Facebook

Nikada ne morate pristati na mrvice

Ne, Nikada ne morate pristati na mrvice. Kada jedna osoba želi vezu, a druga ne, iluziju veze ona najčeće podržava sama, u svojim mislima. Osoba koja ne želi vezu, najčešće to i kaže – ili otvoreno ili to daje do znanja drugoj osobi – na razne načine. Međutim, do problema dolazi kada osoba koja želi vezu, odbija to i prihvatiti. U konačnici, što duže traje proces samozavaravanja i nadanja, to će uslijediti veće razočaranje. Kada je u pitanju ljubavni odnos – nema ništa od nadanja. Zaboravite na to. Također, ništa što kažete muškarcu koji vas ne doživljava ozbiljno neće imati efekta – OSOBITO ako i dalje pristajete na mrvice pažnje koje vam dotični povremeno daje. Jer drage moje dame, ako u ljubavi pristanete na mrvice, mrvice su jedino što ćete i dobiti. 

 

Ne,-nikada-ne-morate-pristati-na-mrvice-web

Drage čitateljice, prošla kolumna je za mnoge vas bila buđenje. Ako ste ju propustile, obavezno se vratite unatrag, prije negoli krenete čitati ovotjednu. Prisjetimo se: kako biste promijenile ljubavni život, prvi korak do promjene je prihvatiti situaciju onakva kakva doista jest. Drugim riječima, kada prihvatite činjenicu da vašem muškarcu do vas nije stalo – onda će vam biti jasno da nemate što izgubiti. Tada ćete puno lakše zauzeti stav koji će vas odvesti ravno do ljubavnog uspjeha – bilo s ovim ili nekim drugim muškarcem. Kada se postavite u u poziciju žene koja bira, onda ćete preuzeti kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Ako ste prihvatile činjenicu da vašem muškarcu baš ni nije stalo (na što ukazuju brojne indikacije: javlja se jednom tjedno ili još rijeđe, ne izvodi vas na javna mjesta, ne nazove onda kada je rekao da će to učiniti i slično), onda ste učinile prvi korak do ljubavne promjene.

No što dalje?

Mnoge žene kada u konačnici shvate da im muškarac cijelo vrijeme jasno daje do znanja – NIŠTA OD VEZE, reagiraju burno i imaju osjećaj da mu trebaju reći SVAŠTA. Neke pak misle da će “popraviti situaciju” samo ako se malo više oko njega potrude, a neke učine i jedno i drugo. Nakon uzalud uloženog truda, vremena, nadanja, normalno je da se osoba osjeća povrijeđeno, frustrirano i nezadovoljno. To je za očekivati. No, znate li što je zanimljivo? Kada jedna osoba želi vezu, a druga ne, iluziju veze ona najčeće podržava sama, u svojim mislima. Osoba koja ne želi vezu, najčešće to i kaže – ili otvoreno ili to daje do znanja drugoj osobi – na razne načine. Međutim, do problema dolazi kada osoba koja želi vezu, odbija to i prihvatiti.

U konačnici, što duže traje proces samozavaravanja i nadanja, to će uslijediti veće razočaranje nakon čega sve postaje TEATRALNO. Dolazi do teških riječi, blokiranja brojeva i svega što ne ide u prilog osobi koja je očekivala nešto više. U konačnici, možemo zaključiti sljedeće:

Kada je u pitanju ljubavni odnos – nema ništa od nadanja. Zaboravite na to.

Također, ništa što kažete muškarcu koji vas ne doživljava ozbiljno neće imati efekta – OSOBITO ako i dalje pristajete na mrvice pažnje koje vam dotični povremeno daje. Jer drage moje dame, ako u ljubavi pristanete na mrvice, mrvice su jedino što ćete i dobiti. 

3D-Muskarac-u-vezi-web

Rezerva

Ne, nikada ne morate pristati na mrvice. Zapravo je sve stvar odluke. Sve vi drage moje dame zaslužujete muškarca koji će vam se javljati svaki dan, koji će vas iznenaditi cvijećem, omiljenom čokoladom ili nekom sitnicom koju zna da volite. Nijedna žena si ne bi trebala dopustiti da ju muškarac tretira kao rezervu – stoga drage moje čitateljice, što prije donesete odluku u kojoj birate sebe – prije ćete dobiti ono što želite.

A što su zapravo “mrvice”?

  1. Kada ti kaže da će se javiti, a to ne učini.
  2. Nakon toga se javi za tjedan – do mjesec dana i pokloni ti koju lijepu riječ.
  3. Želi susrete samo unutar četiri zida i nikada te ne izvede na piće ili na večeru.
  4. Ne pokazuje želju da te bolje upozna.
  5. Ne pokazuje želju da te upozna s obitelji i prijateljima.
  6. Uvijek ima mnoštvo izgovora, a premalo vremena za tebe.

Na kraju krajeva, kada shvatite da vas muškarac na kojeg ste potrošile dane, mjesece, godine vremena i nadanja, ne shvaća ozbiljno – onda je vrijeme za sljedeći korak:

Muškarca koji vam ništa ne nudi – prestanite shvaćati ozbiljno. 

Za početak:

  1. Smjesta prestanite pristajati na njegove pozive za “ležerno druženje u četiri zida”.
  2. Suzdržite se od bilo kakve drame i teških riječi. Ostanite pristojne i na nivou.
  3. Razmotrite druge opcije.

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Zašto će se on IPAK javiti

Zašto će se on IPAK javiti On se ipak javio!!!! – jutros mi javlja sretno i uzbuđeno, jedna od vas, dragih i vjernih čitateljica. Zapravo često od vas dobivam ovakav feedback.

Nastavi čitati
Kako-pronaci-ljubav-do-ljeta-SKNelly-web

Kako pronaći ljubav do ljeta

Kako pronaći ljubav do ljeta Umorna si od svega, od novih pokušaja, od lažnih priča, od muškaraca koji ti svašta obećavaju, a na kraju ništa ne ispune? Svaki puta kada

Nastavi čitati

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE