Facebook

Što će privući muškarca – kao magnet? 

U prošlom blog post-u objasnila sam vam glavne pogreške koje žene čine kada se muškarac počinje hladiti. Zaključili smo da je “uvjeravanje” jedna od glavnih “ubojica privlačnosti” i da nikako ne biste trebale objašnjavati muškarcu zašto biste ipak bili dobar par. Ako prestanete ponavljati greške koje su vas do sada sputavale na ljubavnom polju, jamčim vam da će vam se ljubavni život poboljšati – i to drastično. Tema današnje kolumne, za mnoge od vas će zasigurno biti vrlo zanimljiva.  Što će privući muškarca – kao magnet?

Ponavljanje gradiva

Ukoliko niste pratile prošle kolumne, svakako ih pročitajte prije nego krenete s novim gradivom 🙂 Da rezimiramo, u prošlim kolumnama sam se dotakla najčešćih pogrešaka koje žene čine na početku (potencijalne) ljubavne veze, a to su:

  1. Pretjeran trud oko muškarca (iniciranje kontakta)
  2. Audicija za savršenu djevojku
  3. Želja za preranim definiranjem odnosa
  4. Nagli ispadi emocija
  5. Uvjeravanje da bi trebao biti/ostati s tobom

Pogreške su vam sada sasvim jasne, možda neke i od prije, a možda ste se iznenadile saznavši pravi uzrok “propale veze” – odnosno veze koja je imala potencijala, ali se nikada nije razvila u neki kvalitetniji odnos.

Idemo sagledati stvar s druge strane – i odgovoriti na pitanje – što će privući muškarca kao magnet?

Što će privući muškarca – kao magnet?

Doista, što je to što će privući muškarca kao magnet? Puno toga. 

Ipak danas ću se osvrnuti na nešto što ja osobno smatram izrazito važnim – nešto što su mi otkrili muškarci. Što će muškarca zainteresirati na jedan sasvim poseban način, na način da nakon određenog perioda viđanja poželi nešto više u vidu prave veze? Odgovor je jednostavan.

EMOCIONALNA STABILNOST. 

Žena koja ima kontrolu nad svojim osjećajima muškarcima je magično privlačna.

Što to znači? Gluma? Pretvaranje da si netko drugi? NIKAKO.

Zapravo – sasvim suprotno. Ključ kontrole nad vlastitim emocijama je doista preuzimanje kontrole nad vlastitim emocijama.  Muškarci su naime užasnuti preranim i naglim reakcijama žena pa će ih tako sabrana žena, koja ima potpunu kontrolu nad svojim osjećajima, sasvim sigurno oboriti s nogu. 

Želite li čuti nešto vrlo zanimljivo, nešto što su mi otkrili muškarci?

Ponekad muškarci najmjerno naprave malu distancu, pauzu od javljanja želeći vidjeti reakciju žene s kojom se viđaju. Nasuprot tome, u nekim situacijama distanca se dogodi sasvim slučajno, uslijed raznih – istinitih – obaveza. Kako god da bilo, ponekad njegovo nejavljanje ne znači odmah i nužno da je stvar ZAVRŠENA.  

Primjerice, muškarac se prestane javljati učestalo kao do sada i još, za vrhunac, otkaže jedan od rijetkih spojeva jer mu nešto “iskrsne”. ON možda nije niti svjestan koliko vremena ONA ulaže u vrijeme za izlazak. Zapravo, SIGURNO NIJE SVJESTAN. On se otušira, odjene jednobojnu košulju i traperice u čije stražnje džepove stane sve što mu treba (novčanik i ključ od auta), dok ONA oslobađa cijelo poslijepodne kako bi se spremila (to podrazumijeva: tuširanje, depilaciju, feniranje, odabir odjeće i make up) za važan izlazak. ONA je NARAVNO ljuta. I onda kada nesvjesni nesretnik otkaže spoj, ona IZGUBI KONTROLU i kaže mu SVAŠTA. ON, nesvjesni nesretnik tada prestravljeno govori frendovima kako ONA nije normalna (i pritom zaboravlja da je možda u svemu tome on  kriv što je u zadnji čas otkazao spoj).

No što ako ONA ipak zastane i burna reakcija izostane? 

Ako žena ima kontrolu nad svojim osjećajima i u konačnici, reakcijama na njegovo ponašanje – dogodit će se vrlo zanimljive stvari. Ako te muškarac doživi kao ženu koja ima potpunu kontrolu nad svojim životom i osjećajima, ženu s kojom nije lako manipulirati, tu će započeti njegovo ISTINSKO DIVLJENJE.

Žene koje imaju kontrolu nad svojim životom muškarcima su jako seksi. 

To što je on otkazao spoj ili to što se ne javlja jednako učestalo kao prije – to  je njegov gubitak. Tebi neće propasti svijet jer imaš svoj život neovisno o muškarcu s kojim se viđaš. Događaju ti se i druge zanimljive stvari.

ON NIJE CENTAR SVIJETA.

I u konačnici, nakon tvoje reakcije, neće mu dugo trebati da to i shvati. Tada se počnu događati zanimljive stvari. 

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave