Zašto muškarci odlaze onda kada se najmanje nadate

Facebook

Zašto muškarci odlaze onda kada se najmanje nadate?

Zanimljivo pitanje zar ne? U svakom slučaju, aktualno pitanje, jer nerijetko mi pišete da ne znate zašto je Gospodin Pravi otišao, baš u trenutku kada ste se najmanje nadale, u trenutku kada je vaša veza trebala napredovati… Zašto muškarci odlaze onda kada se najmanje nadate?

Zahvala

Drage moje čitateljice. U zadnje vrijeme dobivam veliku količinu vaših predivnih komentara, zapravo više nego ikada – od kada smo omogućili kupovinu E-knjige Muškarac u šaci, sve više vas se javlja iz BIH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Njemačke, Austrije, Švedske pa čak i iz dalekih zemalja. Ima vas svugdje, a vaši komentari su divni! Hvala vam i volim vas!

Drago mi je što sam toliko uspjela učiniti za vas i što ste u konačnici same spoznale pogrešne korake u ljubavnoj sferi te primijenivši naučeno ostale zapanjene rezultatima. Zaista je predivan osjećaj kada znaš da motiviraš ljude da postignu divne stvari i iznenade sami sebe, no moram naglasiti da i vi mene isto tako motivirate – da vam pružim što konkretniji i kvalitetniji sadržaj. U današnje vrijeme internet je prepun razno raznih tekstova i ponekad se čitajući razočaraš kada u tekstu ne dobiješ informaciju iz naslova ili u knjizi ne dobiješ očekivane/obećane informacije. S obzirom da sama ne volim poluproizvode ili polovične tekstove, tako mi je izrazito bitno da vam pružim informacije koje vas najviše zanimaju i s vama podijelim svoje znanje na najbolji mogući način. Ukoliko biste voljele da otvorim neku grupu u kojoj ćete i vi međusobno razmjenjivati iskustva i dojmove na temelju dobivenih i primijenjenih savjeta iz knjige i bloga, javite mi pa ako bude takvog interesa, potrudit ću se da vam omogućim i taj oblik komunikacije.

No dobro, vratimo se na današnju temu.

Kada stvari krenu nizbrdo

U prošloj kolumni smo pričali o tome kako muškarca nikada ne trebaš pitati na čemu si – odnosno nikada se ne trebaš stavljati u inferiorniji položaj i dopustiti mu da  potpunosti odlučuje o budućnosti vašeg odnosa. Kada ga postavite u superiorniji položaj i kada osjeća da ON ima moć odlučivati o svemu po pitanju vašega odnosa, sve u njegovim očima naglo izgubi čar. Drugim riječima, da ponovimo:

Ako muškarcu PRERANO uništiš čar zabave, njegov interes naglo opada.

Nakon što so ga upitala na čemu si i dobila zbunjeni odgovor da vam je dobro i ovako,  lagano si izgubila kontrolu i rekla mu sve što si trebala i što baš i nisi trebala reći. Tada je on, i dalje zbunjen, odlučio prorijediti javljanje.

POČEO JE GUBITI INTERES.

No je li ovdje kraj? Da li je ovo faza u kojoj ON sasvim nenadano odlazi?

NE NUŽNO. (osim ako si jako izgubila kontrolu = tada se prestravljen muškarac odmah prestaje javljati)

No, OK. Svatko s vremena na vrijeme malo izgubi kontrolu. Uzmimo kao primjer scenarij u kojem, nakon što su se tenzije smirile, on ipak pokazuje nekakav (smanjeni) interes. Ono što tebe i dalje ljuti je njegovo rijetko javljanje, nakon što je sve bilo super – i trebalo je TO biti TO. On je trebao biti taj. Pomalo si i ljuta jer si već dosta vremena izgubila na “pogrešne”. I sada kada ti se učinilo da je napokon stigao “onaj pravi”, barem onaj u kojeg si polagala sve svoje nade, čini se da stvari kreću nizbrdo, a te već pomalo frustrira. I tada dolazimo do GLAVNOG PROBLEMA.

POČINJEŠ GA UVJERAVATI DA MU JE MJESTO S TOBOM.

Drage moje curke, jedna od najgorih stvari koje možete učiniti (a mnoge od vas to i dalje čine – sasvim nesvjesno) jest UVJERAVATI muškarca da bi trebao biti/ostati s vama.

ZAPRAVO, UVJERAVATI GA U BILO ŠTO.

JER

KADA MUŠKARCA POČNEŠ UVJERAVATI DA SI TI “TA”, AUTOMATSKI PRESTAJEŠ BITI “TA”.

Pomalo šokantno? Razočaravajuće? Žalosno?

Što god. ISTINITO JE.

No ono što je još zanimljivije, je da toga muškarci često nisu svjesni. Oni jednostavno osjećaju da to više nije to, no ponekad ne znaju točno definirati što ih je dovelo do toga zaključka. Stoga dragi muškarci (vi koji čitate i pratite moj blog, a znamo da mnogi od vas čitaju), evo i vama jedno zgodno i prigodno objašnjenje zašto kemija ponekad nestane, tako brzo i nenadano.

Zašto muškarci odlaze onda kada se najmanje nadate

Koji je onda odgovor na pitanje? Zašto muškarci odlaze onda kada se najmanje nadate? Kratko i jasno?

Zato što i njima ta odluka često dođe sasvim iznenada.

Muškarac koji vas je obasipao pažnjom i s kojim si imala osjećaj da bi TO MOGLO BITI TO, vrlo vjerojatno i nije planirao tako brzo otići. TO SE JEDNOSTAVNO DOGODILO. On se sada tako osjeća. Ipak, to ne mora nužno biti kraj.

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Što ima ona, a nemam ja?

Što ima ona, a nemam ja? Smatraš da si bolja od nje, pametnija, ljepša, profinjenija. I ne razumiješ zašto je on bio nespreman za vezu s tobom, a spreman s

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE