Veze na poslu – kako osvojiti poslovnog partnera

Facebook

Veze na poslu – kako osvojiti poslovnog partnera

Veze na poslu ne podrazumijevaju samo veze s kolegama. U prošloj kolumni govorila sam o tome kako osvojiti kolegu s posla, a sada ćemo se dotaknuti teme poslovnog partnera, suradnika, nekoga s kime poslovno surađujete. To je najčešće netko tko ne radi u istoj firmi, ali surađujete na nekom projektu. Mnoge od vas su se našle upravo u toj situaciji. Na poslovnom sastanku dogodio se klik s muškarcem kojeg nemaš priliku vidjeti toliko često kao kolegu iz ureda. I što sada? Postavlja se pitanje – kako osvojiti poslovnog partnera?

Muškarac želi ženu koja ima sretan život i bez njega. Dakle, umjesto bjesomučnog traženja potencijalnog partnera, uložite u sebe. To je dugoročno vaše najisplativije ulaganje

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Veze-na-poslu-kako-osvojiti-poslovnog-partnera

 

Da, postoji prednost u ovakvoj vrsti odnosa. Imate kontakt ili ga možete nabaviti. Najčešće već imate broj telefona od tog šarmantnog suradnika jer ga inače zovete zbog posla. Taj broj možete i trebate iskoristiti, ali na pametan način.

Kako osvojiti poslovnog partnera? Pokažite zanimanje za njega time što ćete mu dati kompliment za njegovu stručnost.

Ne može biti lakše od ovoga i ne može biti jednostavnije. Ne morate riskirati, ne morate se izložiti, samo mu komplimentirajte na pravi način. Da, možete mu se javiti, ali ne pretjerujte – pametnom je jednom dosta.

Kako se javiti

Poslovnom partneru ili suradniku se možete javiti porukom ili još bolje – telefonskim pozivom. Pohvalite njegov rad, odajte mu znanje za njegovo postignuće ili za njegovu stručnost. Evo primjera:

  • Sjajno si obavio ovaj posao, najbolji si u tome što radiš. Još nisam susrela ovakvog profesionalca 😉

 

Poruka treba biti kratka i koketna, a ako se odlučite za poziv, neka bude kratko i slatko. Sve se mora odviti u koketnom tonu.

Kako osvojiti poslovnog partnera? Pohvalite njegovo postignuće, divite se njegovoj stručnosti i na taj način ćete dobiti njegovu pozornost. Ako je solo i zainteresiran, bit će jako sretan što dobiva zeleno svjetlo kod žene koju smatra privlačnom. Ako nije zainteresiran, bit će ljubazan i neće ništa pokušavati. U svakom slučaju, svidjet će mu se priznanje koje dobiva, a vi drage dame ovim pristupom možete samo dobiti – nemate što izgubiti.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Ne pretjerujte s javljanjem

Jedno je pokazati interes, a sasvim druga stvar je forsirati komunikaciju. Muškarci cijene žene koje pokazuju interes, ali gube zanimanje za dosadne žene. To su one žene koje uvijek prve zovu, šalju poruke i ne dopuštaju da se dogodi praznina u komunikaciji. Stoga, pošaljite tu jednu poruku ili obavite taj jedan telefonski poziv, čime ćete mu ukazati na važnosti i potom mirujte. Tada ćete vidjeti kako druga strana reagira. Zainteresiran muškarac neće propustiti priliku.

Da biste osvojile muškarca ne trebate biti uvijek i svugdje prisutne. Samo trebate pokazati interes i dopustiti muškarcu da nešto poduzme po tome pitanju. On će se svakako željeti iskazati – ako je zainteresiran.

Zašto je to sjajna prilika

Puno je lakše stupiti u kontakt s poslovnim partnerom, nego s običnim prolaznikom. Uvijek postoji nešto što možeš pohvaliti ili nešto za što ga možeš zatražiti savjet.

Svaki muškarac želi biti prepoznat kao stručnjak. Nitko ne želi biti beznačajan. A ovo je direktna ulaznica kojom ćeš pohvaliti njegovu stručnost. Kako osvojiti poslovnog partnera? Savjet vrijedan zlata glasi: pokažite interes i potom mu dopustite da se iskaže kao muškarac. Ovo vrijedi za bilo kojeg muškarca, a imat će sjajan efekt i za onoga iz poslovne sfere.

Kada se nekome sviđaš, neće biti puno dileme oko toga da li je to uistinu tako. Muškarci su vrlo jasni onda kada žele neku ženu. Obično nađu način da se jave. Čak i oni sramežljivi.

Knjige na akciji

Stvari su jednostavne

Kako osvojiti muškarca porukama objasnila sam u novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, gdje ćete naći preko 180 poruka koje će vas učiniti vještim koketama.

Kako osvojiti poslovnog partnera? Pokaži interes i gledaj njegovu reakciju. Ne žuri i ne ispituj nepotrebna pitanja. Brzo ćeš saznati da li mu se sviđaš. Pokazat će ti svojim ponašanjem.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave