Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti

Facebook

Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti

Da, postoje važni savjeti ako ste solo, a želite se skrasiti. Neki savjeti su važniji od nekih drugih, a danas ću govoriti o tri najvažnija. Neke stvari će vam uistinu pomoći da se skrasite, da pronađete onog muškarca koji će željeti isto što i vi. Ponekad se čini da je to teško, ali nije teško kao što mislite da jest. Stvari su jednostavne onda kada ih učinimo jednostavnijima. Život je ljepši onda kada se sami pobrinemo za to. Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti? Prije svega zaboravite na pasivan pristup životu jer ćete dugo čekati da vam se želje ostvare.

Učinite za sebe jednu stvar – provedite što više dragocjenog vremena same sa sobom prije nego što izađete na slobodno ljubavno tržište. Kukanje vas neće odvesti nikamo. Ozbiljan muškarac zasigurno se neće zaljubiti u ženu koja se konstantno zbog nečega žali i prigovara. Pozitivan stav prema životu učinit će vas vrlo privlačnima. Muškarci ne vole žrtve. Pravi muškarac-partner, želi dijeliti život sa sretnom ženom, cjelovitom osobom, čija vrijednost ne ovisi o muškarcu-partneru.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-učiniti-ako-ste-solo,-a-želite-se-skrasiti

Drage moje solo dame, ovo je ohrabrujući tekst za vas. Imajte na umu da možete ostvariti sve što si zacrtate, ali je jako važno da odbacite ulogu žrtve. Samosažaljenje vas sasvim sigurno neće odvesti nikamo. Zato birajte pametniji pristup onome što želite.

Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti? Promijenite način na koji ste gledale na muško ženske odnose. Ako smatrate da svi imaju sreće osim vas, u velikoj ste zabludi jer nije stvar u sreći. Stvar je u tome da li znate ili ne znate kako ostvariti ono što želite na ljubavnom planu.

Dajte muškarcima priliku da vas upoznaju

Da, postoje loši muškarci, a postoje i oni dobri. Postoje muškarci koji bi dali sve da upoznaju upravo ženu poput tebe, ali možda vam se nije poklopilo. Sve bi bilo lakše kada bi solo žene i solo muškarci bili više prisutni i više aktivni oko svojeg ljubavnog života.

Uvijek postoji mjesto gdje se možeš pojaviti da upoznaš nove ljude. Uvijek negdje postoji priključak za internet i pristup mrežama za upoznavanje. Postoje dobri muškarci i oni loši. To što si naletjela na one loše, ne znači da ne postoje oni dobri. To samo znači da im nisi dala dovoljno prilika da te upoznaju.

Svijet je prepun različitih ljudi, stoga ako nema pravog muškarca za tebe u tvojem selu, gradu ili u neposrednoj blizini, to ne znači da on ne postoji. I to ne znači da tebe nitko ne želi. To samo znači da se trebaš aktivirati dok ne upoznaš nove ljude.

Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti? Aktivirajte se oko upoznavanja novih ljudi.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Počnite vjerovati u to da pravi muškarac dolazi

On je negdje tu, u gomili. Ima ih zapravo više od jednoga. Mnogi muškarci bi ti odgovarali na različite načine. Ne postoji samo jedan. Ima ih jako puno. Ako pak ne vjeruješ da postoje dobri muškarci, velika je vjerojatnost da ćeš ulaziti u odnose s negativnim očekivanjima. Vjerojatnosti su velike da ćeš imati negativne reakcije svaki puta kada ti se učini da frajer nije onakav kakav se čini. Možda je tip sjajan, ali ako očekuješ samo ono loše, nesvjesno ćeš tražiti dokaze da nešto i s njim ne štima.

Drage moje dame, počnite vjerovati ju to da pravi muškarac dolazi. Takvom energijom ćete puno brže privući nekoga vrijednoga pažnje u svoj život. I nemojte se obeshrabriti zbog toga što ima puno onih pogrešnih, koji nisu vrijedni pažnje. To je dio života. Morate upoznati razne ljude da biste znale što želite, a što ne želite.

Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti? Vjerujte u to da dobri muškarci postoje i da je samo pitanje vremena kada će se i vama dogoditi klik s nekim novim,  kvalitetnim, zanimljivim muškarcem.

Fokusirajte se na kreiranje privlačnosti, umjesto na ugovaranje veze

Kada se pojavi taj zanimljiv, kvalitetan muškarac, fokusirajte se na kreiranje privlačnosti, umjesto na ugovaranje veze. Uživajte u vremenu provedenom zajedno, trudite se da ga upoznate bez pritiska, postavljajte mu izazove i pohvalite ga onda kada zasluži pohvalu. Uživajte u toj početnoj fazi osvajanja i zanosa. Dozvolite muškarcu da se iskaže.

Jedna stvar je od početka postaviti jasne granice, a sasvim druga stvar je ugovarati vezu u ranim fazama upoznavanja. To ne smijete pomiješati. Muškarac se neće vezati za ženu zbog logike ili dobro obavljenog razgovora o vezi. On će se vezati zbog nevjerojatne privlačnosti koju osjeća na fizičkom, intelektualnom i emocionalnom polju. I upravo zato nije vrijeme za ugovaranje veze dok se muškarac još nije emocionalno vezao.

Knjige na akciji

Stvari su jednostavne

Kako postići da on poludi za tobom objasnila sam u ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, gdje ćete naći sve potrebne alate da ga od samog početka zainteresirate na svim razinama.

Što učiniti ako ste solo, a želite se skrasiti? Vjerujte da će se to dogoditi, ali poduzmite i potrebne korake. Ne čekajte sudbinu, već pomognite sudbini da vam dovede onog pravog.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave