Što učiniti kada shvatiš da njemu baš i nije stalo

Facebook

Što učiniti kada shvatiš da njemu baš i nije stalo?

Naime, kada konačno shvatiš da te je netko, a u ovom slučaju muškarac koji ti se sviđa, “vukao za nos”, obuzme te ljutnja, bijes i ogorčenost. Spremna si na štošta kako bi vratila svoje dostojanstvo, no sve što činiš u naletu ljutnje i bijesa, vodi te u sasvim suprotnom smjeru od onoga što bi željela postići. U konačnici postavlja se pitanje: Što učiniti kada shvatiš da njemu baš i nije stalo? 

Ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja – rečenica je koju trebamo ponoviti još jednom ili još bezbroj puta. To je također bila tema prošlotjedne kolumne u kojoj je bilo govora o standardnim greškama koje mnoge žene čine – kada su u pitanju muškarci koji za njih ne pokazuju pretjeran interes. Krenuvši od opravdavanja svojeg kretanja muškarcu kojem zapravo i nije stalo, pa sve do sanjarenja o boljoj budućnosti koja “možda dolazi”. U konačnici, zaključili smo da sanjarenje o muškarcu kojem očigledno nije stalo, nije romantika, nego zabluda.

3D-Muskarac-iz-snova-web

Nezavidna ljubavna situacija

Ako se pak vratimo još malo unatrag, u prethodne kolumne, onda ste mogle primijetiti kako je u želji da se promijeni trenutno nezavidna ljubavna situacija, važan prvi korak – a to je prihvaćanje situacije onakve kakva doista jest – bez samozavaravanja. Žene koje prve uspijevaju same sebi priznati istinu su ujedno one žene koje najprije postignu željeni uspjeh na ljubavnom planu. I doista nema veze koliko je pogrešnih koraka učinjeno prije toga. Uvijek postoji šansa za buđenje. Svaki dan nosi priliku da se osvijestimo. Mnoge žene čine očajničke poteze kako bi osvojile muškarca – do te mjere da izgube samopouzdanje, samopoštovanje i dostojanstvo. Do te mjere da ni same više ne vjeruju da će ikada ostvariti ljubavnu sreću. I to je sasvim razumljivo.

Ako se nalazite u ovakvoj situaciji, onda imam dobru vijest. Onoga dana kada prihvatite realnost situacije i shvatite da muškarcu koji vas ne cijeni, ne dugujete apsolutno ništa – dogodit će se nešto FASCINANTNO. Nakon što shvatite da u toj “vezi” zapravo nemate ništa, shvatit ćete da nemate što izgubiti. I tada će krenuti promjene.

Što ne trebate činiti

Što učiniti nakon što shvatite da dotičnome muškarcu ne dugujete baš i apsolutno ništa?

Hmm…

Možemo li krenuti najprije od onoga što NE TREBATE činiti?

  1. Zasuti ga hrpom pasivno-agresivnih poruka u kojima teatralno najavljujete odlazak.
  2. Blokirati ga na društvenim mrežama.
  3. Potom ga odblokirati pa nastaviti s porukama.
  4. Zatim ga opet blokirati.
  5. Neumorno ga stokirati na društvenim mrežama.
  6. Postavljati fotke i Story-e na Instagram čiji sadržaj predstavlja očajničko traženje pozornosti.
  7. Slati poruke njegovom prijatelju ili poznaniku.

 

3D-Muskarac-u-saci-web

Njemu baš i nije stalo

Naime, kada konačno shvatiš da te je netko, a u ovom slučaju muškarac koji ti se sviđa, “vukao za nos”, obuzme te ljutnja, bijes i ogorčenost. Spremna si na štošta kako bi vratila svoje dostojanstvo, no sve što činiš u naletu ljutnje i bijesa, vodi te u sasvim suprotnom smjeru od onoga što bi željela postići. U konačnici postavlja se pitanje: Što učiniti kada shvatiš da njemu baš i nije stalo? 

Odgovor je vrlo jednostavan – po pitanju toga muškarca, ne trebaš učiniti apsolutno ništa. Jedina osoba kojoj duguješ objašnjenje, osoba kojoj se trebaš posvetiti si – TI. Zašto? U ovome trenutku si zasigurno i duguješ mnoga objašnjenja – ako si primjerice dopustila da ti netko oduzme samopoštovanje? Jer nitko to ne može učiniti ako mu to NE DOZVOLIŠ. Žene koje imaju poštovanje partnera, prije svega poštuju sebe. Stoga, kada konačno shvatiš da je sanjarenje o nezainteresiranom muškarcu, čista zabluda i gubitak vremena, ono što prvo trebaš i moraš učiniti jest – okrenuti se sebi.

Muškarac koji ti se baš i ne javlja, stavio je sebe na prvo mjesto – zašto ne biste i vi moje drage dame, učinile isto? Postoji li nešto što vas zanima, osim muškarca? Zasigurno postoji – mnogo toga. Domaća zadaća za vas drage moje, jest pronaći ono što vas čini sretnima, a ne uključuje muškarca – ako si uzmete vremena za ovaj zadatak, sigurna sam da će popis postati puno duži nego što ste mislile. Važno je da shvatite da vašu vrijednost ne definira muškarac. 

Muškarac ionako želi pored sebe cjelovitu osobu, čija sreća ne ovisi isključivo o njemu.

OK?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE