Koliko je zapravo tanka linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha

Facebook

Koliko je zapravo tanka linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha

Imaš frajera s kojim se viđaš, ali čini se kao da ga i nemaš. On zapravo ne želi ništa ozbiljno – barem ne s tobom. Prijateljice ti daju raznorazne savjete, ali nijedan savjet onda kada ga primijeniš ne donosi rezultate – ne one rezultate kakve bi željela. Zapravo znaš da želiš NJEGA. Isto tako znaš da ne želiš gubiti vrijeme na odnos koji ne vodi nikamo. Koliko je zapravo tanka linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha?

 

Drage moje prekrasne dame, moje vjerne čitateljice. Ovu kolumnu započet ću kratkim osvrtom na vaše mailove i poruke, te ogroman interes koji ste ukazale za novu knjigu Muškarac u šaci. Već u prvih nekoliko dana pretprodaje, prva naklada knjige je gotovo rasprodana. S obzirom da zbog količine pitanja koje dobivam, postaje sve teže svima odgovoriti na pojedinačne mailove, odlučila sam u novoj knjizi što detaljnije objasniti kako postići da se muškarac zaljubi i kako zapravo vratiti interes muškarca – što učiniti u kojoj situaciji – korak po korak. 

3D-Muskarac-u-saci-web

Veze bez obaveza

To je pitanje na koje većina vas traži odgovor, a upravo zato su me tri djevojke zatražile da objavim njihove priče u narednim kolumnama. Ana, Marija i Dea, djevojke su koje su me prije nekoliko godina angažirale kao osobnog love coacha i na ovaj način izrazile želju da podijele svoja iskustva s vama, kako biste naučile na njihovim primjerima. Ove prekrasne, zanimljive mlade žene, tada su sve tri imale 28 godina. Sve tri su bile u vezama bez obaveza u kojima nisu bile sretne. Tri prijateljice su odlučile to promijeniti, a obzirom da su njihove ljubavne situacije bile vrlo slične, radila sam sa sve tri djevojke istovremeno. 

Cilj je bio isti: sve tri djevojke željele su ozbiljnu vezu, a nalazile su se u dobro znanoj – vezi bez obaveza.

Anin muškarac je uvijek bio prezaposlen, riječ veza se nije ni spominjala, no nije joj zaboravljao govoriti kako mu je lijepa i privlačna, kako uživa vremenu koje provode zajedno. Svaki njezin suptilan pokušaj da neobavezno viđanje ipak prijeđe u vezu nije rezultiralo ničime osim izgovorima o prezaposlenosti. Ana je željela vezu. S njim. I činilo se da se nalazi u začaranom krugu. Činilo se da neće biti ništa od svega toga.

Marija se viđala s frajerom iz drugoga grada. Javljao bi se samo onda kada bi to njemu odgovaralo. Viđali bi se onda kada bi Marija došla u njegov grad jer on je uvijek imao neke neodgodive obaveze ili naglo iskrsle probleme zbog kojih nije mogao doći u njezin grad. Izgovori. Marija je bila svjesna toga. I odlučila je da je vrijeme da se to mora promijeniti.

Sve je krenulo na bolje

Dea je bila u najnezavidnijoj situaciji. Viđala se već dvije godine s istim frajerom. Nije to bila veza – ne ona prava veza – barem ne s njegove strane. Ona se ipak nadala da će to jednoga dana postati veza. Bilo je tu zapravo svega. Pronašla je dokaze da se dotični gospodin viđa i s drugim ženama, ali ga ipak nije mogla i željela pustiti. Smatrala je da bez njega ne može. Bila je svjesna cijele situacije, ali ga nije bila spremna izgubiti – NIKAKO i nipošto.

U mjesec dana rada s djevojkama rezultati su bili sljedeći: dvije djevojke su dobile sve što su željele, no jedna djevojka nije. To je djevojka koja je u početku poslušala sve savjete i poduzela sve korake koje sam joj sugerirala – i tada su stvari doista krenule nabolje. No što se zapravo dogodilo? Ubrzo je preuzela isti obrazac ponašanja od prije i počela činiti sve ono što ju je ispočetka i dovelo u ovu situaciju.

Pogađate, ta djevojka je Dea. Prve dvije djevojke su učinile sve što sam im sugerirala da učine – jedna od njih – Ana – se vrlo brzo nakon naše radionice zaručila i udala za istog frajera s kojim je bila u vezi bez obaveza. Marija, druga djevojka je u sretnoj vezi s novim frajerom – iako se frajer s kojim se tada viđala uozbiljio i poželio definirati njihov odnos u nešto konkretnije, dogodilo se nešto neočekivano. Marija je promjenom percepcije prema muško-ženskim odnosima i promjenom ponašanja prema muškarcima, privukla i druge zanimljive frajere i u konačnici se zaljubila u novog tipa. U konačnici, drage moje dame, izbor je uvijek vaš. 

Promjena ponašanja

Poanta je u tome da, onda kada razumijete kako funkcionira um muškarca po pitanju ljubavi i vezivanja, bit ćete u poziciji u kojoj MOŽETE BIRATI.

Dea je iz straha da ne izgubi dotičnog muškarca, cijelo vrijeme činila ono što ga je sve više udaljavalo. Štoviše, on nikada nije niti smatrao da se oni nalaze u vezi, a njezina svepristutnost i toleriranje njegovog lošeg ponašanja rezultirala je NEPOŠTOVANJEM s njegove strane. Kada je počela primjenjivati naučeno, on je vrlo brzo promijenio ponašanje prema njoj i po prvi puta počeo pokazivati interes za nju kao za osobu i moguću partnericu. No Lea je bila nestrpljiva i tada je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Znala je da je ono što joj govorim pravi način da postigne ono što želi i vidjela je na primjeru Ane i Marije kako se sve može vrlo brzo promijeniti i to nabolje.

No Dea je smatrala da je njezin muškarac DRUGAČIJI i da ono što je rezultiralo kod drugih djevojaka i njihovih frajera, neće u potpunosti uspjeti kada je u pitanju njezin muškarac.

Zapravo, nije mogla biti u većoj zabludi, a to je u konačnici kasnije uvidjela i sama.

3D-Tajne-uspjesnog-dopisivanja-s-muskarcem-web

Uvijek prisutna

Što se dogodilo? Iz straha da ga ne izgubi, nastojala je biti svepristutna u njegovom životu i preuzela ulogu djevojke – iako još uvijek nisu bili u vezi. Trudila se biti domaćica, kuhajući obilne obroke i spremajući njegov stan. Kupovala je poklone njegovom djetetu iz prvoga braka, družila se s njegovim širim krugom prijatelja. Činila je sve što može da bude UVIJEK PRISUTNA. To je naravno ponovno rezultiralo povlačenjem s njegove strane, a ona je tada odlučila da ga neće pustiti. 

“Ali ne razumiješ, Nelly, on je drugačiji od ostalih. Ako ga pustim, ako mu se prestanem javljati kao do sada, otići će zauvijek. Ionako sam ja bila ta koja je uvijek popravljala situaciju i uvijek bih se javila prva nakon svake prepirke. Ako se ne javim, neće ni on. I izgubit ću ga zauvijek.”

Zvuči li vam ova rečenica poznato? Jeste li ju same nekada izustile ili ste ju nebrojeni put već čule od strane vaših najboljih prijateljica?

Pogađate, Dea je na “svojeg muškarca” izvršila dodatni pritisak, pokušavajući “popraviti” stvari konstantnim javljanjem. Glavni probem kod Dee bilo je NESTRPLJENJE.

Ako želite doista osvojiti muškarca, onda morate imati malo strpljenja

Možete li pogoditi što se dogodilo s Deom i “njezinim muškarcem”? Dotični gospodin je pronašao drugu djevojku i blokirao Deu na svim mogućim aplikacijama. “Zamaraš me”, rekao je hladno.

Iz ovoga možemo zaključiti sljedeće: Tanka je linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha. Ne očekujte uspjeh kao rezultat polovične primjene savjeta. Kao što ne možeš biti u formi ako konstantno propuštaš treninge, tako ne možeš niti očekivati uspjeh u ljubavi, polovičnom primjenom savjeta. Lea je to naučila na teži način i zato je drugi puta poslušala i primijenila apsolutno sve što sam joj sugerirala – trenutno je u vezi s novim frajerom, no dogodilo se i nešto sasvim NEOČEKIVANO. Možete li pogoditi što?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako ga zainteresirati dopisivanjem

Kako ga zainteresirati dopisivanjem Dopisivanje. Toliko je bitno u današnje vrijeme. Može učiniti čuda u ljubavnom odnosu. Isto tako može i narušiti postojeći odnos. Često se događa da uzbudljivo dopisivanje

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE