Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno

Facebook

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno

U prošlom blogu smo razjasnili vječnu enigmu – muškarci koji obećavaju, a sutradan se ne javljaju. Sada se postavlja se pitanje što učiniti? Kako preokrenuti ovu situaciju u svoju korist bez da se koristiš trikovima, manipulacijama ili još gore – lažima? Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno? Mnoge prijateljice će te savjetovati da zaboraviš na gada. I to je ok. Osim ako želiš nešto više i osim ako on i nije tako loš dečko. Tada mu možeš dati priliku za nešto više.

Što-učiniti-ako-želiš-vezu-s-muškarcem-koji-te-ne-shvaća-ozbiljnojpg

Drage moje dame, danas ću govoriti o vrlo zanimljivoj temi – temi koja vas zbunjuje do te mjere da često mijenjate ponašanje u svim smjerovima. Ne znajući kako preokrenuti situaciju sebi u prilog, činite sve i svašta kako biste svojim ponašanjem uvjerile dotičnog muškarca kako je vrijeme za PRAVU VEZU.

Zašto vam ne ide od ruke? Iako taj muškarac možda i nije idiot, loš dečko, i nije sklon raznim porocima? Zašto ga ne možete uvjeriti da mu je mjesto tu pored vas, u mirnoj luci zvanoj veza? Zato što je UVJERAVANJE nesretna metoda koja vas gotovo nikada neće dovesti do cilja.

Muškarac nikada nećete uvjeriti u ideju veze, ako on do te ideje nije došao sam.

Znači li to da trebate strpljivo pričekati da mu ta ideja padne na pamet? Nikako.

Muškarca nikada nećeš uvjeriti da bi trebao biti/ostati s tobom, ali ga možeš motivirati da to sam poželi.

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno? Čitajte pažljivo.

Što ako ste u vezi bez obaveza

Ispočetka je bilo zabavno. Nije ti ni bio toliko zanimljiv. Sve dok ti nije postao zanimljiv. Počelo ti je smetati što ti se ne javi nakon što ode od tebe. Počeli ste spavati zagrljeni. Zagrljaj traje sve dok se on ne pokupi usred noći i ode svojim putem.

Poruka je jasna. On ne želi vezu. Problem je u tome što si se ti već emotivno vezala.

Ne želiš ispasti jadna, očajna pa čekaš da on sam promijeni mišljenje. Čekaš da te izvede jer ti nije više dovoljan samo seks i zagrljaj. Nekako vjeruješ da se on viđa samo s tobom, iako ti se ne javlja svaki dan. Ljubomorna si kada ga vidiš kako tipka poruke nekome – ne znaš kome… Sigurno sestri o kojoj često priča, i o slatkim nećacima… Često ti priča o svojoj obitelji. To mora značiti da mu značiš i da je on spreman za korak dalje. Sve su to znakovi koji ne vode nikamo, zašto? Jer sve to ne znači ništa.

Kada muškarac želi s tobom vezu, on će ti to reći, jasno bez uvijanja.

Ne, neće te pitati za hodanje kao u srednjoj školi. Postoje razni načini da se veza definira, ali nijedan način ne uključuje šutnju ili povremeno javljanje/viđanje.

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno? Ako si u vezi bez obaveza kojoj nema kraja? Smjesta se prestani truditi oko te veze.

Knjige na akciji

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno?

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno? Postavi granice čim prije. Daj mu jasan smjer kretanja. Bez ljutnje, bez napada, bez drame. Smireno i jasno. Odlučno.

Veza bez obaveza može potrajati godinama i da – ako niste u pravoj vezi, vrlo je vjerojatno da se on viđa i s drugim ženama. S tobom mu je super, lijepa si mu, zabavna, ali ništa ga ne potiče na to da ti ponudi nešto više. Ni ne sjeti se da bi te mogao izvesti u restoran, kada vam je dobro i ovako. Ti pristaješ na to da on dolazi k tebi, ti k njemu ili se viđate u autu. Zašto bi on ulagao u taj odnos kada ne mora?

NJEMU JE DOBRO I OVAKO.

Naime, kada muškarac smatra da se ne mora truditi oko žene s kojom se viđa, onda se i ne trudi. Ako dobiva sve pogodnosti veze, bez da se na išta obavezao, onda i nema potrebu ponuditi nešto više. Onda mu nisi izazov. Zato dobre cure često bivaju prevarene i ostavljene.

Ako ti muškarac s kojim se viđaš već neko vrijeme ne spominje vezu ili se javlja tek s vremena na vrijeme, to samo znači da on u tebi ne vidi Onu Pravu. I moguće je da misli kako i tebi takav odnos odgovara.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Što učiniti ako želiš vezu s muškarcem koji te ne shvaća ozbiljno? Daj mu jasne smjernice, potom napravi korak unatrag i prepusti mu inicijativu.

  • Željela bih biti iskrena prema tebi. Sviđaš mi se i lijepo mi je s tobom, ali trenutno sam u životnoj fazi u kojoj uistinu želim ostvariti kvalitetnu vezu s muškarcem. Bilo bi mi drago da je želja obostrana, ali shvatit ću ako ti ne želiš isto. Uvijek možemo biti dobri prijatelji.

Muškarac koji je za tebe već razvio neke osjećaje, neće te željeti izgubiti. Bit će voljan definirati vezu odmah ili sa zakašnjenjem ukoliko ne bude nikakvog pritiska s tvoje strane. Moguće je da će ti reći kako nije spreman za vezu, te se 2-3 tjedna kasnije početi javljati, nakon što shvati da mu nedostaje tvoja blizina.

Tada će njegov interes biti ozbiljniji.

Naravno, ako mu se u međuvremenu budeš javljala i inicirala kontakt, ništa od toga.

Kada postavljaš granice onda moraš stajati iza svojih riječi. Inače te ljudi neće shvaćati ozbiljno.

Treći scenarij je taj da ti dotični nikada neće ni ponuditi nešto više od veze – ali to samo znači da trebaš krenuti dalje prije nego izgubiš dragocjeno vrijeme u zabludi.

Kako god da bilo, na dobitku si.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave