sebe i držiš do sebe.

Kada bi se sve žene ovoga držale, bilo bi manje razočaranja, manje izgubljenog vremena… Puno manje suza bi se prolilo kada bi sve žene razumjele proces vezivanja iz perspektive muškarca.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Sve ovisi o tome što mu je dopušteno

Kako te muškarac tretira uvelike ovisi o tome što mu je dopušteno. Ako misli da s tobom može kako hoće, ponašat će se kako mu u određenom trenutku bude odgovaralo. Radit će ono što mu se prohtije, onda kada mu se prohtije, ako misli da ćeš ti uvijek biti tu, bez obzira na sve. S druge strane, ako se naučiš zauzeti za sebe i postaviš se na pravi način, promijenit ćeš i način na koji će te tretirati muškarci i s takvim stavom, vrlo brzo ćeš doći do onoga pravoga. Kada počneš vjerovati sebi i svojim granicama, sve će se promijeniti.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Dok se neke žene iscrpljuju dokazivajući muškarcima da su upravo one savršene za njih, druge žene koje su spoznale ovo o čemu pričam – uživaju u pažnji muškaraca. Drage moje dame, imajte na umu da ništa ne mora biti teško, sve može biti lako – ako prestanete pretpostavljati što muškarci žele i trebaju.

Što će ga privući i zadržati? To što mu ne pokušavaš dati sve ono što ti želiš dobiti (pažnju, poklone, iznenađenja, organizirane izlete…), već da mu daješ ono što njemu treba. Prije svega to je PRILIKA DA SE ISKAŽE. Jer muškarac želi učiniti sve i svašta za ženu koja mu se sviđa. On će željeti uložiti trud u tebe ako procijeni da će mu život pored tebe biti bolji jer ti već vodiš ispunjen život. A ako već vodiš ispunjen život, to znači da mu nećeš postati opterećenje jer on neće postati tvoj centar svijeta.

Zato drage dame, prestanite se uporno dokazivati muškarcima i dajte im priliku da se oni dokažu vama. Bit će vam zahvalni.

Kako preokrenuti karte u ovakvoj situaciji, detaljno sam objasnila u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o današnjoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE