Facebook

Što učiniti kada on odabere neku drugu

Učinila si sve za njega, a on je odabrao neku drugu. I sada ne znaš kako dalje, kako se nositi s tim bolom, i osjećajem gubitka. Užasan je osjećaj kada netko koga želiš ti, želi nekoga drugoga. Voljela bi da je u pitanju prvoaprilska šala, ali nije šala u pitanju. Ne znaš kako se nositi s time i što učiniti u takvoj situaciji. Postavlja se pitanje: Što učiniti kada on odabere neku drugu

Kad zbog muškarca izgubite dostojanstvo, izgubit ćete i muškarca zbog kojeg ste se u tu situaciju i doveli.

 Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

 

Što-učiniti-kada-on-odabere-neku-drugu

 

 

Drage moje dame, koliko god vam trenutno bilo teško, koliko god vam bilo bolno, imajte na umu sljedeće:

Niti jedan muškarac nije jedini. Niti jedan muškarac nije kisik bez kojega ne možeš disati. Ako je on svjesno odabrao ostati bez tebe, to je njegov gubitak. No važno je da izbjegneš ponašanja zbog kojih će on zaključiti da bi to mogao biti dobitak. Što učiniti kada on odabere neku drugu? Pusti ga da ide putem koji je odabrao. Ti ga ionako ne možeš spriječiti.

Što to znači

Jedna od najčešćih zabluda u kojima se nerijetko nađu mnoge žene u ovoj situaciji jest sljedeća:

Ako mu ne budem pisala i ako mu se ne budem javljala, zaboravit će me i zaljubit će se u tu drugu. Zato mu moram pisati i biti blizu da me ne zaboravi.

Da moram odabrati žensku zabludu stoljeća, ovo bi definitivno bila jedna od najvećih. Naime, drage moje, ako ste ikada pomislile da ćete uvjeriti muškarca da treba biti ili ostati s vama, niste mogle biti u većoj zabludi.

Ako muškarca koji je svjesno odlučio otići, zatrpavaš porukama i čekaš na bilo kakav znak njegove pažnje, tada učvršćuješ njegovu odluku za odlaskom. Ako je on u bilo kojem trenutku i preispitivao svoju odluku o prekidu/odlasku, sada postaje siguran da je dobro odlučio. I upravo ta tvoja očajnička energija će ga gurnuti u zagrljaj druge žene.

 

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Ako ne poštuješ sebe, svaka žena ti je konkurencija

Muškarci ne cijene žene koje ne cijene sebe. I tu brzo nestaje privlačnost. Vrijedi naravno i obratno. Muškarac koji ne cijeni sebe, koji se ponižava na razne načine zbog jedne žene, neće vam dugo vremena ostati zanimljiv.

Drugim riječima, ako ne poštuješ sebe, svaka žena ti je konkurencija. Samu sebe izbacuješ iz igre. Dakle, moljakanje, preklinjanje, dosađivanje – sve je to što te čini ženom koju on može imati kada poželi i upravo zato on smatra da te ni ne treba.

Zašto se uopće dovodiš u situaciju da nekoga moraš uvjeravati u svoju vrijednost? Muškarcu ne možeš objasniti da bi trebao biti/ostati s tobom. I ne pokušavaj jer samim time što smatraš da ga moraš uvjeriti u svoju vrijednost, umanjuješ svoju vrijednost u njegovim očima. To je unaprijed izgubljena utrka.

Što učiniti kada on odabere neku drugu? Kreni dalje i pobrini se za sebe. Muškarac kojemu nisi prioritet u životu svakako nije PRINC IZ BAJKE.

Knjige na akciji

Vrijeme je da istražiš svoje mogućnosti

Umjesto da moliš, preklinješ i klečiš pred muškarcem koji te ne želi, iskoristi ovaj događaj kao priliku i znak da istražiš tko još na ovome svijetu postoji tu za tebe. Tko bi ti se mogao svidjeti? Tko bi mogao biti bolji od onoga koji te olako odbacio? Postoje mnogi koji bi mogli zauzeti to mjesto. Pitanje je samo hoćeš li se ti otvoriti prema novim mogućnostima?

Ako i loše stvari koje nam se dogode počnemo promatrati kao mogućnosti, SVE će se promijeniti. Ovo je tvoja prilika da vidiš tko još postoji za sebe, prilika da upoznaš sebe kroz druge ljude.

Što učiniti kada on odabere neku drugu? Dopusti mu da uživa u svome odabiru. Lako moguće da će se s vremenom pokajati ako uvidi da mu je život bio ljepši pored tebe. Ti do tada trebaš imati opcije, sama si trebaš stvoriti mogućnost izbora – i odabrati ono što je za tebe najbolje i onoga koji je za tebe najbolji.

Ako misliš da za tebe ne postoji nitko drugi, to samo znači da nisi upoznala dovoljno novih ljudi. To znači da se uporno vrtiš u istim krugovima i biraš ostati u prošlosti. U današnje vrijeme kada nam je na raspolaganju online upoznavanje i pristup cijelome svijetu mogućnosti, ne postoji izgovor. Sva od vas može upoznati nekoga novoga. Svaka od vas može pronaći nekoga novoga za sebe. Odustajanje od sebe i svoje sreće nije opcija i nikome ne bi trebala biti opcija. U konačnici, sve je stvar izbora.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Tvoj put do ljubavnog preokreta

Tvoj put do ljubavnog preokreta Da, postoji jednostavan put do ljubavnog preokreta. Uspjeti je lako, kako i u ljubavi tako i na drugim poljima života. Najčešće sami sebi stojimo na

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE