Facebook

Kako postići da te on pozove na spoj

U prošloj kolumni govorila sam o tome kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova, a sada ću govoriti o tome kako postići da te on pozove na spoj. Bliži se dan zaljubljenih, a mnoge od vas očekuju poziv na spoj. Bio u pitanju prijatelj kojeg simpatizirate ili pak neki novi muškarac, iščekivanje je tu, kao i mnoga pitanja koja vam prolaze kroz glavu. Je li dovoljno zainteresiran? Je li uopće zainteresiran? Hoće li me pozvati van? Trebam li ja njega pozvati van? Koliko trebam čekati? Ovo su najčešća pitanja koja mnogima od vas zadaju glavobolje jer ne znate kako pokrenuti stvari onda kada se čini da ima šanse za nešto više od poznanstva. Dobra vijest je ta da sve to ne mora biti komplicirano, štoviše – može biti vrlo jednostavno. Postavlja se pitanje: kako postići da te on pozove na spoj.

Drage moje dame, ako želite da se muškarac u vas istinski zaljubi, ohrabrite ga da postane ona najbolja verzija sebe. Dajte mu ono što mu u tome trenutku treba, a treba mu da se osjeća kao muškarac. Ohrabrite njegovu viziju samog sebe kao muškarca koji osvaja i koji napreduje na tome putu. Osjećaj da je napredovao, ono je što će ga poticati da se iskaže kao još bolji i još značajniji muškarac. A sve to vodi ka zaljubljivanju.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

Kako-postići-da-te-on-pozove-na-spoj

Pismo čitateljice

Sviđa mi se jedan dečko već duže vrijeme. Kolege smo na poslu i stalno dobivam dvostruke signale – ponekad mi djeluje jako zainteresiran, a ponekad kao da ga uopće ne zanimam. Često je zamišljen na poslu i ne znam da li razmišlja o meni ili o nekoj drugoj djevojci. Bili smo nekoliko puta na kavi u okrugu firme u kojoj radimo, ali uvijek nam se netko od kolega pridruži i skoro nikada nismo sami. Ja sve više razmišljam o njemu, i imam osjećaj da on zna da mi se sviđa i zato se pitam zašto on ništa ne poduzima? Znamo se godinu dana, zašto me već nije pozvao na spoj ako mu se sviđam? I trebam li ja njega pozvati na spoj?

Ova priča je tako česta i tako poznata svima vama, zar ne? Vjerujem da su se mnoge od vas barem jednom u životu našle u sličnoj situaciji ili je ovo situacija u kojoj se nalazite danas. Dobra vijest je sljedeća:

Dovoljan je samo jedan dan da se stvari pokrenu i da vaš odnos krene u smjeru u kojem želite.

Svakako, vaše šanse s tim frajerom ovise o tome da li mu se uistinu sviđate ili je to samo vaš subjektivan dojam. Naime, ponekad se jako želimo nekome svidjeti da uporno tražimo dokaze da se i mi sviđamo toj osobi. Ponekad se ispostavi da je sviđanje obostrano, a ponekad je to samo gubljenje vremena na iluziju koju smo sami kreirali. Zato kako vi drage moje, ne biste gubile dragocjeno vrijeme u čekanju i nadanju, važno je što prije krenuti u akciju. Ali u pametnu akciju.

Kako znati da li mu se uopće sviđam

Muškarac iz ove priče je zapravo uvijek bio u blizini ove žene. Od trenutka kada su počeli raditi zajedno, on je nalazio izlike da se pojavi u njezinom uredu, da ju nešto pita, zatraži i slično. I to je vrlo svojstveno zainteresiranom muškarcu.

Zainteresiran muškarac će svjesno i nesvjesno uvijek željeti biti u tvojoj blizini. On će tražiti načine da ti se približi i da provodi što više vremena s tobom. Zanimat će ga datum tvojeg rođenja, tvoja omiljena čokolada, i pamtit će bitne stvari koje se tiču tebe.

Isto je bilo i u ovom slučaju. No zašto on nije napravio prvi korak? Zašto ako mu se ona sviđa već godinu dana? Zato što on nije bio siguran da ima šanse kod nje. Slutio je, ali nije bio siguran. I zato nije ništa poduzimao. Imajte na umu sljedeće:

U većini slučajeva muškarac će ti prići ili te pozvati van samo onda kada misli da su mu šanse kod tebe velike. On će se odvažiti na taj korak onda kada misli da neće biti odbijen, ismijan ili osramoćen. Da, i muškarci se žele osjećati sigurno prije negoli naprave taj veliki prvi korak.

U ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem govorila sam o važnosti pokazivanju interesa onda kada želite da druga strana nešto poduzme. Gledanje iz daljine, sanjarenje, i tumačenje sitnih gesti vas neće odvesti nikamo, osim što ćete izgubiti puno vremena na nepotrebne analize.

Jedna od najvećih grešaka koje žene rade u početku dopisivanja ili na početku ljubavnog odnosa jest – ne pokazivanje interesa.

Super-paket S.K.Nelly

Njegovo samopouzdanje

Drage moje dame, kada su u pitanju muškarci i pokazivanje interesa, tada imajte na umu sljedeće:

Ako je njegovo samopouzdanje visoko, tada će biti dovoljno da mu pokažete interes vrlo suptilno, no ako je riječ o muškarcu niskog samopouzdanja, tada ćete morati biti vrlo očite u iskazivanju interesa.

Drugim riječima, osobe visokog samopouzdanja uvijek vjeruju u pozitivan ishod, zato se neće puno dvoumiti prije negoli naprave taj prvi korak. S druge strane, osobe koje nemaju visoko samopouzdanje, tražit će što jasnije znakove da ukoliko naprave prvi korak, neće biti odbijeni. Ako na to gledate iz perspektive muškarca (umjesto iz vlastite perspektive), tada će vam biti jasnije zašto muškarci oklijevaju oko poziva na spoj onda kada nisu sigurni u ishod situacije.

Kako postići da te on pozove na spoj? Budi jasna oko pokazivanja interesa. Nije sramota pokazati interes. Niti jedan muškarac ti neće zamjeriti to što ga simpatiziraš. Jedna stvar je pokazati interes, a sasvim druga stvar je inzistirati na komunikaciji.

Knjige na akciji

Kako pokazati interes

Ovo je zapravo postalo vrlo lako, čak i za sramežljive osobe koje se više služe komunikacijom putem SMS-a. Najbolje je pokazati interes uživo, no za izrazito sramežljive žene i muškarce, to je moguće učiniti i putem poruka. Evo nekoliko primjera na koji način možete skrenuti pozornost na sebe time što ćete mu ili udijeliti kompliment ili ga izazvati da se iskaže:

  • Sviđa mi se kako razmišljaš…
  • Sviđa mi se tvoja domišljatost…
  • Jako si snažan, sviđa mi se to…
  • Zaintrigirao si me… Pitam se kako bi ti postupio u ovoj situaciji (ovdje mu dajete izazov prikladan određenoj situaciji).
  • Moram priznati da me fascinira tvoje razmišljanje o toj temi. Zanima me što misliš o ________ (tu mu postavljate pitanje o drugoj temi gdje se može iskazati).
  • Možeš li mi molim te učiniti uslugu? Trebam pomoć oko __________, a ne znam nikoga tko je u tome bolji od tebe!

 

Što ako se komunikacija dobro odvija, ali on i dalje nema hrabrosti da te pozove na spoj? Što učiniti?  Kako postići da te on pozove na spoj? U slučaju da se i dalje nije odvažio na taj korak, evo kako biti direktna sa stilom.

  • U kina je stigao jedan film koji dugo želim pogledati, ali sve su ga frendice već pogledale pa tražim dobrovoljca koji voli ovaj žanr 😉
  • Sviđa mi se ovo tipkanje, no slobodno me možeš pozvati na kavu, neću odbiti takvog muškarca 😉
  • I gospodine Zgodni, kada me planiraš izvesti na ovakvu dozu kofeina? (ovdje možete priložiti i sliku kave).

 

Ako je zainteresiran, neće propustiti priliku i pozvat će te na spoj. Ako nije, ti nećeš gubiti vrijeme na čekanje, nadanje i tumačenje podudarnosti vaših horoskopskih podznakova.

Dobitna formula

Kada muškarac zna da ima šansu, on će reagirati – ako je zainteresiran. S druge strane, ako nije siguran da kod tebe ima šansu, moguće je da će oklijevati sve dok u njegov život ne uđe neka druga žena koja mu daje jasne signale.

Stvari su zapravo vrlo jednostavne i ne treba ih dodatno komplicirati. Dobitna formula za osvajanje njegova interesa je krajnje jednostavna:

Pokažite interes + Dajte mu šansu + Ohrabrite ga + Dajte mu dovoljno prostora i vremena da se aktivira i da SAM učini nešto po pitanju vašeg odnosa.

Isječak iz ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem

Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem

Ono što je izuzetno važno u ovome procesu upoznavanja ili prelaska iz prijateljstva u nešto više – jest da trebate biti jasne oko pokazivanja interesa, ali nikako suviše nametljive ili dosadne. Ono što će vam uništiti šanse za nešto više jest nestrpljenje, slanje uzastopnih poruka ili pritisak bilo kakve vrste. S druge strane, ono što će vam dati prednost na ljubavnom tržištu jest jasno i samopouzdano iskazivanje interesa, kao i prilika koju dajete muškarcu da se iskaže.

Kako postići da te on pozove na spoj? Daj mu do znanja da i se sviđa, ohrabri ga da te pozove van, ali ga pusti da on učini taj korak. Budi očita, ali ne dosadna. Budi jasna, ali ne i nestrpljiva. Daj mu šansu i priliku da se iskaže i već danas promijeni svoju ljubavnu situaciju. Bliži se dan zaljubljenih, a samo mala promjena u ponašanju može učiniti ovo Valentinovo nezaboravnim.

Žena iz priče se odvažila i pokazala jasan interes, a muškarac je objeručke dočekao „zeleno svjetlo“ da ju pozove van. Kasnije joj je priznao kako je oklijevao jer nije bio siguran da li joj se sviđa. Zanimljivo, zar ne?

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

SUPER AKCIJA: Za ovo Valentinovo poklonite si novi sretniji, ljubavni život!

Drage moje predivne dame! Ako usvojite samo ove savjete, na dobrom ste putu da napravite značajnu promjenu u svojem ljubavnom životu, a ako želite drastičnu promjenu i potpuni preokret u svojem ljubavnom životu, a još uvijek nemate svoje primjerke mojih knjiga koje su do sada promijenile ljubavni život tisućama i tisućama žena, ovo je prilika da ih nabavite na SUPER AKCIJI POVODOM VALENTINOVA!  Naručiti možete u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK, a birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja.

Prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

*AKCIJA VRIJEDI SAMO DO 14.02.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Kako-osvojiti-nedostupnog-muškarca-web

Kako osvojiti nedostupnog muškarca

Kako osvojiti nedostupnog muškarca Kako osvojiti nedostupnog muškarca? Jeste li znale da se muškaci često boje prići lijepoj ženi jer smatraju da će biti odbijeni? Da li ste ikad pomislile

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE