Facebook

Zašto je prekid prilika za novi početak

Zašto je prekid prilika za novi početak? Prekid je gotovo uvijek težak, uvijek bolan, čak i ako vas veže samo navika. Ako su prisutni i duboki osjećaji, tada sve postaje još teže. Možda ti se čini da je kraj svijeta, osobito ako muškarac do kojeg ti je još uvijek stalo, ne želi pomirenje. Moguće je da si mislila da je on onaj pravi, a onda se ispostavilo da ne razmišljate jednako. Njemu to jednostavno nije to. To je rečenica koja može jako zaboljeti. Dobra vijest je ta da prekid sa sobom nosi i mnoge prednosti. Postavlja se pitan je: Zašto je prekid prilika za novi početak?

Muškarac će kročiti stazom trnja kako bi vratio ženu koju je

izgubio svojom krivnjom.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

 

Zašto-je-prekid-prilika-za-novi-početak-web

Drage moje dame, vaša kolumna se vraća u svojem standardnom terminu nakon kratke pauze. Naime, zbog kratkog godišnjeg odmora pauzirali smo objave kolumne i videa, no evo nas ponovno zajedno s novom temom. Zašto je prekid prilika za novi početak? I zašto prekid može biti divno iskustvo?

Prekid je u većini slučajeva bolan, ali ne mora biti nužno loše rješenje. Naime ponekad ustrajemo na krivoj osobi toliko dugo da propustimo upoznati one potencijalno prave. Isto je i u poslovno sferi. Ako zaglavite na pogrešnom poslu, i nemate hrabrosti za promjenu, tada će vam otkaz doći kao poklon jer ćete se napokon odvažiti na nešto novo.

Zašto je prekid prilika za novi početak? Moguće je da ćeš nakon prekida upoznati nekoga tko ti puno bolje odgovara.

Naime gotovo u svakoj situaciji, leži neka nova prilika. Svaki događaj nam daje neki novi smjer kretanja. Samo jedna odluka može potpuno promijeniti naše živote pa tako sve ovisi što ćeš ti odlučiti nakon prekida.

Zašto su muškarci tako hladni kada odlaze

Muškarci mogu biti jako hladni i odlučni, osobito onda kada odlaze zbog druge žene. To može biti jako bolno, frustrirajuće i poražavajuće. Mnoge od vas preispituju sebe, svoje korake, svoje riječi – apsolutno sve. Što sam učinila pogrešno? U čemu je ta druga bolja od mene? Kao on može biti tako hladan nakon što me obasipao ljubavnim izjavama? To su samo neka od pitanja koja vam prolaze kroz glavu nakon prekida.

Zašto su muškarci tako hladni kada odlaze? Jer smatraju da će im biti bolje bez vas nego s vama. Ne razmišljaju što će se dogoditi sa ženom od koje odlaze. Najčešće razmišljaju najviše o sebi i o pogodnostima koje njima taj prekid donosi.

Surovo, ali istinito. Da, drage dame, muškarci koji hladno odlaze ne razmišljaju o vama. Oni razmišljaju o sebi. I zato ih ne idealizirate. Ne stvarajte princa od muškarca koji odlazi. On nije princ. On je muškarac koji misli na sebe. I vrlo vjerojatno vam  radi uslugu svojim odlaskom, samo vi toga još niste svjesne.

Muškarac koji odlazi nije onaj pravi. Ako to poželi postati naknadno, naći će put do tebe.

3D-Tajne-uspjesnog-dopisivanja-s-muskarcem-web

Zašto je prekid prilika za novi početak

Mnoge žene su procvale upravo nakon prekida. Bez obzira koliko taj prekid bio bolan, neočekivan, razočaravajući, nakon faze samosažaljenja, odabrale su sebe. Što to znači? To znači da imate dva izbora: vječno plakati nad svojom sudbinom ili odlučiti da ćete svu tu energiju usmjeriti na osobni rast. Ako se odlučite za ovo drugo, čeka vas novo uzbudljivo poglavlje života koje će privući ne samo nove muškarce u vaš život, već vrlo vjerojatno i onoga bivšega.

Toliko toga možete učiniti za sebe, a najveće pobjede najčešće proizlaze iz najveće boli. Ponekad nas život ošamari toliko puta da jedino što možemo jest ustati i krenuti dalje. U svima vama se krije ta snaga. Snaga žene. Iako nježniji spol, žene su u mnogočemu jače od muškaraca. Žene rađaju i često trpe nepodnošljive bolove. Žene često nose toliko tereta na svojim leđima i opet uspiju pronaći snagu za korak dalje. Snaga žene je neprocjenjiva. Drage moje dame, možete vi sve. Možete preživjeti i taj jedan prekid.

Zašto je prekid prilika za novi početak? Zato što vam upravo taj prekid otvara nove vidike, postajete pametnije i snažnije. Prekid vas može ojačati i usmjeriti na pravi put. Zašto onda ne odabrati sebe umjesto beskonačnog tugovanja? Zašto idealizirati muškarca koji je otišao svojom voljom? Zašto?

 

3D-Muskarac-u-vezi-web

Zainati se i vini se u zvijezde

Drage dame, ako tugu i razočaranje pretvorite u inat, i ako odlučite postati najbolja verzija sebe u inat onima kojima niste bile dovoljne, tada će se početi dešavati čuda. Najveći uspjesi slijede onda kada nam netko kaže da nismo dovoljno dobri ili općenito da nismo dovoljni.

Muškarci ne cijene žene koje im daju bezuvjetnu ljubav i utočište, ako pritom oni ne ulažu u taj odnos. Kada procijene da je žena tu bez obzira na sve (čak i njegovo loše ponašanje), oni lako odlaze jer ne smatraju tu ženu onom pravom. Ona Prava je ona kojoj se dive, koju moraju iznova osvajati i zbog koje se osjećaju kao alfa muškarci. Upravo zato se i vraćaju ženama koje nakon prekida izgrade sebe. Onima koje se ne tope u moru svojih suza, već rade na sebi i kreću dalje sa svojim životom.

Kako postati ona prava čak i u očima muškarca koji je odlučio otići, govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca . Stvari su jednostavne – čim počneš istinski cijeniti sebe, postat ćeš privlačnija suprotnom spolu, a često i onome koji je izgubio interes.

Poslije kiše dolazi sunce

Stoga drage moje, znajte da poslije kiše prije ili poslije dolazi sunce. Niti jedan muškarac nije vrijedan vaše vječne patnje. Osobito ne onaj muškarac koji hladno odlazi. Činjenica jest:

Muškarac koji te je ostavio nije onaj pravi. To je onaj muškarac koji je propustio svoju priliku.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Vaša Nelly

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Odaberi sebe i novi početak

Odaberi sebe i novi početak Ona je odabrala sebe. Nakon svih uspona i padova. Kaže da je cijeli život bila “krpa” kada su u pitanju muško ženski odnosi, no ona

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE