Facebook

Kako ponovno vjerovati u ljubav

Ljubav nije rezervirana za sretnike. Ima je u izobilju i ne može nestati. Puno je ljudi na svijetu koji bi ti pružili ono što želiš, ali prije toga moraš znati voljeti sebe. Voljeti sebe znači poštovati sebe i ne pristajati na mrvice. Bez obzira koliko si povrijeđena, razočarana, obeshrabrena – imam dobru vijest. Sve je moguće i sada je vrijeme da ti se počnu događati dobre stvari. Kako ponovno vjerovati u ljubav? Nauči odabrati sebe.

Probudite se. Smjesta. Sredite svoj život. Zaboravite na ulogu žrtve i ne čekajte nekoga drugoga da vam pokloni priliku za sreću. Jednom kada shvatite da si prilike stvarate sami, SVE će se promijeniti.

 Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-ponovo-vjerovati-u-ljubav

 

 

Drage moje dame, da biste ponovno vjerovale u ljubav, potrebno je vratiti vjeru u sebe. Vjerovati sebi ponekad je najteže, onda kada samu sebe razočaraš i onda kada dopustiš drugim ljudima da ne poštuju tvoje granice. To je zapravo polazna točka koja će svima vama, drage moje, olakšati put do vjere u ljubav.

Kako ponovno vjerovati u ljubav? Prije svega, treba vratiti vjeru u sebe.

Kako dalje

Drage moje, nikada nije kasno za novi početak. Nikada nije kasno da okrenete novi list. Danas je novi dan. Sutra je novi dan. Kada ćeš ti okrenuti novi list? Sve ovisi o tebi.

Kako ponovno vjerovati u ljubav? Odaberi put na kojem biraš sebe. Iskoristi svaki poraz kao motivaciju da postaneš najbolja verzija sebe. Sve počinje od jedne odluke. Kada ćeš ju donijeti?

Sve se u životu zapravo svodi na naše izbore. Ono što biramo – imamo. I točka. Ako biraš ostati u samosažaljenju i nastaviš sanjariti o muškarcu koji te je povrijedio – imaj na umu da je to tvoj izbor.

Ali ja ne mogu drugačije – reći će mnoge od vas.

Možeš, svi mogu drugačije. Svi mogu odabrati sebe. Svi se mogu odlučiti za sebe i za svoje bolje sutra. Pitanje je hoćeš li?

Knjige na akciji

Vjeruj u sebe i u svoje granice

Drage moje, da bi ste ponovno bile sretne, morate znati što želite. Morate to jasno definirati i po mogućnosti zapisati. Morate znati koje su vaše granice.

Jasno definirane granice su izuzetno važne za sretan ljubavni život.

Ako nemaš jasno definirane granice, to samo znači da imaš manjak samopoštovanja i dok je tako – nećeš ostvariti sretan ljubavni život kakav priželjkuješ. Nećeš biti sretna ako ne poštuješ sebe i dozvoljavaš muškarcima da te ne poštuju.

Kako ponovno vjerovati u ljubav? Jasno definiraj što želiš, definiraj svoje granice i donesi odluku da ćeš stajati iza toga. Kako bi ponovno vjerovala u ljubav, moraš početi vjerovati sebi. To je ključ svega.

Što to znači

Ako pristupaš muško ženskim odnosima i vezama kao čamcu za spas, ako svoj cijeli život daješ u ruke muškarcu i svu svoju sreću polažeš u taj odnos, onda se nalaziš u ulozi žrtve koja ti neće donijeti ljubavnu sreću.

Niti jedan muškarac te neće spasiti i učiniti tvoj život čarobnim. Da, bit će ljepše, bit ćeš opet zaljubljena, ali nije samo na muškarcu da ti pruži sreću koju želiš. Moraš se uvijek znati dočekati na noge i izaći iz situacije koja ti ne odgovara.

Žao mi je što i dalje postoje žene koje ovo ne shvaćaju i koje to nikada neće shvatiti. Nažalost, mnoge žene će ostati u lošim, nezdravim vezama, samo da ne ostanu bez toga određenog muškarca. Mnoge žene neće krenuti dalje nakon prekida, već će se dodatno ponižavati i moliti dotičnog muškarca da ih primi natrag. Nažalost, takvi vapaji očaja nikada nikoga nisu doveli do željenog cilja.

Kako ponovno vjerovati u ljubav? Moraš naučiti vjerovati u sebe i moraš znati da možeš i sama. Ponekad je biti sama puno bolje nego biti u lošem društvu. Najčešće onda kada pustimo loše ljude da izađu iz našeg života, dajemo priliku onima boljima da uđu u naš život.

Kako ponovno vjerovati u ljubav

Prisjeti se svih svojih malih pobjeda, prisjeti se svega čemu se nisi nadala, a u čemu si uspjela. Sve je to dokaz da možeš. Kako u životu, tako i u ljubavi, možeš sve, onda kada se odlučiš boriti za sebe.

Kako ponovno vjerovati u ljubav? Osvijesti ono što želiš, osvijesti i jasno definiraj svoje granice. Vjeruj sebi da ćeš stati iza tih granica i da nećeš iznevjeriti sebe. Ako to možeš učiniti i ako si voljna postati svoja najveća navijačica, onda vjeruj da će ti se ostvariti sve ono što silno priželjkuješ. Jer samo si ti ta koja će se pobrinuti da na loš tretman ne pristaješ. Ti si ta koja će za sebe znati odabrati ono najbolje. Ti si ta koja sebi duguješ samopoštovanje. Da, ti si ta koja možeš ponovno voljeti i biti voljena. Možeš ti sve. Nikada to ne zaboravi.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

EKSKLUZIVNO – PRIRUČNIK KOJI STE DUGO ČEKALE: „Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem“

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

 

Drage moje, za kraj današnje kolumne imam sjajnu vijest: dugo očekivani ePriručnik „Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem“ uskoro će biti dostupan u našoj WEB TRGOVINI!

Kako bismo ga učinili dostupnim svima, samo u pretprodaji bit će dostupan po ultra niskoj cijeni, a svi koji žele prvi saznati kada krene pretprodaja i ostvariti ludi popust neka pošalju mail na pitanja@sknelly.com s porukom – Želim popust! ili samo kliknite na sliku iznad.

Drage moje dame, ako ste se ikada zapitale koje su tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, onda ste zasigurno na pravome mjestu. Od danas zaboravite na vječne analize, na metode pokušaja i pogrešaka i na sve dileme koje ste imale oko dopisivanja. Vrijeme je da naučite kako tipkanje iskoristiti kao komunikacijski kanal koji će značajno preokrenuti vaš ljubavni život. Vrijeme je da vaš ljubavni život doživi preporod.

Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem priručnik je koji će vam u potpunosti otvoriti oči i promijeniti način na koji ste gledale na dopisivanje. Ovo je priručnik i za žene koje traže muškarca i za one koje žele osvojiti nekog određenog, kao i za one koje su u vezi ili u braku.

Saznat ćete kako funkcionira um muškarca, i kako iskoristiti poruke kao način da svojeg odabranika zainteresirate više nego ikada. Nadalje, saznat ćete zašto u početku zainteresirani muškarci naglo gube interes i što učiniti kada se to dogodi, kako reagirati na određene poruke i kako usmjeriti sadašnju komunikaciju u pravome smjeru.

Saznat ćete još puno punoooo toga, a ono najvažnije je da ćete saznati što točno napisati u određenoj situaciji! Sve u svemu, krajnje je vrijeme da suvereno zavladate dopisivanjem i napravite preokret u vašem ljubavnom životu!  Jeste li spremne?

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

 

Najnovije s Youtubea

Povezane objave