Zašto se muškarac odjednom prestane javljati

Facebook

Zašto se muškarac odjednom prestane javljati

On se ne javlja. Iako je rekao da će se javiti. Ona s vremena na vrijeme pogledava u mobitel, misleći da mora postojati opravdani razlog zbog kojeg se ne javlja – iako je rekao da će se javiti, iako je on bio taj koji je od početka inicirao susrete. Prođe, dan, dva, tri dana. Prođe i tjedan dana. Od njega ni traga ni glasa. Izgleda da nije toliko zainteresiran kao što se doimao u početku. Sve je to pomalo zbunjujuće. Što se ovdje dogodilo? Je li cijelo vrijeme lagao i nudio iluziju veze? Koji je razlog tako iznenadnoj promjeni u ponašanju? Zašto se muškarac odjednom prestane javljati?

Zašto se muškarac odjednom prestane javljati

U prošloj kolumni pričali smo o 6 provjerenih načina za muški bijeg. Načini na koje muškarci na njima uhodan i već provjeren način odlaze – bez puno objašnjenja i opravdanja – onda kada izgube interes za žene s kojima se viđaju. Zaključili smo da muškarac, pod svaku cijenu želi izbjeći bilo kakvu dramu pa pribjegava “elegantnom” pravljenju distance. Najčešće bira nejavljanje, a često korišten izgovor biva i prezaposlenost. Na odlasku joj kaže “Čujemo se”, ali se ipak ne javi, čime napravi određenu distancu kojom dotičnoj daje do znaja – NIŠTA OD VEZE. To otprilike izgleda ovako:

Od njega ni traga ni glasa

On se ne javlja. Iako je rekao da će se javiti. Ona s vremena na vrijeme pogledava u mobitel, misleći da mora postojati opravdani razlog zbog kojeg se ne javlja – iako je rekao da će se javiti, iako je on bio taj koji je od početka inicirao susrete. Prođe, dan, dva, tri dana. Prođe i tjedan dana. Od njega ni traga ni glasa. Izgleda da nije toliko zainteresiran kao što se doimao u početku. Sve je to pomalo zbunjujuće. Što se ovdje dogodilo? Zašto joj je onda cijelo vrijeme (provedeno zajedno) govorio da je lijepa? Zašto je rekao da je zanimljiva? Zašto ju je tako čvrsto držao u zagrljaju? Pitate se zašto? Je li cijelo vrijeme lagao i nudio samo iluziju veze? Koji je razlog tako iznenadnoj promjeni u ponašanju? Razlog je vrlo jednostavan: on se tada tako osjećao, a sada se više tako ne osjeća. OK?

Naravno da postoje frajeri koji imaju već uhodanu neiskrenu priču koju prodaju ženama – kao dio svojeg osvajačkog programa. To su frajeri koji znaju što žene vole i kako ih odobrovoljiti pričama o slatkim mačićima, veseloj dječici, dalekim egzotičnim putovanjima i kućici u preriji. Nakon nekoliko uzbudljivih noći, oni nestaju, i odjednom izgube mobitel i bilo kakav doticaj sa svijetom. Jasnog objašnjenja za njihovo nejavljanje uglavnom nema. I neće se niti potruditi da objasne razlog nejavljanja. Uglavnom su okupirani i zaneseni osvajanjem neke druge žene pa će hladno i bez milosti ignorirati poruke i pitanja ove druge. Uvijek postoje takvi muškarci.

Muškarci žive u sadašnjem trenutku

Ipak, u većini slučajeva muškarac doista misli ono što vam govori na samom početku ljubavnog odnosa. Muškarci naime žive u sadašnjem trenutku, i samim time na prvim spojevima ne razmišljaju previše o budućnosti veze. To je faza u kojoj muškarac traži izazov, a osjećaj uzbuđenja oko osvajanja zanimljive žene stvara određenu euforiju u zraku. Početni zanos često biva jači od razuma i muškarac tada može obećati stvari za koje niste čule. U takvim trenucima, muškarac zapravo ne razmišlja da ta obećanja neće moći ispuniti. Ovo se osobito odnosi na trenutke zanosa gdje muškarac ne razmišlja jasno svojom glavom, već njime upravlja testosteron (spolni hormon koji upravlja muškim seksualnim nagonom i raspoloženjem). Zapravo, što je veći nivo testosterona u određenom trenutku, to je veća inspiracija za obećanja.

Uz slatka obećanja, neće nedostajati ni spretno upakirani komplimenti – jer to je faza u kojoj muškarac daje sve od sebe kako bi impresionirao ženu koja mu se sviđa. Osobito ženu koja mu je na neki način nedostupna – koji je možda iz bilo kojeg razloga smatrao neosvojivom. Ta žena ima veću vrijednost od drugih žena u njegovim očima i uložit će dodatan trud kako bi ju osvojio. Tada sve postaje bajkovito, sve do trenutka kada prestaje biti bajkovito i on prorijedi javljanja ili pak jednostavno nestane. Tu dolazimo do glavnog dijela zagonetke – zašto se prestao javljati, a on je bio taj koji je cijelo vrijeme inicirao komunikaciju? On je bio taj koji je zvao na kave, večere i organizirao druženja. On je bio taj koji je ustrajno tražio priliku kod žene koja ga možda baš u početku i nije razmatrala kao potencijalnog partnera.

Zašto se muškarac odjednom prestane javljati

Možda mu i nije namjeravala dati priliku. Ipak, on je cijelo vrijeme bio ustrajan i u konačnici uspio u svojem naumu. Šarmantan, slatkorječiv, zanesen njezinom pojavom, sipao je komplimente iz rukava, da bi s vremeno probio obrambeni štit te nedostupne dame, koja se iz tajnovite mačke odjednom pretvorila u slatko mače koje prede u krilu. U konačnici, zašto i ne, kada je shvatila da joj se sviđa i da je spremna za sljedeći korak – vezu? Jedini je problem što ON još o vezi i ne razmišlja. Njemu je na samom početku bilo zabavno. Uzbudljivo. Bio je lovac na zadatku. Uspijevalo mu je izvesti tako prekrasnu zanimljivu ženu već na nekoliko spojeva. Da, sve je bilo zanimljivo. Sve dok se ta ista, do nedavno nedostupna žena, nije pretvorila u onu “uvijek dostupnu” i “spremnu za vezu”.

Odjednom pada njezin obrambeni štit i onda zauzima ulogu djevojke, iako o vezi nije bilo govora. I pogodite što se onda događa? Njemu prestaje biti zanimljivo. I odjednom odluči napraviti malu distancu. Sada se ovako osjeća i shodno tome – djeluje. Vrlo jednostavno, zar ne?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako saznati što on zapravo želi

Kako saznati što on zapravo želi Njegovo ponašanje je zbunjujuće. Šalje ti dvostruke signale. Kada ste zajedno, govori ti lijepe stvari. Lijepa si, prekrasna, pametna, posebna, nikada prije nije upoznao

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE