Facebook

Zašto on gubi interes i kako okrenuti karte

Danas ti nudi sve, a sutra ništa? Njegovo ponašanje je zbunjujuće i ne samo njegovo – riječ je o ponašanju mnogih muškaraca. Da li te namjerno zavedu pa idu dalje? Ili je pak stvar trenutnog osjećaja koji se s vremenom promijeni? Frustrirajuće je znam, osobito ako ti je dosta gubljenja vremena na ležerne odnose koji ne vode nikamo, osim u sigurnu ulicu novog razočaranja. Dođe ti da odustaneš, ali da ozbiljno odustaneš. Dosta ti je svega? Ako je tako, ipak postoji dobra vijest. SVE SE MOŽE PROMIJENITI draga moja, ako znaš KAKO. Zašto on gubi interes i kako okrenuti karte? 

Drage dame, onda kada naučite kako se postaviti, zauzeti za sebe i kako uistinu ZAUZETI PRAVI STAV u ljubavnim odnosima, tada će se promijeniti SVE. Jednom kad naučite što razlikuje ženu kojoj muškarci skidaju zvijezde s neba od žene kojoj muškarci prodaju puste priče – VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Zašto-on-gubi-interes-i-kako-okrenuti-karte

 

Zašto neke žene dobiju sve, a neke ništa

„Trudim se na sve načine, a opet ništa“, reći će mnoge od vas. Zar je to smisao, stalno se truditi, dodvoravati, dokazivati muškarcima? NIKAKO. Ako imate takav pristup muško ženskim odnosima, gdje stalno nešto poduzimate, gdje se silovito borite kako biste dokazale određenom muškarcu da ste vrijedne njegove pažnje, tada GUBITE VRIJEME. I vrlo je vjerojatno da ćete umjesto u pravoj vezi završiti u vezi bez obaveza – uz sve svoje muke i trud.

Pa kako to? Ne podrazumijeva li ljubav obostrano ulaganje? APSOLUTNO. Ako vam muškarac daje svu pažnju svijeta, tada nije problem da mu uzvratite drage dame. Do problema dolazi ako ti kao žena činiš sve i stalno nešto poduzimaš da bi ga osvojila, a on prestaje djelovati.

Njegovo oduševljenje tobom naglo splašnjava. I ne, nije ti zahvalan. Jer ako prerano počneš brinuti o njegovoj prehrani, odijevanju i o svemu o čemu je nekada brinula njegova majka – on gubi interes jer on ne traži novu majku. Traži ženu kojoj će se on dokazivati. Zašto? Jer on mora djelovati. Za muškarca (osobito za onog alfa muškarca kakav je najprivlačniji većini žena) nije prirodno biti u ženskoj energiji. Nije prirodno da žena njega osvaja na način na koji bi on osvajao nju. Zato i njegov interes splašnjava NAGLO I NEOBJAŠNJIVO. Barem vi drage moje ponekad ne vidite objašnjenje. A zapravo su stvari jednostavne i nije nimalo čudno zašto neke žene dobiju sve, a neke ništa.

 

Možeš i ti biti ta koja dobiva sve

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Osvoji ga na duge staze

Mi žene često radimo jednu grešku – a to je greška koju sam i ja nekada radila. Pretpostavljamo da muškarci žele biti obasuti pažnjom na isti način kao i mi žene – da žele super iznenađenja, poklončiće i velike poklone, da žele biti obasuti sa svime što želimo mi žene. Mi žene želimo PAŽNJU, želimo da nas se osvaja, želimo poruke za dobro jutro i laku noć – i da, sve te stvari GODE i muškarcima. Ali postoji jedan problem – to što je njemu ugodno jer dobiva svu tu pažnju i zato što ga ti osvajaš – ne znači da to u njemu pobuđuje želju da osvaja tebe.

SASVIM SUPROTNO – PRETJERANA ORGANIZACIJA i trud sa tvoje strane u njemu GASE ŽELJU.

Upravo zato moraš prestati djelovati ako je on počeo gubiti interes. Zašto on gubi interes i kako okrenuti karte? Zato što sve što ti za njega činiš u njemu ne stvara ŽELJU, nego PRITISAK. A ako ga uz to bombardiraš porukama, tada te već križa kao ženu za nešto ozbiljno. SUROVO, ALI ISTINITO. Kako okrenuti karte? Za početak prestani činiti sve što si činila do sada.

 

Kada su se uopće zamijenile uloge

Kada su se te uloge zamijenile? NIKADA. Muškarcu je uloga lovca prirodna. Njemu je prirodno biti u muškoj energiji i osvajati ženu. Upravo zato kada se nađe u ulozi osvojenog, on kreće dalje tamo gdje će imati priliku djelovati u muškoj energiji i gdje će se osjećati kao muškarac.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

 

Upravo zato neke žene dobiju sve, a neke ništa i vjerujte mi drage moje dame – potrebno je jednako vrijeme da završite u ležernom odnosu kao i u PRAVOJ VEZI. Stvar je toga kako se postavite, a sve kreće od toga KOLIKO CIJENITE SEBE.

Nikada nemojte misliti da trebate glumiti i pretvarati se da niste zainteresirane kako biste osvojile muškarca. JEDNO JE POKAZATI INTERES, a SASVIM DRUGA STVAR TRČATI ZA TIM MUŠKARCEM.

Zapravo muškarce jako privlače žene koje se ne boje pokazati interes i reći – Sviđaš mi se. Sasvim druga stvar je neumorno okopavati oko njega i kampirati u njegovom Inboxu. Zato drage dame, imajte na umu da se uloge nikada nisu zamijenile.

Muškarac želi informaciju da ti se sviđa i da ide u pravom smjeru, želi ZELENO SVJETLO, ali ne traži kolegu muškarca, novu majku ili drugu sestru. On traži ŽENU. Onu koju će on osvajati. OK? Ovo je ujedno i odgovor na pitanje zašto on gubi interes i kako okrenuti karte. Ne preuzimaj nepotrebne uloge, nego mu daj zeleno svjetlo da je na dobrome putu da te osvoji.

Zašto on treba osvajati

Ako se pitate zašto muškarac treba osvajati i biti u ulozi muškarca da bi se zaljubio, odgovor je jednostavan – ZATO ŠTO SE TADA ON OSJEĆA DOBRO U VEZI SEBE. Naravno, ako napreduje u svojem osvajanju. Nitko ne želi ulagati trud u nekoga kome je odbojan. On mora znati da sve to nekamo vodi. On treba znati da ga ŽELIŠ. Ali da imaš svoje granice i da nećeš srljati u odnos da ga zadiviš ili samo da ga ne bi izgubila.

1. Lako je osvojiti muškarca onda kada ne preuzimaš sve nepotrebne uloge (ulogu muškarca, majke, sestre, rođakinje…).
2. Lako je pronaći onoga pravoga onda kada znaš što želiš i kada to ne pokušavaš silom nametnuti muškarcu koji ne želi isto što i ti.
3. Lako je započeti zdravu, kvalitetnu vezu onda kada postaneš selektivna i onda kada si spremna reći NE muškarcu koji ne poštuje tebe i tvoje vrijeme.

Isječak iz NOVE KNJIGE Osvoji ga na duge staze

Osvoji ga na duge staze

SUPER AKCIJA (samo do 14.02.) – Osvoji ga na duge staze

Drage moje predivne dame, LAKO JE OSVOJITI MUŠKARCA NA DUGE STAZE. Vjerujte mi, LAKO JE! I to vam govorim ne samo iz vlastitog iskustva, već iz iskustva desetljeća rada sa ženama i muškarcima. Muško ženski odnosi djeluju složeno, onda kada nemamo potrebne informacije i razumijevanje onoga što se događa u glavi suprotnog spola. Ovo je zapravo jedna duboka tema, a ovaj tekst opisuje samo prvi djelić knjige Osvoji ga na duge staze koju sam napisala zajedno sa svojim kolegom Alenom Agićem, svima poznatim kao Magic Whisperer.

Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Što njemu treba da te poželi još više? Kako okrenuti karte onda kada stvari krenu nizbrdo? Kako mu postati prioritet umjesto rezervna opcija? Zašto će ti se bivši poželjeti vratiti? Kako konačno zadržati muškarca na duge staze? Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj knjizi, koja će vas na momente osvijestiti, ostaviti bez daha, a potom vam dati jasne smjernice potrebne da preokrenete svoju ljubavnu situaciju.

Dugo očekivanu eKnjigu (ONLINE IZDANJE) OSVOJI GA NA DUGE STAZE od sada možete naručiti po SUPER AKCIJSKOJ CIJENI od 9,95 EUR koja vrijedi samo do Valentinova, u našoj web trgovini klikom na ovaj LINK. (Prednost elektronske verzije knjige je ta što ju možete PREUZETI I ČITATI odmah u .PDF formatu)

Ovoga puta ne mora biti teško

„Ali ja sam probala sve i ne ide“ – reći će neke od vas.

Jasno je – ako vam se uporno događaju iste stvari, onda nešto ne štima. Nešto treba promijeniti, a ova knjiga će biti vaš najbolji prijatelj i najveći saveznik na putu do te promjene. Bez obzira jeste li još uvijek solo, u vezi, braku ili pak u nedefiniranom odnosu koji vas NAPROSTO IZLUĐUJE – ovo je prava knjiga za vas.

OVOGA PUTA NE MORA BITI TEŠKO. OVOGA PUTA MOŽE BITI LAKO, A USKORO ĆETE SAZNATI KAKO DA POSTANE LAKO.

Sve informacije o našoj novoj knjizi koju smo izdali u ONLINE FORMATU naći ćete klikom na LINK, a nakon što ju pročitate i počnete s primjenom naučenog javljajte nam vaše rezultate na @sknelly_official i @magic.whisperer 😊

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA