Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Dok ispijam 3. “jutarnju” kavu, razmišljam o vašim pitanjima.  Toliko vas je koje pokušavate “popraviti” muškarca s kojim se viđate, toliko  da tome moram posvetiti što veću pozornost. U prošlom blogu smo dotakli temu “faze uvjeravanja” kao sigurne ubojice privlačnosti u ljubavnoj vezi. Ipak, mnoge od vas i dalje misle da će razgovorom uvjeriti muškarca koji se naočigled “hladi” – da promijeni mišljenje. Sada slijedi pitanje za svaku od vas koje ste tako nešto pokušale ili još uvijek pokušavate: Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom? 

Vaša pitanja i odgovori

Najprije bih vam željela reći da ću danas pokušati svima poslati barem kratak odgovor vezan uz vašu ljubavnu situaciju. Cijenim vaše povjerenje i doživljavam vas kao “virtualne prijateljice” kojima istinski želim pomoći. Ukoliko nekome ne odgovorim, nemojte mi zamjeriti jer vas je doista puno – svakako me pokušajte opet kontaktirati i to najbolje na Instagram (sknelly_official) u dogovoreno vrijeme za savjetovanje, a to je subota, 06.05. u 16 h. To je svakako najsigurniji način da vas ne izostavim. 

Zašto misliš da ćeš uvjeriti muškarca da mu je mjesto s tobom?

Kako bismo riješile ovu dilemu, mislim da je najbolji način da same sebi odgovorite na ovo pitanje, a vaše odgovore mi dakako možete poslati na moje E-mail kontakte. Vjerujem da mnoge od vas nisu našle pravi odgovor na ovo pitanje.

Zašto?

Jer tako stvari ne funkcioniraju – svakako ne kada su u pitanju muškarci.

Često dobivam pitanja tipa:

– A možda da mu ipak pokušam objasniti kako bi mu bilo bolje sa mnom jer ….? 

– Imam toliko toga za dati, ja bi mu bila najbolja cura, partnerica, prijateljica, žena, ali on to ne razumije. Kako mu to mogu objasniti? 

– Što bi bilo da mu još kažem kako će mu s njom biti puno gore, da neće biti sretan? Želim mu to objasniti u nadi da će se ipak predomisliti?

Cure moje drage, dobro pročitajte ova pitanja i ako se u njima prepoznajete, onda imam još jedno pitanje za vas:

Zašto biste se uopće dovele u situaciju da nekoga morate uvjeravati u svoju vrijednost?

Također imam i jedan višestruko primjenjiv odgovor na sva tri gore navedena pitanja:

Muškarcu ne možeš objasniti (ni na koji način) da bi trebao biti s tobom. I ne pokušavaj.

Zašto?

Prije svega, samim time što smatraš da ga moraš uvjeriti u svoju vrijednost, umanjuješ svoju vrijednost u njegovim očima. 

Ono čemu vas učim od samoga početka jest da u vezi uvijek morate zadržati DOSTOJANSTVO. To je osnova kvalitetnog odnosa.

Da bi se zaljubio, muškarac vas mora cijeniti, a neće vas  cijeniti ako same sebi oduzimate dostojanstvo. Toliko je jednostavno.

Roza torba na kotačiće

Kada mi postavite pitanje – kako da ga uvjerim da sam ja za njega najbolji izbor, odmah se sjetim jednog od svojih ljetnih putovanja. Bilo je to jedno ljeto na južnoj obali Turske, a kako moj odmor nerijetko podrazumijeva i kupovinu, tako sam u obilasku dućana ugledala i jednu prekrasnu putnu torbu na kotačiće. Rozu. Dovoljan razlog da ju kupim 😀 . Ipak, kako sam putovala avionom, i nije bilo najpraktičnije rješenje kupiti još jednu putnu torbu pa sam se ipak dvoumila oko kupovine. Odlučila sam pogledati i druge (čitaj: manje :D)  stvari u dućanu koje bih lako mogla ponijeti u Hrvatsku i razmisliti o kupovini preslatke roze torbe na kotačiće. Čitavo vrijeme provedeno u dućanu, prodavač me slijedio i za mnom vozio torbu na kotačiće, uvjeravajući me da ju trebam kupiti. Pokušala sam mu objasniti da putujem avionom pa mi to i nije napraktičnije rješenje, no on me samo nastavio uvjeravati ne slušajući što mu govorim. Na kraju sam, izluđena uvjeravanjem, izašla iz dućana ne kupivši ništa i otišla u drugu trgovinu. 

Sada zamislite sebe s torbom na kotačiće kako hodate za muškarcem koji vam govori da nije spreman na vezu? Što ga više uvjeravaš da treba biti s tobom, to će on postajati sve više i više izritiran pokušajima da mu se nešto nametne.

JER

Što više  muškarcu (i općenito osobi, neovisno o spolu) nešto namećeš, to će i veći otpor biti s druge strane.

Stoga, ne budi cura koja svoje dostojanstvo vozi za muškarcem “u koferu na kotačiće”. 

Dok ti za njime guraš kofer …

Eh da, curke …evo i još jedan razlog zašto morate prestati uvjeravati muškarca u obvezivanje:

Dok ti za njime guraš kofer objašnjenja zašto je njemu mjesto upravo s tobom, on počinje gledati u drugome smjeru. U smjeru žene koja nema potrebu uvjeravati muškarca u svoju vrijednost.

Kada na muškarcu primjeniš nesretnu taktiku uvjeravanja, realno i ne trebaš imati pravu konkurenciju. Svaka druga ti može postati konkurentica – a najtragičnije je što si joj sama otvorila put. Kada sama umanjuješ svoju vrijednost u njegovim očima, svaka druga, njemu se može učiniti zanimljivija.

No dobro, sada kada ste shvatile zašto je ON sada s njom koju niste smatrale konkurencijom, idemo vidjeti što je to što biste trebale učiniti kako bi se on zainteresirao umjesto ohladio?

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako tražite idealan poklon, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću. Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave