Što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja

Facebook

Što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja

No dobro – što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja? Osim da mu baš i nije (ili uglavnom uopće nije) do vas stalo. Ima li još koja loša vijest, pitate se sad, drage moje, dok tražite skrivene signale koji možda upućuju na to da je njemu ipak, možda malo – stalo? Dakako, ima. Ima i dobra vijest. Jeste li spremne saznati o čemu je riječ? 

što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja?

Drage moje dame, i danas, kao i svakoga tjedna pred nama je izuzetno zanimljiva tema o kojoj bi se zapravo moglo pričati danima. Na pitanje “Što učiniti kada shvatiš da njemu baš i nije stalo?” odgovorila sam vam u prošloj kolumni – a odgovor glasi: po pitanju toga muškarca, ne trebaš učiniti apsolutno ništa. Jedina osoba kojoj duguješ objašnjenje, osoba kojoj se trebaš posvetiti si – TI, odnosno ono prvo što  trebaš i moraš učiniti jest – okrenuti se sebi. Domaća zadaća koju sam vam prošli tjedan zadala je bila pronaći ono što vas čini sretnima, a ne uključuje muškarca.

Ovo je vrlo jednostavna i korisna vježba koja vas podsjeća na važnost osobnog razvoja, na važnost koju trebate pridavati sebi – prije nego bilo kome drugome. Mnoge od vas su zapravo shvatile kako su zapostavile dio sebe jer su svu svoju energiju usmjerile na određenog muškarca i na potencijalnu vezu s dotičnim. Mnoge od vas su upravo zahvaljujući toj spoznaji, odlučile da je doista vrijeme da se okrenete sebi. U konačnici, to čini i onaj isti muškarac koji ti se baš i ne javlja.

Što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja?

No dobro – što trebate znati o muškarcu koji se ne javlja? Osim da mu baš i nije (ili uglavnom uopće nije) do vas stalo. Ima li još koja loša vijest, pitate se sad, drage moje, dok tražite skrivene signale koji možda upućuju na to da je njemu ipak, možda malo – stalo? Dakako, ima. Ima i dobra vijest. Jeste li spremne saznati o čemu je riječ?

Muškarac koji se trenutno ne javlja, može promijeniti mišljenje. Samim time i ponašanje. I može se dogoditi da se isti muškarac počne javljati – i to više nego prije. Svojom voljom. Ponovimo – svojom voljom. Drugim riječima, drage moje čitateljice, ne postoji način na koji ćete NAGOVORITI muškarca da se predomisli po pitanju vašeg odnosa.  Nagovaranje i uvjeravanje je zapravo siguran put da vam se dotični više nikada ne javi. OK? 

Čemu onda teatralnost nakon što se muškarac prestane javljati? Shvaćate li koliko je to zapravo uzaludno i na kraju krajeva, kontraproduktivno? U zadnje vrijeme (barem prema onome što čujem od vas) trend je blokirati frajera koji se ne javlja – na telefonu i na društvenim mrežama. Zatim ga odblokirati i tako u krug. Svakako, u tome paketu dolaze i pasivno-agresivne poruke namijenjene muškarcu koji je KRIV (jer se u posljednje vrijeme baš i ne javlja).

Zašto to ne biste trebale činiti i što to govori muškarcu kojem trenutno baš i nije stalo?

On je zahladio – odjednom.

Prije svega valja naglasiti da bilo kakav element drame, osobito u početnoj fazi viđanja, muškarcu prestavlja znak za uzbunu – ovo je situacija iz koje mora izaći, pošto-poto. Pretpostavimo da je riječ o odnosu koji i nije veza. Barem ne službena veza. On je zahladio – odjednom. Ona ne razumije zašto se to događa i nakon bujice pitanja na koja nije dobila odgovor, priprema teatralan oproštaj. A njemu samo nije stalo. I zbog toga mu ništa nije jasno. Čemu sve ovo – upita se muškarac kojemu baš i nije stalo? Teatralno opraštanje, i poruke koje počinju sa “Mogao si barem …” ili “Mislila sam da si …”, muškarca pretvaraju u maratonca. Kada postane teatralno, muškarac ništa ne razumije, ali ono što zna jest da treba pobjeći, potrčati što ga dalje noge mogu odnijeti.

I ne razmišlja previše zašto i kako, ne analizira, već naprosto zaključuje da mu je sve to previše – odnosno previše toga se odvija prerano i vrijeme je za bijeg. Ako tada, nakon svega, dobije još nekoliko poruka od dotične, u kojima se ona još jednom od njega oprašta, on ili blokira njezin broj ili naprosto odluči da joj se više uopće neće javiti. I evo, tu dolazimo do završetka veze koja je tek počela – ili odnosa koji još uvijek nije definiran kao veza. 

Sada slijedi dobra vijest. Muškarac kojemu nije stalo može se predomisliti. Može se zainteresirati. I nema veze što mu trenutno nije stalo. Štoviše, to je čak i razumljivo.

Knjige na akciji

Zašto?

Odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Muškarci i žene nemaju isti tajming po pitanju želje za vezivanjem. Žena će razmotriti muškarca s kojim se počne viđati kao potencijalog partnera, dok je muškarcu za sada jednostavno zabavno. I ne razmišlja previše unaprijed. Ne analizira. Živi u sadašnjem vremenu. Bezbrižan kao leptir, leti od cvijeta do cvijeta. I onda se, u konačnici zaljubi ili ne zaljubi.

Znate li što je zanimljivo?

Muškarac kojemu baš i nije stalo, onda kada se prestane javljati, nije JOŠ odlučio da se više nikada neće javiti. Ne u tome trenutku. To uglavnom odluči tek nakon burne reakcije žene – reakcije koja uključuje gore opisan teatralni oproštaj.

Znate li što je još zanimljivije?

Taj isti muškarac koji se zbunjen i užasnut sprema na maraton kako bi pobjegao što dalje od žene koja ga proziva, pomislit će kako je ona druga žena koja nije reagirala na njegovo nejavljanje – zapravo sjajna. Pomislit će da joj se mora javiti. Da, druga žena. Trebam li ponoviti da se muškarac s kojim niste u vezi, uglavnom viđa i s drugim ženama? 

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com. ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE