Kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa

Facebook

Kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa

Kako se ponašati na početku odnosa. On ti se sviđa i to jako. Obično muškarci poput njega imaju razno razne opcije. Tako je zgodan, poželjan, zanimljiv, uspješan u svemu. Zna kako se ponašati prema ženi. Upravo zato se i bojiš kako bi sve ovo među vama moglo biti kratkotrajno jer znaš da je zanimljiv mnogim ženama. Pomalo se i bojiš da ćeš napraviti krivi korak koji će ga otjerati u naručje drugoj ženi. Toliko toga ti prolazi kroz glavu i nemaš mira. Znaš samo da ga želiš na duge staze. Postavlja se pitanje: kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa?

Ako želite da se muškarac u vas istinski zaljubi, ohrabrite ga da postane ona najbolja verzija sebe. Dajte mu ono što mu u tome trenutku treba, a treba mu da se osjeća kao muškarac.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

Kako-se-ponašati-na-početku-odnosa-s-muškarcem-koji-ti-s-ejako-sviđa

 

Start dejtanja

Draga Sanela, molim te možeš li snimiti video ili napisati kolumnu na temu kako se ponašati u početku upoznavanja s muškarcem? Dakle, u samo startu kad tek krene dejtanje i viđanje s muškarcem. Kako mu ostati zanimljiva i kako prihvatiti da je zasigurno tu još nekoliko žena u igri (ako se radi o jako privlačnom i uspješnom muškarcu)? Mislim da je generalno najveći problem kod žena to što kad se muškarac povuče ničim izazvan. U samom startu dejtanja, nad glavom nam se onda nalazi stotine upitnika. Zapravo, kako ostati sabrana u takvim trenutcima kad misliš da počinješ gubiti toliko željenog muškarca? P.S. Predivna si

Još jedno pismo čitateljice koja je željela svoju priču podijeliti s vama, a ujedno i dobiti odgovor na pitanje koje zanima i nju i mnoge druge žene.

Lako je kada ti se tip baš pretjerano i ne sviđa – onda ti je sasvim svejedno što će biti od vas, ali što ako ti se sviđa i to jako?

Ostani sabrana

Kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa? Prije svega trebaš ostati sabrana, ponašati se normalno i tretirati ga kao muškarca koji ti se sviđa (umjesto kao muškarca zbog kojeg si spremna na sve).

Kada ti se muškarac uistinu sviđa, kada si jako zainteresirana, tada je logično da ne želiš da nešto pođe po zlu. Upravo zato to može dovesti do promjene u tvojem ponašanju:

  1. Nisi više opuštena po pitanju njega.
  2. Počinješ se previše brinuti oko svega, analizirati svaki njegov korak, svaku riječ i sve što ima veze s njim.
  3. Postaješ previše fokusirana na njega, a premalo na sebe.
  4. Bojiš se da se ne naljuti ako ne pristaneš na spoj kada to njemu odgovara pa postaješ uvijek dostupna ili pak glumiš ledenu kraljicu i igraš igrice ne bi li ga više zainteresirala.
  5. Počinješ se previše truditi i nastojiš mu udovoljiti na razno razne načine.
  6. Ljutiš se kada ne dobivaš dovoljno pažnje i tu nastaju prvi problemi.

Što ako ga izgubim

Muškarac kojemu si u početku bila jako zanimljiva i pomalo nedorečena, osjeća kako srljaš u vezu na koju on još uvijek nije spreman i polako se povlači. Ovakvo ponašanje muškarca užasno frustrira svaku ženu, i upravo se ta promjena u njegovom ponašanju odražava i na tvoje ponašanje zbog čega te hvata još veće panika. Što ako ga izgubim – pitaš se?

Kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa? Normalno. Duboko udahni i ne srljaj. I on je samo muškarac. Bez obzira što je tako zgodan, šarmantan i poželjan. I on želi pored sebe normalnu, opuštenu, samopouzdanu ženu čije raspoloženje ne ovisi isključivo o njemu. Drugim riječima: on se neće od tebe ohladiti ako mu nisi uvijek dostupna, nego će se ohladiti ako dobije dojam da si previše i prebrzo „zagrizla“ te da srljaš u instant vezu.

 

3D-Muskarac-u-vezi-web

Kako se ponašati na početku odnosa

Muškarci koji su fizički privlačni i uspješni imaju više opcija i upravo zato su navikli na to da ih mnoge žene obasipaju pretjeranom pažnjom, trudom ili da na njih vrše pritisak kako bi ubrzale proces vezivanja. Nažalost, to tako ne ide.

Muškarac koji je jako poželjan i koji je toga svjestan, prije svega želi ženu koja će mu biti IZAZOV. To znači da on želi znati da ti je poželjan, da ti se sviđa provoditi vrijeme s njim, no isto tako želi imati prostora da se bori za tvoju naklonost.

Čim ti počinješ vršiti pritisak na njega, on se oko tebe više ne mora truditi jer dobiva dojam kako si ti ionako tu i da s tobom može biti – ako hoće i kada hoće. Problem u tome jest što taj muškarac želi osvajati ženu, jer je navikao da žene osvajaju njega – zato mu moraš dopustiti da te osvaja.

To znači da nećeš ulaziti u ozbiljne razgovore prerano, ali mu možeš dati do znanja da te ne zanimaju avanture. Postaviti granice u startu je ok, ali isto tako on mora znati da ti još uvijek nisi sigurna je li on taj i da se mora dokazati.

A muškarci se vole dokazivati. Tada smatraju da taj odnos ima smisla.

To ćeš najbolje postići time što nećeš prestati koketirati na 3., 4., 5. spoju kao što mnoge žene učine. Mnoge žene, čim se počnu osjećati sigurno u njegovoj blizini, nesvjesno preuzimaju ulogu instant djevojke –  iako još odnos nije ni definiran. Koketiranje prestaje, a odnos polako postaje dosadan – barem njemu koji ima puno opcija i koji vrlo brzo odlazi u potragu za novim uzbuđenjem.

On načelno i nije loš muškarac, već nesvjesno traži ženu koju će on osvajati, a ne ona njega.

On želi biti pobjednik

Drage moje dame, muškarac želi biti pobjednik, bitan, značajan. Izuzetno poželjnom muškarcu dobre i požrtvovne djevojke ili pak one izvještačene glumice  naprosto brzo dosade. Je li fer da on može birati i da ima toliko opcija? Nije fer, ali ako ti se sviđa takav muškarac, onda moraš biti svjesna toga.

Muškarci se ne zaljubljuju u žene koje se oko njih trude. Oni se zaljubljuju onda kada se oni sami počnu truditi. Zaljubljuju se u onu ženu koja ih zna motivirati da se popnu na najvišu planinu, da bi pronašli put do njezina srca.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

Upravo zato je jako važno da naučiš kako pravilno koketirati i kako biti i ostati zanimljiva muškarcu kojem se sviđaš. Danas sam odlučila svima vama čitateljicama pokloniti Mini ePriručnik – Tajne uspješnog koketiranja, a možete ga preuzeti klikom na LINK.

Kako se ponašati na početku odnosa s muškarcem koji ti se jako sviđa? Koketiraj s njim, daj mu do znanja da ti je zanimljiv, ali nemoj mu dati pisanu garanciju da ćeš biti njegova do kraja života. Uspori i dopusti mu da se u tebe zaljubi.

 

Kako ostati sabrana kada misliš samo na njega

Ali kako ostati sabrana, cool i smirena kada neprestano razmišljam o njemu?– pitanje je koje se samo po sebi nameće u ovakvim situacijama.

Odgovor je jednostavan – niti jedan muškarac ne smije postati tvoj smisao života. Bez obzira na to koliko je naočit, prekrasan, zanimljiv. Zato – nađi si hobi. Pod hitno.

Muškarac nije tvoj spasitelj, on ulazi u vezu prvenstveno radi sebe – zato mora osjetiti da će mu život pored tebe biti zanimljiviji. To znači da on ne smije postati tvoj jedni interes. Naprosto moraš imati hobije, prijatelje, i druge zanimacije. Inače mu postaješ preopterećenje jer on ne želi ženu kojoj će on biti jedini smisao života, on želi ženu kojoj će svakoga dana imati priliku pokazati da je baš on taj koji zaslužuje svoje mjesto pored nje.

A kako prihvatiti da on ima i druge opcije? Jednostavno, ostani u kontaktu s drugim udvaračima. Ne otkazuj sve kave s drugim ljudima dok se ne definira vaš odnos. Ne veži se za ideju veze dok veza nije definirana, a on će ju itekako željeti definirati ako uvidi da će mu život pored tebe biti ljepši i ispunjeniji.

Ako želite njegovo obožavanje i ako želite konačno postati ona prava kvalitetnom muškarcu onda vam savjetujem da pročitate moju novu knjigu Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze i to čim prije! Postati ona prava je lako, a to ćete uvidjeti i same!

 

3D-Tajne-uspjesnog-dopisivanja-s-muskarcem-web

Darivanje: Osvojite super poklone!

Drage dame, prosinac je pravo vrijeme za iznenađenja, a vrijeme je i da vas nagradimo! Ako imate jednu ili sve tri moje knjige, uslikajte ih i objavite na svojem Instagram profilu, označite profile @sknelly_official i @muskaracusaci i sudjelujte u nagradnom izvlačenju 08.12.! Tri čitateljice će osvojiti prekrasne haljine, a još tri čitateljice osvojit će ePriručnik Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem. Ako imate eKnjige, naprosto uslikajte naslovnicu na svojem tabletu ili laptopu, dakle, sudjelovati mogu svi! Sretno!

Važna obavijest: Knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova od sada možete kupiti i u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova konačno su izašle na tržištu u Srbiji! Za sada ih možete naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com. Knjige su odnedavno dostupne i u knjižarskom lancu Vulkan, a za točne lokacije javite se također direktno našem izdavaču na www.korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE