Facebook

Što ako se on tebi sviđa, a ti njemu ne

Bilo bi sjajno da su sve simpatije obostrane. U ljubavi bi sve bilo donekle fer jer se ljudi ne bi morali nositi s odbijanjem. Postavlja se pitanje: što ako se on tebi sviđa, a ti njemu ne? Što ako si ti provela mjesece, možda i godine čekajući i nadajući se da te on primijeti? Što ako si bila u zabludi i mislila da je i on zainteresiran, no onda si se razočarala? Kako dalje kada doživiš odbijanje?

Ako je ikada postojao interes s njegove strane, onda je taj interes MOGUĆE VRATITI jer gotovo da ne postoji zainteresiraniji muškarac od onog koji je naknadno shvatio što je Izgubio.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-ako-se-on-tebi-sviđa-a-ti-njemu-ne

 

Je li moguće to promijeniti

Da, moguće je ponovno zainteresirati muškarca ili zainteresirati nekoga tko te još nije primijetio – ali moja postojati nekakav interes s njegove strane. Mora postojati barem fizička privlačnost s njegove strane. Ako je riječ o vraćanju interesa muškarca, tada obavezno pročitajte knjigu Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca koja je napisana upravo na tu temu.

Drugim riječima, u mnogim situacijama moguće je napraviti preokret i zainteresirati muškarca koji se možda ohladio.  S druge strane, onda kada ti on jasno daje do znanja da mu se ne sviđaš – nema smisla da se nadaš i zanosiš – jer gubiš vrijeme. Znaš i sama da muškarac kojeg gledaš kao brata, rođaka, nema šanse da ti postane muž. S nekima ljudima jednostavno ne osjećamo klik i to je sasvim ok. Zapravo je puno lakše prihvatiti ovakvu situaciju onda kada si ti da koja nekoga odbijaš, nego kada netko odbija tebe. Znam, odbijanje je bolno, no ako shvatimo što to odbijanje zapravo znači, bit će puno lakše krenuti dalje te iz svega izvući neku lekciju.

Što ako se on tebi sviđa, a ti njemu ne? Prihvati to kao dio života, informaciju koja ti je važna kako bi znala u koga ćeš ulagati trud, a u koga ne.

Ne, ne trebaš se svidjeti svima

Drage dame, morate biti svjesne toga da se nitko od nas ne može i ne treba svidjeti svima. Ponekad simpatije nisu obostrane i to treba prihvatiti. I vi ste drage moje sigurno odbile barem jednog muškarca. Možda je bio uporan, možda i pomalo naporan u svojim nastojanjima da vas osvoji, ali ništa mu nije urodilo plodom. Simpatije nisu bile obostrane, privlačnost nije bila obostrana. Možda je bio drag i dobar, ali ne i privlačan, uzbudljiv, zanimljiv. Možda je nekoj drugoj ženi postao zanimljiv. Isto je i obratno.

Bilo bi sjajno da je sviđanje uvijek obostrano, ali nije. Ljubavni odnosi često nisu fer. Isto je i na drugim životnim poljima. Posao nerijetko dobije osoba koja je manje kvalificirana, no ponekad te upravo propuštena osrednja prilika može odvesti do prilike života. Kako u poslu, tako i u ljubavi. Zato nikada ne treba odustati od svojih ciljeva, ali treba odustati od krivih ljudi.

Drage moje dame, sve je to dio života, sazrijevanja, učenja. Nekome se sviđamo, nekome ne. I to je ok. Ono što se trebamo zapitati jest – sviđamo li se sebi? Jesmo li zadovoljni sa sobom?

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

 

Kraljice moja, priznanje si daješ sama

Probudite se. Smjesta. Sredite svoj život. Zaboravite na ulogu žrtve i ne čekajte nekoga drugoga da vam pokloni priliku za sreću. Jednom kada shvatite da si prilike stvarate sami, SVE će se promijeniti.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Da, i ja sam bila jako mlada. Ne čini mi se da sam tako davno imala 22 godine i da me snažno poljuljalo odbijanje. Odbijanje nije ugodno bez obzira koliko godina imale, ali može biti posebno zbunjujuće i razočaravajuće za mlade djevojke. U tim ranim dvadesetima još se tražimo, još se otkrivamo, još upoznajemo sebe. Pažljivo promatramo kako nas okolina doživljava i ponekad smo podložni mišljenjima drugih. Često nas to na neki način i oblikuje. Zato odbijanje još više boli u mladim godinama. Drage moje dame, sve vi koje ste doživjele odbijanje od strane muškarca koji vam se sviđa trebate znati da vas ničije odbijanje ne određuje, ne definira.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

 

Što ako se on tebi sviđa, a ti njemu ne? Ništa, dobila si informaciju. Smjer u kojem nećeš ići.

ODBIJANJE JE SAMO INFORMACIJA. I to vrlo korisna.

Kraljice moja, priznanje si daješ sama. Nikad nećeš biti dovoljno dobra pogrešnoj osobi. To što te jedan muškarac ne želi, ni na koji način ne određuje tvoju vrijednost. Što ako se on tebi sviđa, a ti njemu ne? Kako se nositi s odbijanjem? Jednostavno. To što te netko ne želi, shvati kao informaciju da tražiš ljubav na krivom mjestu. To je samo informacija, ništa više.

Ako ima privlačnosti i ako ti nije eksplicitno rekao da mu se ne sviđaš, tada ima šanse da ga zainteresiraš, no u suprotnom, kreni dalje.

Kako ostvariti ljubavnu sreću s kvalitetnim muškarcem, otkrila sam u knjizi  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o današnjoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA