Facebook

Kako prestati gubiti vrijeme na pogrešne muškarce

Silno želiš pravu ljubav, pravu vezu, obitelj. Želiš nekoga kome je stalo i tko drži do svoje riječi. Želiš samo normalan odnos, zar tražiš previše? Nikako. Zašto ti onda ne ide? Zašto ne ostvaruješ svoje snove? Odgovor je često vrlo jednostavan. Nerijetko je glavni razlog zbog kojega mnoge od vas ne mogu pronaći kvalitetnog muškarca – gubljenje vremena na onoga pogrešnoga. Ako je to slučaj, postavlja se pitanje kako prestati gubiti vrijeme na pogrešne muškarce?

Nije moguće promijeniti ljude ako se oni sami ne žele promijeniti. Misija jedne žene nikada ne bi trebala biti preodgoj odraslog muškarca. Takav pristup nikada, ali nikada neće donijeti željene rezultate.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-prestati-gubiti-vrijeme-na-pogrešne-muškarce

Pismo čitateljice

Volim ga, ali me on tretira kao krpu. Ne znam ni sama kako sam si to dopustila. Sve je po njegovom – viđamo se samo kada on to želi, a ja uvijek mislim da će ga svaki naš susret promijeniti. Živim u nadi da ću ga pridobiti da bude sa mnom, ali sve je uvijek isto. Ovo traje već godinama i sram me priznati da sam postala tipična žena otirač. Želim obitelj, ljubav, želim djecu, a on ne želi ni razgovarati o toj mogućnosti. On ima dijete iz prvoga braka, a meni otkucava biološki sat. Četrdeset mi je godina i ne želim više biti žrtva, ali ga volim. Kako dalje?

Drage moje dame, znam, neke od vas se čude kako si jedna žena može ovo dopustiti, dok druge prepoznaju sebe u ovoj nemiloj situaciji. Kako god da bilo – imajte na umu sljedeće:

Nitko od vas ne može napraviti žrtvu, otirač, krpu – to se događa samo ako vi toj osobi tolerirate loše ponašanje. To je isključivo i samo stvar izbora. Kako prestati gubiti vrijeme na pogrešne muškarce? Odaberite sebe i dajte priliku onome tko vas tretira s poštovanjem.

Odabir

Ova žena će morati birati: ili će odabrati sebe i krenuti dalje ili će nastaviti preuzimati ulogu „otirača“ dok dotični ne pronađe onu pravu i zada ovoj ženi još bolniji i još jači udarac. Muškarci naime mogu biti vrlo okrutni prema ženama koje im se podređuju i koje im toleriraju loše ponašanje. Razlog je jednostavan – oni ne poštuju te žene.

I zato bez obzira koliko ova žena bila draga i dobra, poželjna partnerica, on ju ne cijeni i zato se ponaša kako mu padne na pamet. Nije mu stalo i nikada ju neće učiniti svojom ženom, upravo zato što ju ne poštuje. Je li on gad zbog toga ili ne, nije ni bitno, bitno je da se ona pobrine za sebe – čim prije.

Ako se ne sabere sada i odmah, i ako ne stavi točku na i, on će ju s vremenom još više povrijediti, a ona možda s godinama propusti priliku da postane majka. Naravno, ne mora se svaka žena ostvariti u ulozi majke – no ova žena to silno priželjkuje. Zato bi tužno bilo da to propusti zbog nekoga tko ju tretira kao lanjski snijeg.

Kako prestati gubiti vrijeme na pogrešne muškarce? Prije svega treba ih prepoznati. To su oni muškarci kojima nije stalo, koji se javljaju periodično, samo kada njima to odgovara. To su oni koji krše obećanja, ne poštuju dogovore i na koncu ne nude ništa, a kradu vam vaše dragocjeno vrijeme.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Koje su tvoje granice

Ako znaš što želiš i ako muškarcu jasno postaviš granice, te ako stojiš iza svojih riječi, tada je izgledno da nećeš potrošiti novih deset godina dajući nove prilike istom muškarcu.

Kako te muškarac tretira uvelike ovisi o tome što mu je dopušteno. Ako misli da s tobom može kako hoće, ponašat će se kako mu u određenom trenutku bude odgovaralo. Radit će ono što mu se prohtije, onda kada mu se prohtije, ako misli da ćeš ti uvijek biti tu, bez obzira na sve. S druge strane, ako se naučiš zauzeti za sebe i postaviš se na pravi način, promijenit ćeš i način na koji će te tretirati muškarci i s takvim stavom, vrlo brzo ćeš doći do onoga pravoga. Kada počneš vjerovati sebi i svojim granicama, sve će se promijeniti.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ovaj isječak najbolje opisuje situaciju koja je vrlo nemila i nepovoljna za ženu koja se trudi i daje cijelu sebe u odnos koji ne vodi nikamo. Ako si ti ta, imaj na umu da dok ti skupljaš mrvice muškarca kojemu do tebe nije stalo, negdje postoji muškarac (i to ne samo jedan) koji bi ti dao sve o čemu si oduvijek sanjala. Do kada ćeš ovako?

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Ništa se neće promijeniti dok ne naučiš poštovati sebe

Da, ovo je ona surova istina koju svaka od vas mora čuti. Da, čak i da nađeš onog novog divnog muškarca već sutra, ako ne cijeniš sebe, i taj će se odnos srušiti kao kula od karata.

Kvalitetni muškarci se zaljubljuju u žene koje cijene sebe. Oni ne traže sluškinje, ni žrtve, već ravnopravne partnerice koje imaju jako samopoštovanje. Zato sve draga moja polazi od tebe same i čim naučiš cijeniti sebe – sve će se promijeniti.

Kako prestati gubiti vrijeme na pogrešne muškarce? Prioritiziraj svoje želje, jasno postavi granice, i budi spremna otići od muškarca koji te ne poštuje. Previše vrijediš da bi bila nečija rezervna opcija.

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja: prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave