Zašto muškarci iznenada mijenjaju mišljenje i zašto je to dobro za vas?

Facebook

Zašto muškarci iznenada mijenjaju mišljenje i zašto je to dobro za vas?

Zašto muškarci mijenjaju mišljenje? Sad te želi, sada ne, danas jedno, sutra drugo, do jučer se javljao, ali mu se već danas naglo gubi trag. Zašto muškarci iznenada mijenjaju mišljenje. Ono što je najtragičnije u cijeloj toj priči jest da ti nije dao niti konkretan razlog zbog kojega se više ne javlja. Čini se da je sve uvijeno velom tajne i da su muškarci vrlo komplicirani kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ipak, prava istina jest da su stvari vrlo jednostavne – i ne, muškarci nisu tako komplicirani kao što mislite, drage dame – osobito ako razumijete kako funkcionira um muškarca.

Zašto-muškarci-iznenada-mijenjaju-mišljenje

Ovo će biti moj zadnji blog.

Drage moje dame, prije nego se pozabavim današnjom temom, imam nekoliko vijesti za vas. Naime, kao što već znate, uskoro odlazim na porodiljski dopust i to zapravo pred sam termin za porođaj koji je predviđen za mjesec dana. Iz tog razloga ovo će biti zadnji blog prije ljetne pauze, no nastavit ću pisati tekstove ovoga tipa na Instagram profilu @sknelly_official koliko mi god to vrijeme i trenutno stanje bude dopuštalo 🙂 Svakodnevno dobivam hrpu vaših mailova i poruka u potrazi za savjetom, na koje nažalost više ne stižem odgovoriti – naime, zbog iznimno velike količine upita i brojnih drugih obaveza, za dopisivanje nažalost nemam vremena te je savjetovanje, odnosno individualan pristup moguć samo u sklopu unaprijed dogovorenih termina kao dio Individualnog programa. Iste ćete moći zakazati još samo za ovaj, 6.mjesec, a nakon toga neće biti mogućnosti za individualni rad.

Za sve info se možete javiti na info@muskaracusaci.com, a kako su već i termini u lipnju poprilično popunjeni, voljela bih napomenuti da nećemo moći primiti sve zainteresirane već samo još mali broj osoba. Nadalje, imam još nekoliko dobrih vijesti: s obzirom na veliki interes za elektronskim izdanjem knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, s veseljem vas obavještavam da uskoro izlazi eKnjiga, odnosno online verzija novoga naslova. Sve novosti ćemo objaviti na web stranici i na društvenim mrežama, no tko želi dobiti obavijest na mail čim eKnjiga izađe, može se predbilježiti za sve info na način da pošalje kratki mail s naznakom eKnjiga – Muškarac iz snova na info@sknelly.com.

Izgovora nema!

Također bih vas željela podsjetiti da iskoristite besplatni pristup online konferenciji Change Your Love Life jer za sve koji nisu stigli pogledati video intervjue s Američkim stručnjacima za ljubavne odnose – omogućiti ćemo reprizu svih epizoda. Sve u svemu, imat ćete i dalje na raspolaganju puno sadržaja i informacija pa bez obzira na moj odlazak na porodiljski dopust i smanjenu aktivnost, očekujem od vas sjajne rezultate primjenom naučenoga iz knjiga, bloga, Instagram tekstova te ostalih korisnih materijala. Materijali su tu, od čega je većina besplatnih materijala, na vama je da pratite, učite i primijenite naučeno. Izgovora nema, OK? 🙂

Današnja tema je vrlo zanimljiva, a odnosi se na jedno od najčešćih pitanja koje od vas dobivam: Zašto muškarci iznenada mijenjaju mišljenje i zašto je to dobro za vas? Drage moje dame, muškarci su zapravo vrlo jednostavni. Kada je u pitanju ljubav i vezivanje, često i jednostavniji nego mi žene. Oni se jednostavno u određenom trenutku osjećaju ili ne osjećaju da žele biti s određenom ženom. Ni sami ne mogu i ne znaju objasniti osjećaj – je li to samo početni zanos, trenutni interes ili pak zaljubljenost. Muškarac se neće boriti s definicijama. Kada mu se žena sviđa, bit će joj doslovno za petama (naravno ne na uvrnut, zabrinjavajući način), a kada izgubi interes, prorijedit će javljanje, dok će samom sebi objasniti kako to nije to.

Muškarci žive u trenutku.

Zašto je tako? Zašto muškarci iznenada mijenjaju mišljenje? Odgovor je vrlo jednostavan. Muškarci žive u trenutku. Ne zamaraju se prethodnim i budućim događajima – barem ne u toj mjeri kao žene. Drugim riječima, to što je isti muškarac pokazivao ludi interes u početku vašeg poznanstva, nema nikakve veze s onim što on sada trenutno želi i osjeća.

To je u muškoj glavi odvojeno.

Ipak ženama je to često neshvatljivo i uporno se vraćaju u prošlost, pokušavajući same sebi objasniti – kako ovo može biti isti muškarac? Onaj koji je donedavno smišljao načine da te nagovori na spoj, a danas smišlja izgovore da se izvuče iz bilo kakvog dogovora. Hajde da razjasnimo nešto drage moje dame, za sva vremena. MOŽE. To je isti muškarac, I da, u njegovom svijetu je sve logično.

Bio je zainteresiran. Tada se tako osjećao, a sada se ovako osjeća. I više (trenutno) nije zainteresiran.

Zašto? I zašto je to dobro za vas, drage moje dame? Odgovor je jasan: Muškarac koji je naglo promijenio mišljenje i ponašanje, vrlo lako može ponovno promijeniti mišljenje, a samim time i ponašanje.

Interes muškarca nije nešto što se ne može vratiti. Dapače, to je vrlo lako.

Znate li što je najzanimljivije? Razlog zbog kojega naglo splasne interes mnogih muškaraca i nije neki specijalan razlog. Ako govorimo o ranijima fazama upoznavanja i još uvijek nedefiniranim odnosima, onda valja napomenuti da zainteresiranog muškarca određena doza neizvjesnosti i nesigurnosti potiče da bude što bolji i što zanimljiviji u očima žene koja ga zanima. Onda kada žena zna kako postići da muškarac osjeti nevjerojatan poriv za osvajanjem njezine pažnje, on će učiniti sve da joj dokaže da je vrijedan njezine pažnje. Stvari se naime promijene kada se žena želi osigurati po pitanju veze i pobrinuti da se veza kao veza definira. I u tome nema apsolutno ništa loše. Problem je u tome što većina žena to čini na KRIVI NAČIN. Na način koji muškarca ne motivira da poželi definirati njihovu vezu, već upravo suprotno – poželi pobjeći.

Nema u čemu pobijediti.

O ovome sam govorila detaljno u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca – želeći sigurnost, žena muškarcu nudi sigurnost veze, bez da je o vezi bilo ikakvoga govora. Možda je i bilo spomena riječi “veza”, no činjenica jest da se vaš odnos možda još uvijek temelji na ležernom viđanju, a kada muškarac dobije sve beneficije veze bez dodatnog ulaganja, sav daljnji trud s njegove strane će izostati. Zašto?

On se u toj situaciji više ne mora boriti nizašto. I teško da će se osjećati kao POBJEDNIK, kada nema u čemu pobijediti.

Naime žene nerijetko same sebe sabotiraju u ovim ranim fazama viđanja, kada umjesto da ostave prostora za određenu dozu neizvjesnosti, počinju uvjeravati dotičnog muškarca kako je on jedini. To čak ne mora biti ni izrečeno riječima – najčešće to i nije slučaj. Takvo ponašanje sa ženske strane izgledalo bi otprilike ovako – ona čini sve da bi podredila svoj raspored njegovom, zapostavlja prijateljice i sve ljude u svojoj okolini kako bi uvijek bila slobodna kada on to poželi. Ako su još u pitanju i riječi, i ako s njezine strane kreće proces uvjeravanja u bilo kojem smjeru – stvari kreću nizbrdo. Često me žene pitaju: Kako da mu pokažem/dokažem da se ne viđam s nekim drugim? Odgovor je: Nikako.

Muškarcu s kojim još niste u vezi ne trebate pokazivati niti dokazivati ništa. Štoviše, čim mu ponudite sigurnost veze u kojoj se još ne nalazite, on više neće biti zainteresiran kao u početku.

Zapamtite drage moje:

UVJERAVANJE JE UBOJICA PRIVLAČNOSTI.

Dobra vijest je ta što muškarci brzo mijenjaju mišljenje. I moguće je da se ponovno zainteresiraju za istu ženu pa čak i više nego prije. Magični recept je taj da ta žena ne želi vezu s njim pod svaku cijenu. Ako je i bila očajna i jasno pokazivala očaj, još uvijek ima šanse da vrati svoj status koji je njegovala na početku odnosa.

Drage moje dame, sve koje se nalazite u istoj ili sličnoj situaciji, u situaciji žene koja dokazuje vjernost i odanost muškarcu koji joj ne nudi ništa, smjesta se osvijestite.

  1. Prestanite mu slati poruke.
  2. Vratite se u svoj život kakav je bio prije njega.
  3. Dajte mu vremena i prostora da se javi sam.

Ako mu uskratite priliku da vam pokaže koji su njegovi potencijali u ulozi Supermena, nikada nećete ni vidjeti junaka kakvog priželjkujete. Ako ne mora ulagati u vaš odnos i ako se osjeća primoranim umjesto motiviranim da napravi korak dalje, stvari vode samo u jednom smjeru, a to je BIJEG.

Drage moje dame, dopustite muškarcima da budu muškarci. Prepustite im inicijativu, a pritom pokažite jasan smjer kretanja. Muškarac ne želi šeficu, ne želi mamu, ne želi organizatoricu života … on želi GLAVNU NAGRADU, odnosno ženu koja je u njegovim očima rijetki dijamant. On želi ženu zbog koje će morati udružiti i uložiti sve svoje resurse: vrijeme, trud, prijevozno sredstvo, novac, maštovitost, domišljatost, šarm …  sve što ima i što nema. OK?

Toliko za danas drage dame, a novi blog slijedi nakon ljetne pauze/porodiljskog dopusta! Do tada pratite Mini Ljetni blog na Instagramu 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave