Facebook

Kako pronaći ljubav do ljeta

Umorna si od svega, od novih pokušaja, od lažnih priča, od muškaraca koji ti svašta obećavaju, a na kraju ništa ne ispune? Svaki puta kada kreneš iznova kao da se vraćaš u začarani krug u kojem sve dobro počinje i na kraju loše završava. Najgore od svega je to što neke priče ni nemaju kraj. Niti ne saznaš zašto je gotovo i zapravo ni ne znaš je li uistinu gotovo. Sve je to vrlo zbunjujuće i teško za prihvatiti. Zato se bojiš novih pokušaja ili potajno strahuješ da će ovaj postojeći odnos završiti isto tako neslavno. Kako god da bilo – ne mora biti tako. Može biti bolje. I da – svaka od vas MOŽE imati BRZE REZULTATE. Kako pronaći ljubav do ljeta? Idemo vidjeti.

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

3D-Osvoji-ga-na-duge-stazep-web

 

Sve je moguće

Drage moje dame, vjerujem da svaka od vas ima predodžbu o pravom muškarcu, o onakvom kakvoga si oduvijek priželjkivala. Pouzdan, snažan, jak u svakom smislu – puno toga se nađe na popisu. Neke od vas već imaju ODREĐENOG muškarca – onog koji možda još uvijek nije u potpunosti tvoj, ali ti srce zatitra samo na spomen njegova imena. Kako god da bilo, svaka od vas želi biti prioritet tome muškarcu, bilo da se radi o nekome određenom ili o želji da se netko novi, netko bolji, netko pravi pojavi u tvome životu i ostane.

Ovdje je zapravo jako važan ODABIR MUŠKARCA, a vjerujem da sve vi priželjkujete nekoga kvalitetnog. Ako si dobro birala i ako si sigurna da taj muškarac zaslužuje mjesto onoga pravoga u tvojem životu, tada preostaje samo jedno – DA I ON ODABERE TEBE.

Kako pronaći ljubav do ljeta? Prije svega važno je znati što želimo (i što ne želimo), kako to dobiti, kako postići željene rezultate i potom to znanje primijeniti i aktivirati se NA PRAVI NAČIN.

Što to točno znači? Čitajte pažljivo.

 

Zašto će on odabrati baš tebe

No idemo najprije vidjeti – tko su zapravo kvalitetni muškarci i što oni žele? Svaka od vas ima svoju ideju o tome što predstavlja termin kvalitetan muškarac i koje su to kvalitete koje on po vama treba posjedovati, no ako govorimo generalno onda možemo reći da je kvalitetan muškarac perspektivan, vrijedan, da je nešto postigao u životu ili da se trudi nešto postići (ovisi koliko ima godina i u kojem životnom periodu se nalazi), da je emocionalno zreo, spreman za vezu, da ima određene manire, da se prema vama odnosi s poštovanjem, da izgleda privlačno /solidno/reprezentativno itd.

To je muškarac koji može birati i upravo zato će odabrati ženu spram sebe. Privući će ga kvalitetna partnerica, koja kao i on, radi na sebi, koja drži do sebe, koja ulaže u svoje znanje kao i u izgled, te KOJA IMA ŽIVOT I IZVAN LJUBAVNE VEZE. Drugim riječima, ako tvoj fokus ostane na tebi i na tvojem osobnom razvoju, a pritom mu jasno daješ do znanja da ti se sviđa i daješ mu priliku da bude dio tvojeg života, on će tu priliku objeručke prihvatiti. Ako pretpostavimo da postoji fizička privlačnost, ITEKAKO možemo utjecati na to da se dogodi onaj pravi ČAROBAN KLIK i da on tada ODABERE BAŠ TEBE kao što i ti biraš njega.

Zašto će on odabrati baš tebe? Zato što će se pored tebe osjećati sjajno, a ne zato što ćeš ga UVJERITI da si ti ona prava za njega. Jer čim kreneš s nesretnom taktikom uvjeravanja, sve će krenuti nizbrdo, a to ne želimo.

Kako-pronaci-ljubav-do-ljeta-SKNelly-web

 

Kako postati njegov prioritet

Vjerujem da se gotovo svaka od vas barem jednom u životu pitala zašto neki muškarac ne shvaća koliko si vrijedna, koliko si predivna, koliko si savršena za njega? Zašto ne uviđa tvoju vrijednost, a pasali bi si na sve načine? Drage dame ovo je jako važno i ovo morate imati na umu:

Kvalitetni, perspektivni muškarci se ne odlučuju vezati zbog logike, zbog pogodnosti ili kao rezultat razgovora o mogućim benefitima vaše veze. NE. Prvenstveno zato što su to muškarci koji imaju OPCIJE. I upravo zato želje ODABRATI ŽENU ZA SEBE. Ne žele biti uvjereni u logičnost odabira (ne želite ni vi biti uvjerene u to zar ne?)

Zato da bi postala njegov prioritet, moramo ići ovim redoslijedom:

  1. Tvoj prioritet treba biti tvoj OSOBNI RAZVOJ – jer sve što uložiš u sebe, u svoje znanje, u svoje napredovanje, u njegovanje svoje vanjštine – sve to će utjecati na tvoju PRIVLAČNOST u njegovim očima
  2. Kad postaviš stvari na mjesto po pitanju svojeg života izvan ljubavne veze, moći ćeš pristupiti vašem odnosu BEZ PRITISKA – bez grčevite borbe da mu se svidiš i da tvoja sreća ovisi isključivo o njemu jer onda kada se to dogodi, nestaje i privlačnost koja je KLJUČNA da bi odnos napredovao.

 

Ovo je ključno

Ako pristupaš ljubavnom odnosu na pozitivan način, a pritom postavljaš jasne granice, tada će se PROMIJENITI SVE. Stvar je u OSJEĆAJU koji vaš odnos pruža i tebi i njemu. Taj osjećaj kada postaješ dio nečijeg života, kada dobivaš tu privilegiju, kada ti je bolje s tom osobom nego solo – to je TO. Zato je ključno da ne polazimo od postavke da najprije trebamo naći muškarca da bi bile sretne.

Pravi muškarac će upotpuniti tvoj život, ali on se neće vezati za tebe jer tebi treba veza, nego zato što on to želi – a on će to željeti onda kada uvidi da imaš život i identitet izvan ljubavne veze i kada poželi s tobom otkrivati tvoj svijet i uvesti te u svoj svijet.

Često čujem rečenicu: „Kada bih ga barem dobila da želi vezu sa mnom, sve bi bilo super“. „Mislim da bi mi pomogao na razne načine.“ Nažalost, tako stvari ne funkcioniraju. I bez obzira što taj muškarac možda ima mogućnosti da ti pomogne na razne načine, da ti uljepša život i podigne standard, on to neće učiniti za onu ženu koja ga OČAJNIČKI TREBA, za onu ženu koja ima stav žrtve.

Kvalitetni muškarci mogu BIRATI i zato biraju KVALITETNE žene, to su one žene koje su Vile u njihovim očima. To su one unikatne posebne žene za koje su se oni spremni boriti, a ako POSTOJI FIZIČKA PRIVLAČNOST, ti VRLO LAKO MOŽEŠ biti ta žena za njega.

Kako pronaći ljubav do ljeta? Bilo da si zaljubljena u određenog muškarca ili samo tražiš nekoga tko će ti biti pravi partner i oslonac u životu? Postoji jedna ključna riječ, a to je MOTIVACIJA. Onda kada naučiš kako muškaraca motivirati (umjesto uvjeravati) da želi biti s tobom, tada ćeš imati pregršt udvarača, čak i ako trenutno nemaš nijednoga.

 

Tajni put do njegova srca

Drage moje dame, kada biste pročitale samo ove moje kolumne, već biste imale toliko informacija koje bi vam dale ogromnu prednost na ljubavnom polju.

Lijepo je sanjariti, lijepo je živjeti u svijetu bajki i sanjati princa na bijelom konju koji će ući u vaš život i riješiti sve vaše probleme, no postoji jedan mali problem – TAKVI SNOVI ĆE VAM UZETI GODINE I GODINE ŽIVOTA. Čekanje i nadanje bez ciljane akcije je gubljenje vremena.

Znači li to da vi trebate „loviti“, tražiti, osvajati muškarce? NIKAKO. To znači da morate znati KAKO DA MUŠKARCI OSVAJAJU VAS. Naime, mnoge žene su vrlo zbunjene po ovome pitanju. Kada i kako prići, da li prići, da li čekati da on priđe? Kako skrenuti pozornost na sebe? A što ako se već viđate, a on ne želi vezu, što tada? Kako dobiti ljubav, poštovanje, obožavanje, a da nisi napadna, naporna? Kako se izboriti za sebe i za svoje želje, bez da djeluješ očajno? I što ako ste u vezi koja ide nizbrdo, a ti bi dala sve da bude kao na početku?

Toliko je pitanja i upitnika nad glavom i to me motiviralo da zajedno sa svojim kolegom Magic Whispererom, kreiram poseban program za sve vas koje želite konkretne savjete i brze rezultate – MAPA ZA LJUBAV – Najlakši put od statusa “solo” do statusa “u sretnoj vezi”. Nakon eKnjige Osvoji ga na duge staze koja vam je već donijela sjajne rezultate, odlučili smo napraviti nešto potpuno novo, program unutar kojega ćemo vas držati za ruku na putu do vašega uspjeha. Klikom na LINK naći ćete sve informacije, a ono najvažnije je da za prvih 100 prijavljenih omogućujemo popust od čak 50%, zato požurite i zauzmite svoje mjesto.

Mapa-za-Ljubav-s-k-nelly-alen-agic

 

 

Lako je

Drage dame, imajte na umu sljedeće:

SVE JE MOGUĆE I SVE JE U VAŠIM RUKAMA. Ne oslanjajte se na sudbinu, na sreću, na sanjarenje. Ok je sanjariti, ali važno je i djelovati – prije svega, važno je ZNATI KAKO DJELOVATI. Tajni put do njegova srca krije se u MOTIVACIJI. Muškarca možete samo MOTIVIRATI da vam poželi dati SVE. Nikada ga nećete uspjeti uvjeriti u logičnost vaše veze. Ovo je ujedno i jedna od najvećih grešaka koju žene čine.

I tu grešku mnoge od vas čine sasvim NESVJESNO. Zato vam na kraju i nije jasno kako to da je sve dobro počelo, a loše završilo? A riječ je o dobrom, perspektivnom muškarcu?

Imajte na umu sljedeće:

Vi drage dame možete provesti mjesece i godine nastojeći udovoljiti i dokazati se određenom muškarcu – koji će vam na kraju reći da TO NIJE TO. ČAK I AKO NIJE LOŠ ČOVJEK. To je ono najgore od svega: ne mora on biti loša osoba da te povrijedi. Stvar je u tome da on kada odlazi ne osjeća ono što bi trebao osjećati, a to je želja da bude s tobom za sva vremena.

Kako pronaći ljubav do ljeta? Prije svega zavoli sebe dovoljno da ne pristaješ na loš tretman. Potom uzmi svoj život u svoje ruke i kreni s aktivnim pristupom – aktiviraj se, izađi iz zone ugode.

Postoji bezbroj načina kako upoznati nekoga novoga, a ako želiš brze rezultate uz naše vodstvo, prijavi se na program MAPA ZA LJUBAV – Najlakši put od statusa “solo” do statusa “u sretnoj vezi” i krenimo zajedno na put do tvojega uspjeha..

Knjige i lokacija

Kako do ostalih knjiga? Dobivamo puno vaših upita za tiskana izdanja pa evo objašnjenja. Knjige Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem i Osvoji ga na duge staze imamo samo u ONLINE IZDANJU.
Knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi možete naručiti i u ONLINE i u TISKANOM izdanju.

Knjige inače šaljemo u CIJELI SVIJET, bez obzira da li je riječ o tiskanom ili online izdanju. Naša baza je u Hrvatskoj (u Zagrebu), odakle se šalju knjige. Ako naručujete tiskano izdanje, prilikom slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke, dok vam online izdanje knjige stiže na vaš mail u odmah nakon kompletirane narudžbe.

Dakle, sve knjige iz bilo kojeg dijela svijeta možete naručiti u našoj WEB TRGOVINI.

NOVO (područje Hrvatske): od sada knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi, možete nabaviti u preko 30 knjižara Školske knjige diljem Hrvatske.

Inače, zbog ogromne potražnje, knjige – Muškarac u šaci, Muškarac iz snova, i Muškarac u vezi dostupne su i  na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖