Poslije mene svi se žene – zvuči li poznato?

Facebook

Poslije mene svi se žene

Poslije mene svi se žene – zvuči li poznato? Naime, ovo je priča mnogih žena koje su uložile dane, mjesece i godine truda u vezu koja nikada nije postala veza jer muškarac u kojega su ulagale nikada nije bio spreman za nešto ozbiljnije. Ipak, taj isti muškarac je s vremenom postao spreman za vezu, čak do te mjere da se oženio, ali s nekom drugom ženom. O čemu je ovdje riječ i kako izbjeći ovakav scenarij?

Poslije-mene-svi-se-žene

U prošlom blogu dotakli smo se teme uspješnih žena i odabira pogrešnih partnera. Zašto mnoge uspješne žene uvijek nalete na pogrešne muškarce – bila je to prošlotjedna tema pa ako ste propustile prethodni blog, svakako se vratite i pročitajte ga jer ćemo danas nastaviti u tome smjeru.

Muškarac s gomilom problema

Riječ je o pametnim i uspješnim ženama koje nekako uvijek nalete na muškarce kojima je čini se, potreban spas, i samim time, one nesvjesno postaju žene spasiteljice u nadi da će ih “uloga majke” nesretnom muškarcu odvesti do željenog ljubavnog odnosa.
Tea je tražena odvjetnica, Lidija poznata liječnica, Ana Marija samohrana majka i uspješna poduzetnica, a Silvija generalna menadžerica u svjetski poznatoj tvrtki. To su pametne, privlačne, šarmantne žene u 30-im i 40-im godinama, a osim opisa žene za poželjeti – imale su još nešto zajedničko – muškarca s gomilom problema koji nije spreman za vezu. Zvuči poznato?

Ove su žene, prije nego što su mi se obratile za pomoć u rješavanju ovog uvijek ponavljajućeg ljubavnog problema, provele godine i godine vrteći se u krug – popravljajući nesretne muškarce. Svaka od njih bi za uložen trud naposljetku dobila nimalo očekivanu nagradu – odlazak tog istog muškarca u neko drugo ljubavno gnijezdo.
Poslije mene svi se žene, govorila je Tea, kojoj se dogodilo to da se svaki partner nakon veze u koju je uložila mjesece i godine truda, naposljetku oženio – ALI NE S NJOM. Surovo zar ne? Svakako. Neshvatljivo? Kako kome.
I ostale tri dame imale su slična iskustva.
Sve se svodi na isto – godine razumijevanja, ulaganja i truda s njezine strane rezultirale su u najmanju ruku jednim velikim razočaranjem.

Ljubavni život je u vašim rukama

Da li je u pitanju doista loša sreća ili su te žene osim u odabiru partnera, pogriješile i u komunikaciji s dotičnim?

Pogađate, nije u pitanju niti slučajnost niti loša sreća. U pitanju je UZORAK koji se ponavlja, a ponavlja se zbog općenitog nerazumijevanja među spolovima. Mogla bih štošta reći o nerazumijevanju ženskih potreba i nimalo pohvalnom ponašanju muškaraca, ali s obzirom da je ovaj coaching usmjeren prvenstveno na žene, onda ću se osvrnuti na stvari iz ženske perspektive. Važno je da shvatite kako cilj ovoga treninga nije kritiziranje žena niti muškaraca, već bolje razumijevanje onoga što druga strana želi u svrhu olakšavanja komunikacije među spolovima.

Drage moje dame, vaš ljubavni život je doista u vašim rukama. ZAPAMTITE TO.

Prije svega je važno imati na umu da je ODABIR muškarca s kojim želite ostvariti ljubavnu vezu IZUZETNO VAŽAN. Ono što uvijek govorim ženama na privatnom coaching-u jest da ni jednog muškarca ne možemo promijeniti. Drugim riječima, ako nemate sastojke za tortu, nećete dobiti tortu kakvu želite. Isto tako, ni muškarca koji nema karakteristike vašeg idealnog partnera, nećete uspjeti promijeniti i pretvoriti u boljeg čovjeka. Primjerice – škrtac će uvijek ostati škrtac, egocentrik i sebičnjak će se uvijek pobrinuti najprije za sebe i sl.

Ono što je itekako moguće jest promijeniti percepiciju koju o vama ima određeni muškarac. Zato je zapravo vrlo jednostavno vratiti interes muškarca.

Muškarac koji je izgubio interes za ženu, promijenio je percepciju koju je imao o njezinoj vrijednosti.

Što time želim reći?

Kako pobjeći?

Najbolje je da vam to dočaram na primjeru ovih uspješnih žena koje na prvi pogled zaslužuju apsolutno divljenje od strane muškarca. Lijepe i uspješne žene koje uzmu na sebe brigu o odraslom muškarcu, tetoše ga, tješe, kuhaju mu, udovoljavaju, trude se i izbavljaju ga s dna… I sve to u nadi da će se jednoga dana isti pretvoriti u zahvalnog Supermena koji će uz sav njezin trud i zalaganje postati onaj čovjek kojeg je oduvijek željela. Da.

Taj muškarac pak na to ne gleda na isti način, bez obzira da li je riječ o ok muškarcu koji samo trenutno prolazi teško razdoblje ili o muškarcu koji je vječna žrtva okolnosti. Naime, žena koja ulaže previše u odnos koji nije veza, u nadi da će se sve to jednoga dana pretvoriti u vezu, s vremenom postaje frustrirana. Svo strpljenje koje je imala s “muškarcem koji ne reagira” odjednom nestaje i tada ona sav svoj trud začini prigovaranjem, a dotični muškarac samo razmišlja o tome KAKO POBJEĆI.

Divljenje prema ženi koja je uložila dane, mjesece i godine da bi riješila njegove probleme odavno je izostalo jer muškarac ne treba drugu majku (čak i ako tako i izgleda).

Knjige na akciji

Zahvalnost? Požrtvovnost?

Zahvalnost? Na to zaboravite, već smo ustanovili da će vam na spašavanju biti zahvalne samo životinje.

Naime, muškarac požrtvovnu ženu s kojom nije u pravoj vezi – NE CIJENI.

Požrtvovnost može biti cijenjena u pravoj vezi u koju oba partnera podjednako ulažu, ali na početku odnosa, požrtvovna žena na sebe stavlja samo jednu etiketu, a to je OTIRAČ. OK?

U ovu situaciju se upravo često dovode uspješne žene jer one znaju kako rješavati probleme i kako nositi sve što treba i ne treba na svojim leđima.

Najbolje prolaze one žene koje razmišljaju prije svega o sebi. Žene koje stavljaju sebe i svoje želje na prvo mjesto neće se dovesti u poziciju otirača.

Ove četiri žene su promjenom ponašanja u ljubavnim odnosima, promijenile svoje ljubavne situacije iz korijena. Sada su one te žene zbog kojih muškarci ulažu sve što mogu kako bi ih zadržali. Promjena je vrlo jednostavna, ali samo za one žene koje su u stanju prihvatiti istinu, da su do sada, a možda i cijeli život u ljubavnim vodama preuzimale ulogu otirača. Trenutak istine je prvi korak kojim se mijenja sve, a ponekad je hladan tuš ono što je prijeko potrebno da bi se stvari uistinu promijenile.

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE