Facebook

Umorna si od ljubavnih razočaranja? Umorna od novih pokušaja, obećavajućih početaka i čini se, uvijek istih završetaka? Onaj koji u velikom svjetlu, bez pitanja, iznenadno i neočekivano u tvoj život dolazi, a potom još brže i bez odgovora odlazi. Ili pak onaj koji ti daje otrcane izgovore zašto ovo među vama ipak ne ide, a do jučer je činio sve da zasluži svoje mjesto u tvojem životu, da te impresionira. Već viđeno, zar ne? Taman kad ponovno počneš vjerovati u ljubav, paf, sve kreće nizbrdo. Ponekad ti dođe da odustaneš. Ponekad ti se čini da nemaš snage prolaziti sve ispočetka. Bojiš se da ćeš opet biti povrijeđena, taman kada ponovno počneš vjerovati u neki novi početak. Zvuči poznato? Bez brige, za sve postoji rješenje. Kako ga osvojiti na duge staze tema je današnje kolumne.

Želiš se jednom u životu opustiti i imati pored sebe onaj čvrst oslonac koji bi trebao pružiti TVOJ MUŠKARAC. Na koncu se pitaš: Zar tražim previše?
Odgovor je jednostavan: NIKAKO. Kvalitetna veza s kvalitetnim muškarcem NIJE NEMOGUĆA. Štoviše – jednako je lako završiti u kvalitetnoj, pravoj vezi, kao i u onoj ležernoj, neobaveznoj, neperspektivnoj.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

 

Kako ga osvojiti na duge staze-sknelly-blog

 

Otkrit ću vam jednu tajnu

Drage moje dame, otkrit ću vam jednu tajnu, tajnu koja je jako važna da biste razumjele kako funkcionira muški um:

Muškarci puno brže i lakše prelaze iz ozbiljnijeg odnosa u ležerni, nego obratno. I upravo zato često stvari krenu sjajno, obećavajuće i onda PAF. On zahladi kao santa leda. Nisi se ni okrenula, on mijenja ponašanje. A u startu je ON inicirao SVE. I TO JE ONO ŠTO NAJVIŠE BOLI.

Znam, žena sam i sama sam se nekada našla u takvoj situaciji. Ovo je situacija koja izluđuje, osobito nas žene kojima se rijetko tko svidi i onda kada damo priliku nekome tko nam se uvukao pod kožu – NOVO RAZOČARANJE. Ako se takva razočaranja zaredaju u nizu – tada je zapravo teško vjerovati u bolji scenarij. Jer ti si pametna žena. Intuitivna. Znaš kako to sve ide. Znaš koji je redoslijed – jer si već doživjela da jako ZAGRIJAN muškarac postaje hladan.

ZATO SE BOJIŠ NADATI: ZATO SE ČUVAŠ OD POVREDE. ZATO GRADIŠ OKO SEBE ZIDOVE. I ČESTO SE NESVJESNO SLUŽIŠ SITNIM MANIPULACIJAMA KOJE NE VODE NIKAMO.

Što to znači – služiti se sitnim manipulacijama (a mrziš igrice i manipulacije)? To znači da ćeš primjerice raditi neke stvari da bi kod muškarca izazvala reakciju, da mu se namjerno nećeš javljati ili da ćeš ga pokušati učiniti ljubomornim s drugim frajerom… To naravno čine i muškarci, a inat s jedne strane vodi u inat s druge strane – i tome nikada kraja.

A to ne želimo zar ne? Osobito ako nam se netko JAKOOOO SVIĐA. Zato idemo vidjeti kako ga osvojiti na duge staze.

Osvojiti ga na duge staze nije uopće teško

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

3D-Osvoji-ga-na-duge-stazep-web

Ovaj isječak zapravo objašnjava puno stvari. A prva stvar je da za osvojiti muškarca na duge staze ponekad treba ista količina truda kao i kada uđete u vezu bez obaveza. Zapravo često se žene koje se nađu u vezi bez obaveza, TRUDE JOŠ VIŠE jer se žele dokazati muškarcu do kojeg im je stalo. Strpljivo čekaju, kuhaju, spremaju, ribaju…a on ne reagira – NIJE SPREMAN I NIKADA NEĆE BITI JER:

Ako ti pristaješ na vezu bez obaveza, njemu je to sasvim OK. Ugodno mu je. OK si mu. Ali mu nisi uzbudljiva. Upravo zato što mu se stalno dokazuješ. I ne, seksualno uzbuđenje NEMA VEZE s tim. Štoviše, muškarci vrlo često osjećaju jaku seksualnu privlačnost prema ženi za koju se ne žele vezati. Dobra vijest je ta što kada postoji ta fizička privlačnost, imamo temelj na kojem možemo graditi odnos – ali je važno znati kako.

Kako ga osvojiti na duge staze? Drage moje dame, ako ga želite osvojiti na duge staze, umjesto biti rezervna opcija, tada se morate PRESTATI DOKAZIVATI MUŠKARCU. I DOZVOLITI MU DA SE ON DOKAZUJE TEBI. OK?

 

Što ako si zaglavila u vezi bez obaveza


Sve to se može promijeniti. Svaka od vas može okrenuti novi list. Svaka od vas može u kratkom vremenskom periodu postići nevjerojatne pomake na ljubavnom planu. Svaka od vas može imati ljubav i poštovanje pravog muškarca.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Ako si zaglavila u vezi bez obaveza – samo ću reći jedno – RAZUMIJEM TE. Nisi jedina. I nisi jedina koja se boji da će odbiti muškarca i izgubiti ga zauvijek ako prestane pristajati na mrvice. A što su to mrvice? Npr. viđanje u četiri zida onda kada to njemu paše, a pritom te ne izvodi u javnost, ne ulaže u vaš odnos, ne pokušava saznati više o tebi, a poruke mu najčešće nose samo seksualnu konotaciju.

Problem ovakvih odnosa je što RIJETKO kada odvedu u smjeru veze, a puno češće u smjeru velikog razočaranja. Dobra vijest je ta što i taj muškarac može promijeniti svoje ponašanje i ponuditi ti nešto više ako se znaš POSTAVITI NA PRAVI NAČIN. To sam detaljno objasnila u knjizi Osvoji ga na duge staze, a najvažnije je znati postaviti GRANICE i to U PRAVO VRIJEME.

 

Što znači pravo vrijeme

Najveća greška koju u ovoj situaciji napravi većina žena jest postavljanje granica u vrijeme dok njega nema na radaru. Realno, zašto bi njega uopće zanimalo što ti želiš ili ne želiš, ako ti se niti ne javlja? Takvo ponašanje je zapravo ZAKAŠNJELO POSTAVLJANJE GRANICA ILI POSTAVLJANJE GRANICA U KRIVO VRIJEME i nema nikakvog efekta.

Granice naime, trebamo postaviti na vrijeme, u samome startu i tada su najveće šanse da ćemo dobiti i ljubav i poštovanje od emocionalno zrelog muškarca. Ako to nismo učinili na vrijeme, onda je važno da to učinimo naknadno, ali tek onda kada ta osoba poduzme određenu akciju i napravi korak naprijed prema nama.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Kako ga osvojiti na duge staze? Prije svega moraš poraditi na svojem samopoštovanju, ako je ono narušeno i naučiti kako i u koje vrijeme postaviti jasne granice. Zašto granice? Zato što se muškarci žele vezati upravo za žene koje im ne toleriraju sve njihove gluposti, koje ne pristaju na sve, već jasno komuniciraju na što neće pristati. Bez pritiska, bez optuživanja, bez pasivne agresije. Smireno, staloženo i jasno postavljanje granica vas stavlja u deset puta bolju poziciju u očima muškarca. Zato, jednom kada naučite kako postaviti granice – sve će se promijeniti.

 

Lako je osvojiti muškarca na duge staze

Drage moje predivne dame, LAKO JE OSVOJITI MUŠKARCA NA DUGE STAZE. Vjerujte mi, LAKO JE! I to vam govorim, ne samo iz vlastitog iskustva, već iz iskustva desetljeća rada sa ženama i muškarcima. Muško ženski odnosi djeluju složeno, onda kada nemamo potrebne informacije i razumijevanje onoga što se događa u glavi suprotnog spola. Ovo je zapravo jedna duboka tema, a ovaj tekst opisuje samo prvi djelić knjige Osvoji ga na duge staze koju sam napisala zajedno sa svojim kolegom Alenom Agićem, svima poznatim kao Magic Whisperer.

Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Što njemu treba da te poželi još više? Kako okrenuti karte onda kada stvari krenu nizbrdo? Kako mu postati prioritet umjesto rezervna opcija? Zašto će ti se bivši poželjeti vratiti? Kako konačno zadržati muškarca na duge staze? Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj knjizi, koja će vas na momente osvijestiti, ostaviti bez daha, a potom vam dati jasne smjernice potrebne da preokrenete svoju ljubavnu situaciju.

Dugo očekivanu eKnjigu (ONLINE IZDANJE) OSVOJI GA NA DUGE STAZE od sada možete naručiti u našoj web trgovini klikom na ovaj LINK. (Prednost elektronske verzije knjige je ta što ju možete PREUZETI I ČITATI odmah u .PDF formatu)

„Ali ja sam probala sve i ne ide“ – reći će neke od vas.

Jasno je – ako vam se uporno događaju iste stvari, onda nešto ne štima. Nešto treba promijeniti, a ova knjiga će biti vaš najbolji prijatelj i najveći saveznik na putu do te promjene. Bez obzira jeste li još uvijek solo, u vezi, braku ili pak u nedefiniranom odnosu koji vas NAPROSTO IZLUĐUJE – ovo je prava knjiga za vas.

OVOGA PUTA NE MORA BITI TEŠKO. OVOGA PUTA MOŽE BITI LAKO, A USKORO ĆETE SAZNATI KAKO DA POSTANE LAKO.

 

3D-slike-super-paket

 

Kako do ostalih knjiga

Kako do ostalih knjiga? Dobivamo puno vaših upita za tiskana izdanja pa evo objašnjenja. Knjige Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem i Osvoji ga na duge staze imamo samo u ONLINE IZDANJU.
Knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi možete naručiti i u ONLINE i u TISKANOM izdanju.

Knjige inače šaljemo u CIJELI SVIJET, bez obzira da li je riječ o tiskanom ili online izdanju. Naša baza je u Hrvatskoj (u Zagrebu), odakle se šalju knjige. Ako naručujete tiskano izdanje, prilikom slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke, dok vam online izdanje knjige stiže na vaš mail u odmah nakon kompletirane narudžbe.

Dakle, sve knjige iz bilo kojeg dijela svijeta možete naručiti u našoj WEB TRGOVINI.

Inače, zbog ogromne potražnje, knjige – Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, i Muškarac u vezi dostupne su i  na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Zašto će se on IPAK javiti

Zašto će se on IPAK javiti On se ipak javio!!!! – jutros mi javlja sretno i uzbuđeno, jedna od vas, dragih i vjernih čitateljica. Zapravo često od vas dobivam ovakav feedback.

Nastavi čitati

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE