Facebook

Što učiniti ako ti nije odgovorio na poruku

Pitaš se što učiniti i kako se postaviti dalje, kada ti muškarac ne odgovara na poruke. Možda ni ne postoji pravi razlog. Barem ti ne znaš koji je razlog u pitanju. Moguće da je vaše poznanstvo tek površno, ali opet smatraš da nije ok da ti ne odgovori na poruku. U pravu si, nije ok. No što sada? Što učiniti ako ti nije odgovorio na poruku?

Muškarac koji je izgubio interes – ili naglo prorijedi javljanja, ili vam više ne posvećuje dovoljno pažnje. Većina žena ne shvaća da on u toj fazi još nije donio konačnu odluku. Konačnu odluku donosi tek na temelju vaših reakcija koje uslijede nakon njegove početne promjene u ponašanju

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-učiniti-ako-ti-nije-odgovorio-na-poruku

Jesi li mu slala uzastopne poruke

Ovo često primjećujem i često se događa kada jedna strana izgubi strpljenje. Uzastopne poruke šalju i muškarci i žene, u nadi da će drugu stranu potaknuti da im što prije odgovori. Ako si ti ta koja šalješ uzastopne poruke, smjesta prestani jer ako ti nije odgovorio na prvu, neće ni na desetu poruku. Pogotovo neće na desetu, jer ljudi naprosto ne cijene ljude koji ne cijene sebe. Ako ne prestaješ pisati nekome tko te ignorira, to doista i ukazuje na to da ne cijeniš sebe.

Slanje uzastopnih poruka na koje on nije odgovorio je nešto što trebaš izbjeći pod svaku cijenu.

Kako izbjeći glavne greške u dopisivanju i kako dopisivanje iskoristiti sebi u prilog, objasnila sam u ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem za koji smatram da ga treba pročitati svaka žena koja želi uspjeh na ljubavnom polju i BRZE REZULTATE. Jako je važno kakve ćete poruke slati muškarcu kojeg želite zainteresirati, ali i najbolja poruka neće djelovati, ako mu dosađujete porukama. Zato drage dame, spremite mobitel na vrijeme i ne ustrajte u komunikaciji.

Što učiniti ako ti nije odgovorio na poruku? Ne poduzimaj ništa. U današnje vrijeme svatko će naći način da se javi onda kada to želi. Na kraju krajeva, i neodgovorena poruka je poruka – i to vrlo jasna. Nije mu stalo, kreni dalje.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Suoči se s istinom

Puno je mogućih razloga zašto ti muškarac nije odgovorio na poruku. Moguće da će ti odgovoriti naknadno ili će ti se javiti onda kada se najmanje nadaš. To samo znači da mu nisi toliko bitna da ti odgovori odmah, da te prioritizira, ali će ti odgovoriti nekad. U slučaju da mu jesi bitna, ali radi i ne može ti odgovoriti odmah, javit će se isti dan, ili za nekoliko sati. Javit će se čim uspije jer će mu biti važno da ti se javi. Ako mu je težak dan na poslu, željet će čuti baš tebe nakon takvoga dana. Sve u svemu, drage moje dame, imajte na umu sljedeće:

Nitko nije toliko prezaposlen da bi poslao jednu poruku.

Da, u iznimnim situacijama pože proći i 24 sata da ti se zainteresiran muškarac ne javi ili da kasni s odgovorom – ali to mu neće postati navika.

Što učiniti ako ti nije odgovorio na poruku? Nemoj činiti ništa, ako je to samo iznimka i ako to nije njegovo uobičajeno ponašanje. Ako je uistinu u gužvi ili je imao nekakvu nezgodu, objasnit će ti prije ili kasnije zašto se nije javio. Ako si mu bitna, neće te ostaviti u dilemi. Javit će se. Strpi se.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Što ako mu nisi bitna

Ali on ni sam ne zna što želi. Treba mu ukazati. On ima puno svojih problema…, reći će Žene Spasiteljice. Ovdje ću vas odmah prekinuti: on zna što želi. Muškarac koji ne zna što želi ima svoje ime. Zove se Nezainteresiran Muškarac

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Ako se on inače ponaša tako da mijenja ponašanje, čas ti se javlja, čas ne, dogovara pa otkazuje susrete – tada naprosto nije zainteresiran. Barem ne dovoljno. Tada nema potrebe da gubiš vrijeme u vječnim analizama i proučavaš svaki njegov korak, pogled i udah. Nema potrebe da ga promatraš pod mikroskopom jer ionako je sve jasno.

Kada je muškarac zainteresiran, ništa u vezi njega nije zbunjujuće. On je vrlo jasan po pitanju svojega interesa. Važno mu je kakav će dojam ostaviti na tebe, zato će biti obziran i objasnit će ti, ako i zašto se nije mogao javiti cijeli dan.

S druge strane, ako mu nisi bitna, neće ti ni pokušavati objasniti zašto ti se nije mogao javiti, barem odgovoriti kratkom porukom. Surovo, ali istinito. Ako si ga pak „udavila“ slanjem poruka na koje ti nije odgovorio, tada su velike šanse da smatra da si naporna. I nema veze što inače nisi naporna osoba, i što te možda ponio trenutak . Ostavila si dojam naporne osobe. I taj dojam je jako teško ispraviti, a osobito ako to pokušavaš učiniti slanjem još nekolicine poruka.

Što učiniti ako ti nije odgovorio na poruku? Prije svega, ne zaboravi da on ima tvoj broj i da ti se može javiti ako ti želi. Ne poseži za mobitelom i očajničkim metodama privlačenja pažnje. Ne šalji mu stotine poruka jer time nećeš postići da ti prije odgovori.

Kako postići da se muškarac za tebe ozbiljno zainteresira, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o današnjoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kako izbjeći zamku veze bez obaveza

Kako izbjeći zamku veze bez obaveza Drage čitateljice, u ovom blogu post-u slijedi nastavak prošlotjednog gdje smo pričali o tome zašto neke veze nikada ne postanu ozbiljne. Većinu vas najviše

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA