Najveće greške koje ne biste trebale činiti ako želite pomirenje

Facebook

Najveće greške koje ne biste trebale činiti ako želite pomirenje

Želiš pomirenje. Nisi očekivala njegovu odlučnost. Iako si sama bezbroj puta spomenula prekid, nikada to nisi stvarno i mislila, ali čini se da on jest. Čini se da je on jako siguran u svoju odluku, a ti se bojiš da nema šanse da se predomisli. Što možeš učiniti? A što nikako ne bi trebala činiti? Ovo su najveće greške koje ne biste trebale činiti ako želite pomirenje.

To nije bilo to ili nismo se našli na istoj valnoj duljini, reći će muškarac kada

navodi razlog gubitka interesa za određenu ženu. I neće se upuštati

u prevelika objašnjenja. Uglavnom se nešto dogodi zbog čega ONA

u njegovim očima prestaje biti IZAZOV. I najčešće nije u pitanju

njezina osobnost. Naime, u želji da se svide partneru, žene često

nesvjesno preuzmu neki obrazac ponašanja, koji ih okarakterizira kao

Ženu Žrtvu, Ženu bez stava ili Ženu ovisnu o ljubavi.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Greške-koje-ne-biste-trebale-činiti-ako-želite-pomirenje

Ako znamo, a ne pretpostavljamo kako funkcionira muški um u ljubavnim odnosima, onda sve postaje lakše, jednostavnije i manje razočaravajuće. Onda kada znamo ili možemo naslutiti razlog prekida, ili gubitka interesa s njegove strane, manje su šanse za novim greškama.

Muškarci se nerijetko pokaju zbog svoje odluke o prekidu, ali samo onda kada procijene da su izlaskom iz te veze puno izgubili. Kada vrijednost osobe koju ostavljaju poraste u njihovim očima, oni su spremni poduzeti potrebne korake za pomirenje.

S druge strane, ako procjene da je odluka o prekidu bila ispravna, pobjeći će glavom bez obzira. I neće se poželjeti pomiriti. Zato je važno znati što je to što stavlja pečat na već narušeni i prekinuti odnos.

Najveće greške koje ne biste trebale činiti ako želite pomirenje

Mnoge od vas onda kada bivaju ostavljene, panično čine baš sve kako bi spriječile da se to dogodi. Često se hvatate za svaku slamku spasa, u nadi da ćete uvjeriti muškarca koji odlazi da ipak ostane. Nažalost, onda kada smo vođeni strahom, naše ponašanje nas ne vodi do željenog cilja. Neke od najčešćih grešaka koje sam primijetila da mnoge od vas čine kako bi obnovile prekinutu vezu su sljedeće:

 • Konstantno javljanje, uspostavljanje i forsiranje komunikacije
 • Uvjeravanje da treba biti/ostati s tobom
 • Izazivanje sažaljenja preuzimanjem uloge žrtve
 • Pristajanje na vezu bez obaveza na način da si mu uvijek na raspolaganju
 • Izražavanje osjećaja (- Ja tebe ipak volim i slično)
 • Kupovanje poklona u nadi da će ga to odobrovoljiti
 • Činjenje usluga u nadi da će iz zahvalnosti poželjeti pomirenje

Svaka od navedenih stavki je sama za sebe dovoljna da učvrsti njegovu odluku o prekidu, a kombinacija navedenih jamči njegov trajan gubitak interesa. To su najveće greške koje ne biste trebale činiti ako želite pomirenje.

Drage dame, imajte na umu da muškarca nećete nagovoriti niti uvjeriti da treba biti/ostati s vama. Logika ga neće uvjeriti u pomirenje. I ne, on neće poželjeti biti s tobom iz sažaljenja niti zbog bilo kojeg oblika patetike. Pokloni i usluge mu neće ukazati na to da je s tobom puno izgubio, već da nemaš dostojanstva. Čišćenje njegova stana nakon što te ostavio ne čini te ženom njegovih snova, već besplatnom čistačicom.

Poanta priče jest:

NE BUDI OČAJNA. AKO TE NETKO TRENUTNO NE ŽELI – VJERUJ MU. NIJE VAŽAN RAZLOG.

Knjige na akciji

Što učiniti

Dakle, što učiniti ako želiš pomirenje?

 1. Ne kontaktiraj ga.
 2. Ne stokiraj ga.
 3. Ne ispituj zajedničke prijatelje gdje je.
 4. Ne čini gore navedene očajničke poteze.
 5. UMJESTO NJIME BAVI SE SOBOM.

Činjenica jest da treba proći vremena da splasnu negativne tenzije. Najmanje mjesec dana. Kasnije će biti spremniji da stupi u kontakt s tobom, osobiti ako ga ne gušiš. Ako vidi da živiš svoj život i ne zamaraš se njegovim, te da nema pritiska s tvoje strane, neće biti potrebe da bježi od tebe. Tada su puno veće šanse za pomirenjem jer je imao dovoljno vremena da vidi kako mu izgleda život bez tebe. Ako mu nisu procvale ruže, lako će pronaći tvoju adresu i tvoj broj.

U novoj epizodi emisije „Na kavi s Nelly“ (Što ne smiješ činiti ako želiš obnoviti vezu s muškarcem) govorila sam o tome što ne smiješ činiti ako želiš obnoviti vezu s muškarcem. Obavezno pogledajte i primijenite naučeno!

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE