Share on facebook
Facebook

Nesvjesne greške zbog kojih nemaš sreće u ljubavi

Puno je tih malih, nesvjesnih poteza zbog kojih ti se može činiti kako naprosto nemaš sreće, sreće u ljubavi. Ja bih rekla da nije stvar u sreći jer u ljubavi sami biramo smjer – sami pristajemo ili ne pristajemo na određene stvari. Drugim riječima, sami krojimo svoju sudbinu. Ako čekaš godinama na jednog muškarca, to je tvoja odluka, a ne njegova. Ti ne moraš čekati. Ti biraš čekati. Idemo vidjeti koje su to nesvjesne greške zbog koje nemaš sreće u ljubavi.

Naime, žene se nerijetko zaljubljuju u ono što bi muškarac mogao postati, u onu idealnu viziju muškarca koja se kreira na temelju površnog poznanstva i pogrešnih očekivanja.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Nesvjesne-greške-zbog-kojih-nemaš-sreće-u-ljubavi

 

On je divan, ali…

„On je divan, ali… sada prolazi kroz neko čudno razdoblje, sada mu je loš dan…“-  sve su to izgovori kojima opravdavamo loše ponašanje muškarca. Možda te se rijetko sjeti ili ti se rijetko javlja, ali ti ipak vidiš u njemu potencijal. Na taj način gubiš vrijeme na ono što bi moglo biti i ne gledaš na situaciju realno.

Nesvjesne greške zbog kojih nemaš sreće u ljubavi često podrazumijevaju idealiziranje muškarca kojeg ne poznaješ. Da, ti možda znaš neke stvari o njemu, ali ostalo nadograđuješ u svojoj glavi, kreirajući iluzije o tome kakav bi on mogao biti. Umjesto da mu daš priliku da se iskaže, ti sanjariš o njegovom potencijalu i tako gubiš vrijeme na život u zabludi.

U to isto vrijeme, taj muškarac možda ima i nekoga drugoga u koga ulaže, neku drugu ženu kojoj poklanja svoje vrijeme. Možda je zauzet, a ne planira ostaviti djevojku. Možda ti šalje poruke da doživi malo uzbuđenja izvan veze, a ti se nadaš bajkovitom happy endu. Kako god da bilo – on ne troši energiju na tebe, dok ti pomno analiziraš svaki njegov korak i nadaš se nekom boljem vremenu.

Ako si ti ta koja čekaš na muškaraca koji te se rijetko sjeti, onda je vrijeme da se probudiš i to – SMJESTA. Muškarac koji te se rijetko sjeti, ne samo da nema ozbiljne namjere, već nema NIKAKVE namjere s tobom. Gubiš vrijeme u zabludi koju si kreirala sama. Probudi se – SMJESTA!

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Ne kopaj rudnike na putu do njegovog srca

Muškarci se ne zaljubljuju u žene koje se oko njih trude. Oni se zaljubljuju onda kada se oni sami počnu truditi. Zaljubljuju se u onu ženu koja ih zna motivirati da se popnu na najvišu planinu, da bi pronašli put do njezina srca.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ovaj isječak najbolje opisuje interes muškarca, no mnoge žene imaju pogrešnu predodžbu o tome kako zainteresirati onoga koji im se sviđa. Zato im prođu godine i godine u uzaludnom trudu, a on ode dalje nekoj drugoj koja se oko njega ni ne trudi. To se događa zbog ideje da trebate kopati rudnike na putu do njegovog srca, a zapravo je istina drugačija.

Koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene? Do problema dolazi kada ti daješ sve od sebe da mu se svidiš, a on se oko tebe ne trudi. Ti se zapravo toliko trudiš i djeluješ, da on ni ne mora činiti ništa da bi te osvojio. Zato i ne čini ništa – čak i ako je nekada bio zainteresiran.

Život u prošlosti

Znam drage moje, teško je izbaciti iz glave ono neko prošlo vrijeme u kojem se on trudio, čarobno vrijeme kada je on bio zainteresiran. Gdje je to nestalo? Najradije bi zamrznula vrijeme i ostala u tome trenutku kada si se osjećala posebno, obožavano. Tada ti ne bi palo ni na kraj pameti da on može izgubiti interes za tebe – jer kako netko tako zainteresiran može izgubiti interes? MOŽE. I to vrlo LAKO. Nesvjesne greške zbog kojih nemaš sreće u ljubavi često podrazumijevaju život u prošlosti.

Zato nemoj živjeti u prošlosti. Ne hvataj se za onu tanku nit koja je postojala nekada. Gledaj njegova djela, a onda riječi. Gledaj kako se ponaša prema tebi i koliko on ulaže u vaš odnos. Ako si ti ta koja se trudi, a on ne čini ništa da te zadrži, tada trošiš vrijeme na nesretnu „taktiku uvjeravanja“ koja te neće odvesti nikamo.

Muškarca ne možeš uvjeriti u to da si ti ona prava. On to mora osjetiti. A to nikada neće osjetiti ako se ne bude morao potruditi oko tebe, ako mu ne ostaviš prostora da se iskaže kao muškarac.

Više o ovoj temi pogledajte u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja: prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave