Facebook

Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa

Sviđa ti se ludo. Ne znaš što reći, kako ga zainteresirati, kako mu pokazati interes, a da ne ispadneš očajna? Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa na način da ga zainteresiraš? Toliko je pitanja koja ti prolaze kroz glavu i u konačnici ne napraviš ništa po tome pitanju. Ideš na onu sigurnu opciju. Ispituješ ga o poslu, o obitelji, o vremenu – i vrlo brzo postane dosadno, osobito ako oboje ne znate što reći. Naravno, za dobru komunikaciju je potrebno dvoje, no danas ćemo govoriti o tome što vi drage dame možete učiniti kako biste vašu komunikaciju učinile uzbudljivijom i zanimljivijom.

Muškarca morate tretirati kao sebi ravnopravnog. Ne shvaćajte igru koketiranja preozbiljno. Neka prvi susreti teku ležerno i opušteno. Procijenite što mu je u životu značajno kako biste mu uspješno komplimentirali. Pohvalite ga tako da se vine u same zvijezde. Gledajte ga u oči. Ne namigujte ako vam to baš i ne ide. Namigivanje nije za svakoga. Angažirajte ga da vam čini sitne usluge. Budite pomalo zaigrani i vragolasti. Zadirkujte ga, izazivajte i konstantno PODIŽITE ULOG.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-razgovarati-s-muškarcem-koji-ti-se-sviđa

Drage moje dame, vjerujem da većina vas već ima moje obje knjige – Muškarac u šaci & Muškarac iz snova u kojima sam detaljno objasnila faze koketiranja i načine  na koje možete vrlo lako impresionirati vašeg odabranika. Naime, ljudi koji misle da se sve treba dogoditi kao u filmu i da će sve biti savršeno do kraja života, samo onda kada naiđe onaj pravi/ona prava –  ne mogu biti u većoj zabludi. U konačnici, vi drage dame jako dobro znate da, čak i ako odnos krene obećavajuće, nema garancije da će se u tome smjeru i nastaviti.

Pokaži interes

Primjerice, ako vam se muškarac sviđa, a nemate hrabrosti mu to dati do znanja, već jednostavno uživate u malim znakovima njegovog interesa, može vam se dogoditi da vas preduhitri neka brža. Kako se to ne bi dogodilo, važno je pokazati interes na vrijeme. I da, u tome nema ništa loše.

Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa? Pokaži interes za njega i za ono što je njemu bitno.

Dosadna pitanja i čime ih zamijeniti

Ako se tek upoznajete s muškarcem i ne znate što pitati, o čemu pričati pa pričate o uobičajenim temama – o vremenu, o poslu i slično, vrlo lako bi vam oboma moglo postati dosadno. Ne znaš ni ti, ne zna ni on o čemu pričati i na kraju pričate o bilo čemu kako biste popunili prazninu i kako ne bi bilo one „neugodne šutnje“.

Naravno, bilo bi sjajno kada bi oboje znali kako razgovor učiniti zanimljivijim, no vi drage dame ovdje možete i trebate preuzeti inicijativu. Umjesto pitanja – Kako ti je na poslu? Jel ti dosadno? Do kada inače radiš?, pitajte ga – Koji je najzanimljiviji slučaj/posao na kojem si radio? Nadalje možeš ga ohrabriti da nastavi pričati o onome što ga najviše zanima – Zanimljivo, pričaj mi još malo o tome…

Kada otkriješ što muškarca najviše zanima, i kada si ga voljna saslušati na način da zaista pokazuješ interes za njegovu omiljenu temu, na pravom si putu da te poželi vidjeti što češće i što više moguće. Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa? Ohrabri ga da priča o onome što mu je jako bitno.

Knjige na akciji

Muškarac koji je izumio toplu vodu

Svi muškarci žele biti značajni i žele impresionirati ženu koja im se sviđa. Vrlo je vjerojatno da će vam se prilikom upoznavanja nastojati predstaviti u što boljem svjetlu i treba ih na tome putu i ohrabriti.

Prisjetimo se onoga o čemu sam dosta govorila u knjizi Muškarac iz snova:

Slobodno ga tretirajte kao da je izumio toplu vodu. Ono što je nama besramno i očito laskanje njima je sasvim logična pohvala. Servirate li vješto koju besramnu pohvalu, a pritom ostanete nedorečeni i neuhvatljivi, odabranik je na pravom putu na krene u pravu utrku – utrku za osvajanje vaše pažnje.

Pohvale zapravo mogu biti vrlo kratke i jasne, a istovremeno efektne. Evo nekoliko primjera.

– Sjajan si.

– Kakav muškarac.

– Fascinantno.

– Pozitivno sam iznenađena. Znala sam da si poduzetan (pametan..), ali ovo nisam očekivala.

Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa? Ne zaboravi mu komplimentirati, tu nikako nećeš pogriješiti.

Zašto će on poludjeti za tobom? Jer ćeš mu dati izazov, jasan smjer kretanja, a ujedno i pohvalu kada krene u tome smjeru. OK?

Snaga dodira

Drage moje, ako se osjećate nesigurno i smatrate da niste vješte u koketiranju, onda koristite ove kratke rečenice kojima ćete muškarcu dati na važnosti. Kada uvidite da ste uspješne u komplimentiranju (jer muškarci naprosto gutaju hvalu), bit će vam sve lakše i lakše komplimentirati i koketirati.

Kada savladate prvi korak postavljanja pravih pitanja i komplimentiranja, onda je vrijeme i za sljedeći korak – dodir. Naime, dodir u kombinaciji s vješto serviranim komplimentom imat će nevjerojatan efekt. Dodirnuti ga možeš po ruci, po ramenu, po nozi – dodir mora biti lagan i senzualan. Treba izbjeći gurkanje i tapšanje kao što bi to učinila s kolegom (ili kao što to čine muškarci s kolegama), ako ne želiš biti svrstana u friend zonu.

Kako razgovarati s muškarcem koji ti se sviđa? Potakni ga da priča o svojoj omiljenoj temi, ohrabri ga, dodirni i pohvali. Kada pričaš o sebi nikada nemoj dati odgovore na sva pitanja. Ostani malo tajanstvena. Neka uvijek poželi saznati još. U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. P.S. Povodom Dana žena omogućili smo vam specijalan popust na sva izdanja knjiga te besplatnu poštarinu unutar Hrvatske (knjige se šalju u cijeli svijet a cijena poštarine za ostale države bit će vam vidljiva u našoj web trgovini).  Naručiti možete klikom na link a akcija vrijedi do 11.3.2021. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖