Facebook

Poruke kojima ćete ga oboriti s nogu

U današnje vrijeme je izuzetno važno znati kako komunicirati s potencijalnim partnerom – ne samo uživo već i telefonom, te putem raznih aplikacija. Dopisivanje je zapravo mnogo važnije nego što mislite. Ono može biti izuzetno moćan način komunikacije onda kada znate što će vas učiniti neodoljivima suprotnom spolu. Onda kada znate koji faktori utječu na privlačnost, i kada savladate tajne uspješnog dopisivanja, lako ćete svojeg odabranika izuti iz cipela. Poruke kojima ćete ga oboriti s nogu su poruke koje izazivaju određenu reakciju. To su poruke zbog kojih on neće prestati razmišljati o vama. To poruke kojima kreirate pozitivno iskustvo, a to je ono što želite postići.

Budite svoje, ali tipkajte pametno. Izbjegavajte nepromišljeno i ishitreno slanje poruka. Neka vaše poruke budu alat koji radi za vas, a ne protiv vas.

 Isječak iz NOVOG ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem

Poruke-kojima-ćete-ga-oboriti-s-nogu

 

Drage moje divne dame, ako želite očarati muškarca tipkanjem i otvoriti put za nešto više ili čak poboljšati postojeći odnos, onda imajte na umu sljedeće:

Dopisivanje s vama treba biti pozitivno iskustvo. Drugim riječima, ako dopisivanje s vama doživi kao negativno iskustvo, neće se dugo zadržati u vašem inboxu.

Suprotno tome, ako dopisivanje s vama doživi kao pozitivno iskustvo, željet će toga iskustva još i još i još. U to su se već uvjerile mnoge od vas jer sam ubrzo nakon što je izašao  ePriručnik Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem dobila i vaše recenzije, gdje muškarci govore: Ne znam što je u tim tvojim porukama, ali znam da želim još!  Oni ne znaju što je to u porukama, ali znam ja jer su poruke kreirane tako da ciljano stvaraju pozitivno iskustvo, a danas ću vam otkriti neke od njih.

Da biste pobudile interes, trebate pokazati interes

Drage moje dame, imajte na umu sljedeće:

Da biste pobudile interes, trebate pokazati interes. Ako želite muškarca oboriti s nogu dopisivanjem, onda morate naučiti kako skrenuti pozornost na sebe. Morate znati kako suptilno zadobiti njegovu pažnju i kako ga motivirati da se oko vas aktivira.

To znači da se ne smijete bojati komplimentirati muškarcu. Dakako da u tome trebate imati mjeru, ali važno je da se ne bojite udijeliti kompliment, a to je izuzetno važno kako biste savladale prvu razinu uspješnog dopisivanja.

Drage moje dame, zapamtite ovo za sva vremena:

Ako želite postići da muškarac ne može prestati razmišljati o vama, onda je važno da mu se svidi njegov odraz u vašim očima. Drugim riječima, ako učinite da se pored vas osjeća važnim, snažnim i poželjnim muškarcem, lako ćete ga izuti iz cipela. On će željeti biti dio vašeg života, bez prisile, bez nagovaranja, bez uvjeravanja. Sve će odjednom postati lako. Poruke kojima ćete ga oboriti s nogu su poruke koje ga čine posebnim, značajnim, zvijezdom trenutka.

Knjige na akciji

Poruke fascinacije

Želite li brzo i efikasno zainteresirati muškarca, onda budite fascinirane njegovom izgledom, ponašanjem, znanjem. Vjerojatno vas i jest fascinirao na razne načine, ali ne znate na koji način biste mu to dale do znanja i da li mu to uopće trebate dati do znanja. Tu mnoge žene gube priliku i propuštaju šansu da se istaknu i da zaokupe njegove misli. Ne poduzmu ništa i ništa se ni ne dogodi. Zato budite pametnije, prepoznajte priliku i djelujte na vrijeme.

Ako prepoznate u čemu muškarac želi biti uspješan i ako mu udijelite ciljani kompliment, budite sigurne da ćete dobiti njegovu punu pozornost u roku od nekoliko sekundi.

  • Fasciniralo me kada si ________ (u nastavku opisujete ponašanje koje želite ohrabriti). 👏
  • Nisam znala da si tako vješt u___________ (u nastavku opisujete ponašanje koje želite ohrabriti).
  • Ti si muškarac kakav se rijetko susreće.
  • Svaka čast… ti mora da si trenirao/svirao godinama da postaneš tako dobar u ____________. Za to je potrebna takva odlučnost! 💪
  • Svaka ti čast! Ja se toga nikada ne bih sjetila. Ne znam što je to kod tebe što te čini tako drugačijim od ostalih…

Bilo da tek upoznajete dotičnog muškarca ili da želite unijeti uzbuđenje u vaš odnos, poruke fascinacije u sebi kriju WOW efekt, koji nijednog muškarca neće ostaviti ravnodušnim.

Zainteresirati muškarca je zapravo puno lakše nego što mislite, osobito ako to činite preko poruka, onda kada imate dovoljno prostora da osmislite poruku ili odaberete jednu od predloženih.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Poruke kojima ga aktivirate da postane vaš Superman

Drage moje dame, da mogu odabrati samo nekoliko zrna mudrosti koje bih na vas prenijela, onda bi jedno od istaknutih bilo sljedeće:

Ako želite istinski, ali istinski zainteresirati muškarca – morate ga aktivirati. Drugim riječima, ako muškarcu unaprijed dodijelite titulu junaka, Supermana i ako ga na pravi način zatražite da se iskaže sitnom uslugom, on vas neće željeti razočarati. A čim se muškarac oko vas aktivira, na dobrome je putu da se i istinski zainteresira. Na kraju krajeva, najviše cijenimo ono za što se moramo izboriti.

Drugim riječima, dajte mu zadatak – udovoljit će vam ako postignete da se odjeća sposobnim.

  • Trebat će mi danas tvoje snažne ruke. (u nastavku mu objasnite oko čega vam treba pomoći).
  • Možeš li mi učiniti jednu brzinsku uslugu? …. Hvala ti, sjajan si. 😉
  • Možeš li mi molim te učiniti uslugu? Trebam pomoć oko __________, a ne znam nikoga tko je u tome bolji od tebe!

Usluga koju tražite ne treba biti nešto veliko – važno je samo da se on angažira oko vas. I ne zaboravite mu pokazati da cijenite njegov trud. On mora znati da je cijenjen za ono što čini – u protivnom nećete postići željeni efekt.

Ovo je jako važno jer kada muškarac čini nešto za vas (a pritom zbog toga biva cijenjen), on automatski investira u vaš odnos – a time raste i njegov interes.

Ovo su samo neke od preko 180 poruka iz ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, poruke koje će ga oboriti s nogu, a koje možete iskoristiti u gotovo svakoj fazi odnosa.

 U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE