Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Facebook

Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Dok ispijam 3. “jutarnju” kavu, razmišljam o vašim pitanjima.  Toliko vas je koje pokušavate “popraviti” muškarca s kojim se viđate, toliko  da tome moram posvetiti što veću pozornost. U prošlom blogu smo dotakli temu “faze uvjeravanja” kao sigurne ubojice privlačnosti u ljubavnoj vezi. Ipak, mnoge od vas i dalje misle da će razgovorom uvjeriti muškarca koji se naočigled “hladi” – da promijeni mišljenje. Sada slijedi pitanje za svaku od vas koje ste tako nešto pokušale ili još uvijek pokušavate: Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom? 

Vaša pitanja i odgovori

Najprije bih vam željela reći da ću danas pokušati svima poslati barem kratak odgovor vezan uz vašu ljubavnu situaciju. Cijenim vaše povjerenje i doživljavam vas kao “virtualne prijateljice” kojima istinski želim pomoći. Ukoliko nekome ne odgovorim, nemojte mi zamjeriti jer vas je doista puno – svakako me pokušajte opet kontaktirati i to najbolje na Instagram (sknelly_official) u dogovoreno vrijeme za savjetovanje, a to je subota, 06.05. u 16 h. To je svakako najsigurniji način da vas ne izostavim. 

Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Kako bismo riješile ovu dilemu, mislim da je najbolji način da same sebi odgovorite na ovo pitanje, a vaše odgovore mi dakako možete poslati na moje E-mail kontakte. Vjerujem da mnoge od vas nisu našle pravi odgovor na ovo pitanje.

Zašto?

Jer tako stvari ne funkcioniraju – svakako ne kada su u pitanju muškarci.

Često dobivam pitanja tipa:

– A možda da mu ipak pokušam objasniti kako bi mu bilo bolje sa mnom jer ….? 

– Imam toliko toga za dati, ja bi mu bila najbolja cura, partnerica, prijateljica, žena, ali on to ne razumije. Kako mu to mogu objasniti? 

– Što bi bilo da mu još kažem kako će mu s njom biti puno gore, da neće biti sretan? Želim mu to objasniti u nadi da će se ipak predomisliti?

Cure moje drage, dobro pročitajte ova pitanja i ako se u njima prepoznajete, onda imam još jedno pitanje za vas:

Zašto biste se uopće dovele u situaciju da nekoga morate uvjeravati u svoju vrijednost?

Također imam i jedan višestruko primjenjiv odgovor na sva tri gore navedena pitanja:

Muškarcu ne možeš objasniti (ni na koji način) da bi trebao biti s tobom. I ne pokušavaj.

Zašto?

Prije svega, samim time što smatraš da ga moraš uvjeriti u svoju vrijednost, umanjuješ svoju vrijednost u njegovim očima. 

Ono čemu vas učim od samoga početka jest da u vezi uvijek morate zadržati DOSTOJANSTVO. To je osnova kvalitetnog odnosa.

Da bi se zaljubio, muškarac vas mora cijeniti, a neće vas  cijeniti ako same sebi oduzimate dostojanstvo. Toliko je jednostavno.

Roza torba na kotačiće

Kada mi postavite pitanje – kako da ga uvjerim da sam ja za njega najbolji izbor, odmah se sjetim jednog od svojih ljetnih putovanja. Bilo je to jedno ljeto na južnoj obali Turske, a kako moj odmor nerijetko podrazumijeva i kupovinu, tako sam u obilasku dućana ugledala i jednu prekrasnu putnu torbu na kotačiće. Rozu. Dovoljan razlog da ju kupim 😀 . Ipak, kako sam putovala avionom, i nije bilo najpraktičnije rješenje kupiti još jednu putnu torbu pa sam se ipak dvoumila oko kupovine. Odlučila sam pogledati i druge (čitaj: manje :D)  stvari u dućanu koje bih lako mogla ponijeti u Hrvatsku i razmisliti o kupovini preslatke roze torbe na kotačiće. Čitavo vrijeme provedeno u dućanu, prodavač me slijedio i za mnom vozio torbu na kotačiće, uvjeravajući me da ju trebam kupiti. Pokušala sam mu objasniti da putujem avionom pa mi to i nije napraktičnije rješenje, no on me samo nastavio uvjeravati ne slušajući što mu govorim. Na kraju sam, izluđena uvjeravanjem, izašla iz dućana ne kupivši ništa i otišla u drugu trgovinu. 

Sada zamislite sebe s torbom na kotačiće kako hodate za muškarcem koji vam govori da nije spreman na vezu? Što ga više uvjeravaš da treba biti s tobom, to će on postajati sve više i više izritiran pokušajima da mu se nešto nametne.

JER

Što više  muškarcu (i općenito osobi, neovisno o spolu) nešto namećeš, to će i veći otpor biti s druge strane.

Stoga, ne budi cura koja svoje dostojanstvo vozi za muškarcem “u koferu na kotačiće”. 

Dok ti za njime guraš kofer …

Eh da, curke …evo i još jedan razlog zašto morate prestati uvjeravati muškarca u obvezivanje:

Dok ti za njime guraš kofer objašnjenja zašto je njemu mjesto upravo s tobom, on počinje gledati u drugome smjeru. U smjeru žene koja nema potrebu uvjeravati muškarca u svoju vrijednost.

Kada na muškarcu primjeniš nesretnu taktiku uvjeravanja, realno i ne trebaš imati pravu konkurenciju. Svaka druga ti može postati konkurentica – a najtragičnije je što si joj sama otvorila put. Kada sama umanjuješ svoju vrijednost u njegovim očima, svaka druga, njemu se može učiniti zanimljivija.

No dobro, sada kada ste shvatile zašto je ON sada s njom koju niste smatrale konkurencijom, idemo vidjeti što je to što biste trebale učiniti kako bi se on zainteresirao umjesto ohladio?

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE