Kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca

Facebook

Kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca

On nije zainteresiran onoliko koliko bi željela da bude. Možda je nekada i bio zainteresiran, ali više nije. Možda se tek upoznajete pa nisi sigurna koliko mu se sviđaš. A možda ste već u nekoj vrsti ležernog odnosa u kojem samo ti priželjkuješ nešto ozbiljno. Kako god da bilo, ti želiš zadobiti njegov interes i to ne samo na površnoj razini. Postavlja se pitanje: kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca?

Koliko je vjerojatno da muškarac koji vam je kao santa leda servirao kraj i ignorirao vaše pozive, poruke i svaki pokušaj pomirenja, promijeni mišljenje i pojavi se na vašem pragu s prekrasnim buketom crvenih ruža?

Može li se taj muškarac iznova zaljubiti u vas, i samo u vas?

Mogu li se krivi potezi ispraviti, nakon što ste napravili sve ono što muškarce odbija i što ih instantno lansira u svemir?

Je li moguće da muškarac koji je do sada bio zainteresiran samo za povremene neobavezne susrete poželi vaš odnos podignuti na višu razinu i konačno definirati vezu?

MOGUĆE JE – ITEKAKO.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-osvojiti-nedovoljno-zainteresiranog-muškarca

Vrlo vjerojatno su mnoge od vas već bile u situaciji gdje je muškarac bio napola zainteresiran, uvijek je nešto nedostajalo da bi se odnos dalje razvijao, te je sve vodilo ka zaključku da se on uopće nije u stanju vezati. Sve dok se nije vezao za neku drugu. Eh, da izgleda da on i nije toliko neuhvatljiv, da nije okorjeli neženja. U njoj je vidio ono što nije vidio u tebi – Onu Pravu. Kako to?

Sve je zapravo moguće onda kada postaneš Ona Prava u njegovim očima.

Ona Prava

Ono čega trebate biti svjesne drage dame, jest da biste zainteresirale muškarca koji nije dovoljno zainteresiran, morao bi postojati barem mali interes s njegove strane. Mora postojati barem fizička privlačnost. Suprotno tome, ako ti on eksplicitno daje do znanja da mu se ne sviđaš kao žena, onda su šanse da ga zainteresiraš ravne nuli. Tada trebaš krenuti dalje i prestati gubiti vrijeme na nekoga tko te ne želi.

Ipak, pretpostavimo da je u pitanju muškarac kojemu si u najmanju ruku – privlačna. Tada ima šanse da ga zainteresiraš onako kako bi željela.

Kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca? Prije svega valja utvrditi zašto on nije dovoljno zainteresiran i što je možda prisutno u tvojem ponašanju što ga odbija.

Jesi li izgubila kompas

Ono što nerijetko viđam kod žena koje su jako zainteresirane za određenog muškarca je PREVELIKA ŽELJA da taj odnos uspije. I to je skroz ok. U redu je željeti, u redu je znati što želiš. Do problema dolazi kada tvoje želje bivaju isprepletene s osjećajem straha, i što te upravo taj strah potiče na djelovanje. Ponašaš se u skladu s onim što osjećaš i s obzirom da grčevito želiš da odnos s tim muškarcem uspije, počinješ raditi greške koje polako i sigurno rezultiraju gubitkom interesa s njegove strane.

Kako to izgleda? Previše se trudiš, radiš mu sitne usluge, uvijek si dostupna i on ništa ne mora učiniti da bi te osvojio. S druge strane, moguće je da te strah od odbijanja sprječava da mu pokažeš interes i onda čekaš „stoljećima“ da on nešto poduzme, proučavajući njegove signale, sve dok ti neka druga, brža, ne uleti i preotme njegovu pozornost.  Ako na ova dva pristupa dodaš naknadnu pasivnu agresiju, stvar je zapečaćena. To otprilike izgleda ovako:

  • Koliko toga sam učinila za tebe, a ti ništa ne cijeniš… Nisam znala da si takav, nisam to očekivala…

Jesi li izgubila kompas? Povlačiš li ove očajničke poteze kako bi se svidjela određenom muškarcu? Ako da, smjesta prestani.

Kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca? Prije svega, nemoj trošiti vrijeme na sanjarenje i čeznutljivo iščekivanje. Kreni u ciljanu akciju. Pokaži interes.

 

Kako pokazati interes

Da, skroz je ok pokazati interes. Zapravo je to itekako poželjno. Osobito ako on ni ne zna da ti se sviđa. Štoviše, kada muškarcu daš do znanja da ti se sviđa, on će sve više razmišljati o tebi.

Muškarci žele znati da vam se sviđaju. Olakšajte im taj prvi korak.

Ako te muškarac smatra privlačnom, a od tebe dobije „zeleno svjetlo“, tada je on taj koji će preuzeti inicijativu. Tvoje je da ga ohrabriš. Kako? Kako pokazati interes? Vrlo jednostavno. Reci mu da ti se sviđa kako razmišlja, ili da ti se sviđa kako mu stoji ta košulja – naravno, to treba zvučati koketno i nedorečeno. Uvijek mu ostavi prostora za razmišljanje. Često je i mali kompliment dovoljan da onoga koji prema tebi gaji simpatije, potakne da nešto i učini po tome pitanju.

Ono u čemu ne smijete pogriješiti drage dame, jest u pretjeranom iskazivanju interesa. Jedno je muškarcu dati do znanja da ti se sviđa, a sasvim drugo je uporno inicirati i forsirati komunikaciju.

Drugim riječima: Daj mu informaciju i daj mu dovoljno vremena da učini nešto s tom informacijom.

Ne ubrzavaj, ne forsiraj, ne vrši pritisak. OK?

Kako osvojiti nedovoljno zainteresiranog muškarca? Daj mu jasan smjer kretanja i gledaj njegovu reakciju.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam detaljnije o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Što ako ste već u nekoj vrsti veze

Ako se već nalazite u nekoj vrsti veze, ako taj muškarac stalno mijenja ponašanje, ali sve ukazuje na to da je površno zainteresiran, onda prva stvar koju trebate učiniti jest – ZAUZETI STAV. Trebate prestati pristajati na mrvice. I to bez ljutnje, ogorčenosti i pasivne agresije. Takvom muškarcu treba jasno dati do znanja da ono što on nudi nije ono što ti tražiš.

  • Sviđaš mi se, ali trenutno nisam zainteresirana za ležerni odnos. Voljela bih znati koje su tvoje želje da znam u kojem smjeru ide naš odnos. Ako nemamo iste želje, to je skroz ok, i bolje je da odnos vratimo na prijateljsku razinu.

Nakon postavljanja jasnih granica i standarda ponašanja, trebate mu postaviti izazov. Detaljne korake naći ćete u knjizi  Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca koja daje jasan plan kako vratiti interes muškarca i postići da se istinski zaljubi.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE