Share on facebook
Facebook

Koje su glavne greške u ljubavnim koracima?

Sretna si. Presretna. ON ti se jakoooo sviđa. Jedini problem je taj što se ON neko vrijeme nije javljao. Razbijala si glavu zašto, preispitivala sve moguće razloge i provela sve moguće analize muško-ženskih odnosa. Ona si shvatila u čemu je problem. Prestala si “žicati” pažnju od muškarca koji sasvim sigurno nije dovoljno zainteresiran za tebe. I taman kada si pomislila da je ovo završeno poglavlje, ON se ipak javio. I onda ti se učini da će nešto biti od njega i od svega – ali opet nešto ne štima! Što ne štima i zašto? Koje su glavne greške u ljubavnim koracima koje trebate izbjeći? 

Zbog čega većina vas “pada na testu”

Prisjetimo se prošle kolumne i što se dogodi kada muškarcu koji i nije pretjerano zainteresiran “zatvoriš vrata”. Kada shvati da se više ne javljaš, muškarac će pokušati uspostaviti kontakt. Ponekad iz znatiželje, ponekad zbog vlastitog ega – različiti su razlozi (ovisno o tome koliko je do sada bio nezainteresiran), ali činjenica je da će se u velikom broju slučajeva IPAK JAVITI.  Tada većina vas “pada na testu”. Zašto?

Zato što mislite da će nadalje sve ići nabolje.

I trebalo bi. Ali neće. Neće ako napravite neke standardne pogreške koje žene rade – uporno.

NA ŠTO TOČNO MISLIM?

Pretpostavimo da se on ipak javio nakon nekog vremena i počeo te obasipati pažnjom. Ti se doslovno rastapaš. On je zainteresiran, ipak je zainteresiran. I čini se da je ovo tvoja prilika da mu pokažeš da si idealna djevojka – i to baš za njega. Tada počinje nešto što ja nazivam “audicija za idealnu djevojku”.

Knjige na akciji

I počinje … audicija za idealnu djevojku

Sviđa ti se. Ovakvog si oduvijek čekala. Kemija je toliko jaka da te doslovno obara sa nogu. ON BI MOGAO BITI TAJ. I osjećaj je sve jači i intenzivniji, osobito nakon njegove faze nejavljanja. Čini se kao da si dobila nagradu! Kao da si izvukla sedmicu na lotu! Sada znaš da je ipak zainteresiran i počinješ zamišljati sve moguće i nemoguće scenarije. Ti i on u pratnji tvojoj najboljoj prijateljici na vjenčanju. Ti i on u pratnji na krstitkama ili sličnom obiteljskom događanju. Ti i on pred oltarom – i tako, misli ti odu u smjeru otrcane američke komedije.

Ipak, i realnost ima nekih dodirnih točaka. Mogla bi se uistinu pretvoriti u komediju.

JER:

Dok ti u mislima biraš ton ružičaste boje za haljinu koju ćeš (u njegovoj pratnji) nositi na prijateljičinoj svadbi, on ne razmišlja ni o čemu. Zapravo razmišlja samo o tome kako ti se mora javiti jer se ti njemu baš i ne javljaš. Barem ne u zadnje vrijeme. – Zar joj više nisam interesantan? – pomisli dotični muškarac i zaključi da ti se treba javiti.

ALI, NIŠTA, NIŠTA VIŠE OD TOGA. Barem ne za sada.

ON TRENUTNO NE RAZMIŠLJA NI O ČEMU. A ti, ti se pripremaš za audiciju za savršenu djevojku, suprugu, idealnu partnericu. S obzirom da se on ponovno počeo javljati, ti postaješ ponovno dobra, topla i pokazuješ osjećaje. Zanima te kada je stigao doma, je li dobro stigao, želiš da ti javi te slatke male osnovne informacije. Smišljaš kreativna iznenađenja. Pripremaš mu sjajnu večeru i pokazuješ da si sjajna domaćica (ili iz mog iskustva – podgrijavaš super ukusnu hranu iz dostave 😀 ). Bilo kako bilo – trudiš se – jer ti si fina djevojka ZA VEZU. I želiš da se i on u to uvjeri. Pokazuješ mu da imaš sve osobine koje se traže od savršene djevojke. Audicija počinje. Pokazuješ mu da ti je stalo.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

A NJEMU NIJE STALO. Barem ne za sada..

I što se onda događa? Nakon topline i pažnje kojom ga obasipaš, nakon što ponovno osjetiš lagano odstojanje s njegove strane, odlučiš ga pitati na čemu si. Želiš znati na čemu si iako je vaše poznanstvo KRATKO ili POVRŠNO.

NA ČEMU SI. A joj. A joj. A joj.

Primim se za glavu, kada me to pita prijateljica, poznanica, čitateljica.

Drage moje curke, čitateljice, FB, Instagram frendice… NE PITAJTE FRAJERA NA ČEMU STE.

Nikako ne tim riječima. Ne stavljajte ga u superiorniji položaj. Jer kada to učinite – na taj način, sve u njegovim očima gubi čar. OZBILJNO.

I što sada?

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Ne, njemu nije stalo

Ne, njemu nije stalo “Ali on se ipak povremeno javlja i onda kada se javlja želi znati sve o meni. Istina, ne javi se i po nekoliko dana, ali tada

Nastavi čitati

VELIKA LJETNA AKCIJA UZ KOD "SVE10" + BESPLATNA POŠTARINA ZA HRVATSKU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

AKCIJA TRAJE SAMO DO 30.6.