Facebook

Što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu?

Konačno muškarac s kojim si osjetila onaj pravi, snažan klik. Da, dogodilo se. Konačno nešto konkretno. On bi mogao biti taj. Čak ste i razgovarali o vašem odnosu. Definirali ste vezu i sada ste i službeno zajedno. Sve je super, osim što tebi vrag ne da mira. Intuicija ti govori da postoji nešto što trebala saznati. Bacaš se u malo istraživanje kako bi se uvjerila da je sve uistinu onako kako treba biti. I onda saznaš da je on i dalje aktivan na mrežama za upoznavanje. To je u najmanju ruku šokantno jer možda je baš on inicirao sve u vašem odnosu. Možda je baš on želio definirati vezu. Postavlja se pitanje – što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu?

Drage moje čitateljice, muškarcu trebate reći ono što želite jer vam niti jedan muškarac neće čitati misli. Bitan je NAČIN na koji ćete to učiniti. Bez predbacivanja, bez negativnih emocija, bez bilo kakvih znakova ljutnje.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-učiniti-kada-je-on-još-uvijek-aktivan-na-tinderu

 

Znam, drage moje, ovo je vrlo neugodna situacija, osobito onda kada je veza definirana. No je li definirana? Prije nego krenete nešto poduzeti po tome pitanju, zapitajte se jeste li u vezi ili vi mislite da se ta veza podrazumijeva? Imajte na umu sljedeće:

Kada su u pitanju muškarci i vezivanje, ništa se ne podrazumijeva. Muškarac koji smatra da ste u vezi ili koji želi biti u vezi, jasno će vam to i dati do znanja.

Što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu? Ako je vaša veza definirana, onda morate postaviti granice, što prije, to bolje.

Što učiniti

Da, muškarci se nerijetko viđaju i s drugim ženama – ako vaša veza još nije definirana. I ovo je teško za prihvatiti, osobito ako je riječ o muškarcu koji ti se jako sviđa. No što kada je taj muškarac netko tvoj, netko s kim si već definirala odnos, netko tko te predstavio prijateljima kao djevojku? Što kada njuškaš po internetu i otkriješ da je on još uvijek aktivan na Tinderu ili na nekoj drugoj mreži za upoznavanje? Moraš ga suočiti s time, čim prije – to bolje.

Prije svega drage dame, savjetujem vam da to ne činite odmah, već pričekajte da se smirite. Tada mu recite što ste saznale i kako ta spoznaja utječe na vaš odnos.

Što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu? Suoči ga s onim što si saznala. Na smiren, ali oštar način mu reci da si saznala za njegovu aktivnost. Ako te to povrijedilo, reci mu da se osjećaš povrijeđeno i daj mu do znanja što za tebe predstavlja veza i koje su granice koje se ne smiju prijeći. Potom ga pusti da ti kaže svoju stranu priče.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

 

Što ako on pribjegne lažima

Puno puta sam ovo čula od žena koje su imale slično iskustvo. Priča je uglavnom ista – ili su istraživale same (kreirale lažne profile) ili je neka njihova frendica slučajno na njega naletjela. Kako god da bilo, dokazi postoje da je on uistinu aktivan i da i dalje upoznaje nove žene.

Ako je u pitanju igrač, koji te ne doživljava suviše ozbiljno i koji je u konstantnoj potrazi za novim ženama, tada su šanse velike da će sve poreći. Moguće je da će ti reći da si luda i za što ga sve optužuješ, možda ti kaže da si sve umislila ili da si paranoična. Kako god da bilo, to je pokazatelj da taj muškarac s tobom ne misli ozbiljno. I da ga trebaš zaobići.

Što prije kreneš dalje, tim prije ćeš pronaći nekoga tko će zaista željeti biti s tobom. Muškarac koji želi tebe i koji je predan vašoj vezi, neće tražiti rezervne solucije na mrežama za upoznavanje. Neće ići po nova uzbuđenja, nego će biti fokusiran na tebe.

Što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu? Pitaj ga koji su njegovi razlozi zbog kojih je još uvijek tamo aktivan. Ako pokuša poreći ili prebaciti krivnju na tebe jer si ga provjeravala, onda znaš da mu namjere baš i nisu iskrene.

Što ako se pokaje

Muškarac kojemu je stalo, najčešće se neće dovesti u tu situaciju. Ipak, postoje oni koji misle da se to neće saznati, ali se vrlo brzo i pokaju, onda kada pomisle da bi mogli izgubiti super ženu. Ti muškarci će se ispričati i dat će vam neki izgovor.

  • Oprosti, glup sam. Ne znam što sam tamo radio. Samo znam da te ne želim izgubiti i da se to više neće dogoditi.

Ako je vaša veza tek na početku i ako je njegovo kajanje iskreno, možeš mu dati još jednu priliku. To znači da nećeš više spominjati ovu temu, ali da nećeš biti ista kao što si bila do tada. Napravi korak unatrag i daj mu priliku da se iskupi. Bez manipulacija i glumatanja. Jednostavno smanji svoje ulaganje, ali mu dozvoli da ti pokaže koliko si mu važna.

Činjenica jest da neki muškarci shvate koliko im je stalo do određene žene tek onda kada ju umalo izgube.

Knjige na akciji

Što kada ipak želiš pokušati spasiti taj odnos

Moja omiljena rečenica iz knjige  Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , glasi ovako:

Najzainteresiraniji muškarac je uvijek onaj koji naknadno shvati što je izgubio.

To je rečenica koja govori da mnogi muškarci imaju svoj tempo zaljubljivanja i vezivanja. I da treba pokazati granice ako želite da vas muškarac poštuje i da se u vas zaljubi. Ako tolerirate loše ponašanje, to samo vodi u novo loše ponašanje i svemu tome nikada nema kraja.

Što učiniti kada je on još uvijek aktivan na Tinderu? Suoči ga s istinom, zatraži objašnjenje i budi spremna otići. Isto tako, budi spremna da mu daš novu priliku, ali pritom postavi jasne granice.

Kako se postaviti prema muškarcu s kojim želiš vezu govorila sam u emisiji „Na kavi s Nelly“, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz važnu obavijest: Uskoro kreće pretprodaja nove knjige „Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze“! Bilo da ste solo, u vezi/braku ili pak u vezi bez obaveza i želite ostvariti sjajan, kvalitetan ljubavni odnos – ova knjiga će za vas učiniti čuda! Biti obožavana od strane onog pravog muškarca san je svake žene, a to više ne mora biti samo san. Vrijeme je da naučite kako dobiti ono što želite u ljubavi! O čemu se točno radi u knjizi, saznat ćete uskoro – sve informacije objavit ćemo na našoj web stranici www.sknelly.com!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE