Facebook

Zašto će on poludjeti za tobom

Svi to žele. Muškarca koji će vas obožavati, muškarca koji će vas obasipati pažnjom, onoga koji će nazvati onda kada je rekao da će to učiniti. Najteže pada spoznaja da se muškarac koji ti se jako sviđa, zapravo i ne želi ništa ozbiljno – barem ne s tobom. Pokušavaš sve, činiš apsolutno sve u svojoj moći da ga zainteresiraš, ali nema pomaka. Štoviše, sav tvoj trud najčešće rezultira naglim hlađenjem s njegove strane. Ipak, postoji dobra vijest. Onda kada znaš kako zainteresirati muškarca koji ti se sviđa, uštedjet ćeš si dane, mjesece i godine lutanja u pogrešnom smjeru. Kako se postaviti? Što učiniti? Zašto će on poludjeti za tobom? Čitajte pažljivo.

Fizička privlačnost jedan je od osnovnih preduvjeta za ostvarenje partnerskog odnosa, ali ako privlačnost na emocionalnom i intelektualnom polju izostane – tada muškarac bestraga nestane. I to je PRAVA ISTINA. A kada osjećamo magičnu, iskonsku privlačnost (koja obuhvaća privlačnost na sva tri navedena polja), muškarac će biti Muškarac iz snova spreman na sve, bez obzira koliko zaposlen bio, bez obzira da li se već nalazi u vezi ili čak u braku, bez obzira na udaljenost koja vas razdvaja ili na mogući smak svijeta.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-će-on-poludjeti-za-tobom

Pretpostavimo da postoji interes s njegove strane i da ste već neko vrijeme u kontaktu. Moguće je da je on tebi u početku češće pisao, da je inicirao komunikaciju, a sada samo odgovara na tvoje poruke. Što to znači? To znači da je vaš odnos krenuo nizbrdo, barem što se njega tiče. On više nije zainteresiran kao u početku. To je jedna od mogućih situacija.

Promjena

Moguće je da ste još uvijek u nekoj vrsti prijateljskog odnosa, te da vaš odnos sve dublje zapada u neku vrstu friend zone. To se dakako može dogoditi i u vezama. Vaš odnos stagnira ili je sve lošiji i lošiji.

Zašto će on poludjeti za tobom? Gdje leži ključ poboljšanja vašeg odnosa? U PROMJENI. A sve se promijeni onda kada postaneš Ona Prava u njegovim očima. Jer kada se postaviš na pravi način, počet će te gledati drugim očima.

Mnoge od vas ste moje vjerne čitateljice i znate što mislim onda kada kažem da vi drage dame trebate promijeniti nešto u svojem ponašanju i pristupu. Netko tko zaluta na ovaj blog, može se čak i uzrujati i upitati: – Zašto da ja nešto mijenjam? Što se ne bi mijenjao on? Zašto da ja ne budem svoja? Ako vam prolaze takva pitanja kroz glavu, onda je odgovor sljedeći:

Muškarci bi itekako trebali štošta toga promijeniti u svojem ponašanju kada su u pitanju ljubavni odnosi, ali ovo nije blog za muškarce, nego za žene. Ova rubrika nije posvećena savjetovanju muškaraca nego žena.  OK?

A biti svoja?

Biti svoja znači njegovati svoju autentičnost, svoje životne vrijednosti, svoju osobnost. To ne znači da bi svatko trebao tolerirati sve tvoje, možda i nagle reakcije, ponašanje utemeljeno iz straha od odbijanja. Shvaćate li razliku? Ti draga moja možeš biti svoja, a ujedno raditi na sebi, na samokontroli, na biranju riječi u komunikaciji. Zašto ne biti ona najbolja verzija sebe?

Zašto će on poludjeti za tobom? Jer ćeš mu dati da upozna tu tvoju najbolju i najpametniju verziju.

U čemu je tajna

Mnoge od vas, onda kada se zaljube, stavljaju sve karte na stol i samim time opterećenje na muškarca koji vam je, zbog vaše ljubavi, pažnje i svega što mu nudite, DUŽAN uzvratiti istom mjerom. Postajete otvorena knjiga koju bi on morao čitati.

Tu imamo dva problema – on smatra da ti ne duguje apsolutno ništa i on ne želi čitati otvorenu knjigu. On se želi popeti na najvišu policu da dohvati onu posebnu knjigu, onu koju ćemo nazvati Ona Prava.

Budi knjiga koju on neće željeti ispustiti iz ruku. Budi ona knjiga koju neće željeti prestati čitati.

Drage moje dame, ovo što vam govorim je toliko MOĆNO, da za vas u bilo kojoj fazi veze, može značiti SVE. Naime, onda kada nema nikakvog izazova u vašem odnosu, onda kada mu servirate sve na pladnju, onda kada ga nesvjesno forsirate na vezivanje, on se distancira jer jedino za što se on u tome trenutku želi boriti jest – vlastita sloboda.

S druge strane, ako znate kako muškarcu postaviti jasne smjernice, jasne granice i standarde ponašanja,  te pritom postaviti izazov – sve će se promijeniti vama u prilog.

Zašto će on poludjeti za tobom? Jer ćeš mu dati izazov, jasan smjer kretanja, a ujedno i pohvalu kada krene u tome smjeru. OK?

U emisiji Na kavi s Nelly govorila sam detaljnije o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Postavljanje granica

Mnoge od vas ne znaju kako postaviti granice, kako uspostaviti standarde koji su odraz vašeg stava. Mnogima od vas je nelagodno i neugodno reći svoje mišljenje, u strahu da ne biste odbile dotičnog muškarca. Drage dame, ako želite da muškarac za vama izgubi glavu onda zapamtite sljedeće:

Postavljanje granica je vaša prilika da muškarca zainteresirate VIŠE NEGO IKADA. Naravno, samo onda kada znate kako to učiniti.

Primjerice, ako vas muškarac poziva k sebi doma, iako se dovoljno ne poznajete, način na koji reagirate na njegov poziv, može stvoriti snažnu privlačnost ili odbojnost. Ako pristanete na sve što se od vas traži, jasno je da mu nećete biti izazov – i da, neće se javiti sutradan i sa slatkim gugutavim porukama. Možda se uopće ni ne javi. S druge strane, ako izgubite kontrolu, i bahato mu objasnite kako nije normalan što vas to pita, velike šanse su da će se dotični povući. Što učiniti?

Konkretni koraci

Ako je muškarac pristojan, ako ne prelazi granicu dobrog ukusa sa svojim prijedlogom, onda mu trebate dati odgovor kojim ćete ga odbiti, usmjeriti na pravi put i ujedno ga ohrabriti da krene tim putem. Evo kako to izgleda:

  • Moram priznati da je tvoj prijedlog jako primamljiv jer me jako privlačiš, no morat ću ti ipak odoljeti jer nisam tip djevojke koja se ovako brzo zbližava. Trebala bih te bolje upoznati, a to možemo učiniti uz čašu vina. Eto, možeš me izvesti u svoj omiljeni birc. Baš me zanima tvoj odabir…

Na ovaj način mu daješ do znanja da ti se sviđa, ali da će se oko tebe morati potruditi – daješ mu smjernice, a ujedno i izazov. Eh da, znam, moguće je da su u vašem mjestu stanovanja zatvoreni kafići i restorani zbog pandemije, ali tada možete predložiti šetnju u njemu omiljenom parku. Neka vas izvede tamo gdje voli provoditi vrijeme (a da to nije njegova spavaća soba).

Kako postaviti izazov ako se nalazite u friend zoni? Zamolite kolegu, prijatelja da vam pomogne oko nečega i onda ga pohvalite kao muškarca (a ne prijatelja):

  • Kolega, bi li mogao …..? Sjajno, hvala ti, zaista si pravi muškarac. Moram ti se nekako odužiti 😉

A što kada ste u vezi? U vezi ne smijete zaboraviti da se vaš muškarac želi osjećati kao muškarac, kao Superman. Zato ga izazovite, pohvalite i gledajte kako dolazi po još:

  • Imam za tebe jedan izazov. Sigurna sam da ćeš izaći kao pobjednik. A pobjednik zaslužuje nagradu iznenađenja… 😉

Eto, drage moje, ubacite malo strasti u način izražavanja, postavite se kao žena koja zna što želi i kojoj nije problem postaviti granice i udijeliti pohvalu. Ostanite svoje, ali ona pametnija verzija sebe koja uvijek uči i koja se uvijek usavršava, OK?

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE