Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu

Facebook

Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu

U početku je sve obećavao i onda je umjesto da izvrši svoja obećanja naprosto – zahladio. S punim pravom si ljuta jer mogla si sve ovo vrijeme posvetiti nekome tko svoja obećanja i izvršava. Činio se ozbiljan, a sada se čini neozbiljan. Ipak, jako je zagrijan za tebe i zato misliš da mu možeš reći sve što ti je na pameti. I eto tako izgubiš kontrolu. Misliš da ćeš ga dozvati pameti jer „njemu je ipak do tebe stalo“. I eto njega, odjednom postaje još hladniji i nezainteresiraniji. O čemu se ovdje radi? Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu?

Muškarci mogu biti jako okrutni prema nesigurnim ženama

i onima koje smatraju da im oni nešto duguju. Istovremeno,

ti isti muškarci u stanju su skidati zvijezde s neba onima

koje su uspjele zadržati njihovo zanimanje; te žene su zvijezde

u njihovim očima.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Znam, zbunjujuće je, kontradiktorno. Kako muškarac koji nudi sve može promijeniti mišljenje preko noći i postati hladan kao santa leda? MOŽE. ITEKAKO MOŽE.

U čemu je stvar? Drage moje dame, morate shvatiti da vam muškarac u startu ništa ne duguje, kao ni vi njemu.

Sama činjenica da mu se sviđaš, ne znači i da je njemu istinski stalo. To ne znači da je on za tebe razvio duboke emocije. To samo znači da ga privlačiš i da vrlo lako može otići onda kada „padnu ružičaste naočale“. Ako te počne gledati drugim očima i promijeni mišljenje koje je imao o tebi na samom početku – otići će LAKO zato što se još uvijek nije za tebe emocionalno vezao.

Gdje leži najveći problem

Najveći problem se dogodi kada muškarac napravi nešto što nije trebao (otkaže sastanak u zadnji čas, ne javi se kada je obećao itd..), a ti s punim pravom, opako ljuta IZGUBIŠ KONTROLU.

A muškarci se, drage moje dame, ne znaju nositi sa ženama koje u startu gube kontrolu.

Oni odmah vide vezu s tobom kao potencijalni teret i zato se povlače. Kukavički potez?

Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu? Jer im je to naznaka da će tako izgledati vaš odnos u budućnosti. I to žele izbjeći pod svaku cijenu. Radije idu dalje nego da se pozabave rješavanjem postojećeg problem. Zašto? Zato što im u toj fazi viđanja još uvijek nije dovoljno stalo.

Surovo, znam, ali je istinito.

Knjige na akciji

 

Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu

Muškarci ne podnose dramu. Za njega je drama kad mu uzrujano govoriš da te je razočarao:

  • Zašto si takav? Mislila sam da si drugačiji. Sve sam ti dala, trudim se oko tebe, a ti tako. Razočarao si me…. Itd..

 

Ako tome monologu dodaš još i uvrede, znamo u kojem smjeru ide taj odnos. Na kraju krajeva i tebe užasava kada muškarac kojeg jedva poznaješ izgubi kontrolu. Odmah si pomisliš kakav bi ti život bio pored njega, zar ne? Možda si mu ti i spremna dati još koju šansu, možda i nisi. Isto je tako i s muškarcima, s time da su oni posebno osjetljivi na dramu. Činjenica jest da:

Muškarci lako odlaze onda kada pomisle da bi im veza s određenom ženom mogla postati opterećenje. I to nema veze s time što je još donedavno gugutao slatke priče kao golupčić. To je bilo tada, tako se tada osjećao dok se sada više tako ne osjeća. OK?

Zašto muškarci gube interes za žene koje brzo gube kontrolu? Jer muškarci se ne znaju nositi s dramom, a osobito ne na početku ljubavnog odnosa.

Drage moje, ovo nije kritika ženskom rodu – naprotiv, ovo je samo informacija o tome kako muški um funkcionira u određenim situacijama. To nikako ne znači da su muškarci u pravu. Nitko nije u pravu, a svatko smatra da jest. Muškarci bi itekako trebali štošta toga naučiti o pravilnoj komunikaciji sa ženama.

Kada bi se muškarci potrudili razumjeti žene, a žene muškarce, bilo bi puno više uspješnih veza, brakova i općenito ljubavnih odnosa.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o glavnim greškama koje žene čine na početku ljubavnog odnosa, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE