Greške zbog kojih vaša veza ostaje veza bez obaveza

Facebook

Greške zbog kojih vaša veza ostaje veza bez obaveza

Neke veze nažalost nikada ne postaju one prave, kvalitetne veze. Kažem nažalost jer često barem jedna osoba u takvoj vezi želi nešto više. Ako si ti ta osoba, onda je jako važno da pročitaš ovaj tekst. Moguće je da ta ležerna veza u kojoj se nalaziš može napredovati u nešto više, no moraš znati kako se postaviti na pravi način. Jer ako se u životu ne znamo zauzeti za sebe i za ono što želimo, skupljat ćemo mrvice i dobivati samo ono što nam drugi žele dati. Idemo vidjeti koje su glavne greške zbog kojih vaša veza ostaje veza bez obaveza.

Kada su uistinu zainteresirane, žene nerijetko čine sve u svojoj moći kako bi se svidjele određenom muškarcu – organiziraju, planiraju, putuju na drugi kraj svijeta, kupuju poklone, maštovite sitnice, nude se za čuvanje njegovih nećaka… Načini dobivanja simpatija su razni, a gotovo nikada ne vode do željenog rezultata. Muškarci uglavnom ne cijene žene koje se previše trude u samome startu.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Greške-zbog-kojih-vaša-veza-ostaje-veza-bez-obaveza

 

Zna li on uopće što ti želiš

Eh da. Mnoge žene glume frajerice, praveći se da im veza bez obaveza odgovara, kako ne bi ispale očajne. Razumijem. Sviđa ti se on, super vam je zajedno, ali se bojiš da ćeš djelovati očajno ako spomeneš riječ veza. Bojiš se da ćeš ga time otjerati, zato glumiš da si cool. Problem je u tome što sve prestaje biti cool onda kada on pred tobom počne komentirati druge žene. Smeta ti to i to jako. Skupljaš u sebi ljutnju, bijes i razočaranje, dok si izvana i dalje cool.

Greške zbog kojih vaša veza ostaje veza bez obaveza rade i žene i muškarci, a prva i osnovna greška je prešutjeti ono što želiš. Još je gore ako tvrdiš da i ti želiš vezu bez obaveza, dok sanjaš o pravoj vezi ili o vjenčanju.

Takva nesretna, neiskrena taktika odvest će te ravno u veliko, duboko razočaranje. Taj muškarac ni ne razmišlja o vezi s tobom, osobito ako ti tvrdiš da ti je ovako super. I njemu je zapravo super. Zašto bi nešto mijenjao kada s tobom uživa u svim pogodnostima veze, a ne mora se ni na što obavezati? Zašto kada mu ostaju otvorena vrata i za druge opcije? Za muškarca kojemu se sviđaš, ali nije u tebe zaljubljen, ovo je win win situacija. Daje malo, a dobiva puno, zašto bi nešto mijenjao?

Muškarac se neće vezati za ženu koja mu je pri ruci

Muškarac koji ne smatra da si ona prava, ali te smatra privlačnom, zanimljivom, poželjnom, neće otići iz tvojega života. On će se nastaviti javljati i inicirati komunikaciju, željet će te vidjeti onda kada to njemu najbolje odgovara i onda kada je njemu pogodno.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ovaj isječak iz moje nove knjige zapravo sve govori. I ne biste se trebale hraniti malim znakovima pažnje jer to naprosto nije dovoljno. Ako nema kontinuiteta u javljanju, ako te muškarac ne prioritizira, takav odnos nije uvod u kvalitetnu vezu.

To što je muškarac uvijek tu, u blizini, ne znači ništa. Ako se viđate samo ležerno, bez obaveza, to ne znači da će on s vremenom uvidjeti da si mu ti dobra i pogodna. Jer muškarci se ne zaljubljuju iz pogodnosti. Ne traže ženu koja im je najbliža, najpraktičnija. Upravo suprotno, oni traže ženu koja im je najveći izazov, za koju se najviše moraju boriti, onu kojoj se najviše moraju dokazivati.

Postavlja se pitanje: koliko se on tebi dokazuje? Da li uopće smatra da te treba osvajati? Ili misli da si tu, njemu pri ruci, kako god da bilo? Smatra li da si uvijek tu za njega bez obzira na njegovo ponašanje? Smatra li da ćeš biti tu bez obzira na sve? Ako je tako, onda budi sigurna da ti krade vrijeme, a ti mu to dopuštaš jer nisi pokazala jasan stav i jasno izrazila svoje želje.

Greške zbog kojih vaša veza ostaje veza najčešće su prilagođavanje njegovom tempu, pristajanje na viđanje pod njegovim uvjetima. Ako se viđate samo onda kada to njemu odgovara, a pritom prođe i dosta vremena da ti se on uopće ni ne javi, tada je vaša veza ima isključivo status veze bez obaveza.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Dosađivanje, ultimatumi, pasivna agresija

Mnoge žene nakon dugog perioda strpljivog čekanja, izgube strpljenje, nakon što se razočaraju u ponašanje muškarca s kojim se stvari ne pomiču. Moguće je da se u njegovom životu iznenada pojavi nova žena, a tada se ti osjećaš povrijeđeno, izdano jer si mislila da vi „imate nešto“. Moguće je da ćeš ga tada prozvati na razne načine, poslati mu hrpu pasivno agresivnih poruka ili posegnuti za ultimatumom – „Ili ona ili ja“. Moguće je da ćeš biti još više povrijeđena kada ti on jasno da do znanja da vi niste zajedno.

„Ali kako nismo? Zar njemu ovo među nama ne znači ništa?“, pitaju se mnoge od vas u ovoj situaciji. A muškarac kojeg iznenada pozovete na red vam čak može reći da niste bile iskrene. „Ali ja nisam znao da ti želiš vezu, nikad se nisi izjasnila“, često ćete čuti od muškarca. Ako ga tada drage dame krenete obasipati s mnoštvom poruka ili ga uvjeravati u svoje osjećaje, stvari kreću naglo nizvodno. Njemu je sve to odjednom previše, a pritisak koji osjeća ga gura u zagrljaj nekoj drugoj ženi. Bilo kojoj ženi. Dovoljno je da ta druga ne vrši pritisak i da se ne ponaša kao da joj život ovisi o tome hoće li biti s njim.

Ponekad je vrlo očito

Greške zbog kojih vaša veza ostaje veza bez obaveza ponekad su vrlo očite. Greške rade i žene i muškarci, no važno je da vi drage dame znate kako izbjeći greške u koracima koje će vas odvesti u slijepu ulicu razočaranja. Zato ne glumite da želite vezu bez obaveza, ako želite vezu. Budite iskrene, ali i spremne otići dalje ako vas trenutni odnos ne zadovoljava. Jer dok ne naučite istinski cijeniti sebe, neće vas cijeniti ni taj muškarac kojeg toliko želite u svojem životu.

Kako pretvoriti vezu bez obaveza u kvalitetnu ljubavnu vezu, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o ovoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja: prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE