Facebook

Nikada ne pitaj muškarca na čemu si

Zanima te što on misli, prošlo je već neko vrijeme od kada ste se počeli viđati. “Bio bi red” da se i ON izjasni. I u pravu si. Samo ima jedan mali problem. Većina vas ovo pitanje postavlja na vrlo “nespretan” način. Ne znam kako ovo bolje predočiti, osim jasno i glasno – nikada ne pitaj muškarca na čemu si. Svakako ne tim riječima.

A zašto ne?

– Zašto ne bih pitala na čemu sam? Nije u redu od njega da se ne izjasni. Želim znati kakva je perspektiva ove veze i da li ona uopće postoji – ovo su pitanja koja vam zasigurno prolaze kroz glavu dok pokušavate proniknuti u njegov tok misli.

Pa evo nekoliko razloga zbog kojih ne bi trebala pitati na čemu si:

 1. Viđate se svega mjesec dana
 2. Viđate se manje od mjesec dana
 3. Viđate se 2 mjeseca ili manje
 4. Općenito, ako ne želiš INSTANT HLAĐENJE s njegove strane

Drugim riječima, trebaš znati koja je perspektiva “veze” u kojoj se nalaziš. Ipak, ukoliko ste kratko vrijeme zajedno, recimo viđate se svega mjesec – dva, pričekajte sa ozbiljnim razgovorima. Zašto ne bi bilo jednostavno zabavno?

JER

Ako muškarcu PRERANO uništiš čar zabave, njegov interes naglo opada.

Nikada-ne-pitaj-muškarca-na-čemu-si-web

Nije tvoj tip

Ti si super zabavna, vesela, koketna i on te baš ne zanima. Nije čak niti tvoj tip. Ipak, zgođušan je. Nije loš. Pokušat ćeš se malo zabaviti, iako nisi previše zainteresirana. On se trudi, čini sve da bi zadobio tvoju pozornost i to te na neki način počelo privlačiti. Kao haljina koja baš i nije u tvojem stilu. Ideš u garderobu pa ćeš ju probati da vidiš kako ti stoji i gle – ne stoji ti loše, uopće! Kupit ćeš ju pa možda ju obučeš koji put. Slično i s muškarcima, dosadno ti je pa možda ne bi bilo loše da mu daš priliku. I tako on svoju priliku zgrabi objeručke i ti SHVATIŠ – pa on je divan!

Nakon mjesec dana viđanja ti se čini da se pomalo zaljubljuješ. Više nisi tako nedostupna jer počinje neslužbena “audicija za djevojku” (ukoliko nisi, OBAVEZNO – pročitaj prošli blog 🙂 ). Ti si odjednom topla, osjećajna, draga – ma savršena! Vrijeme je da se vaš odnos definira, a ti ćeš još neko vrijeme biti mila i strpljivo čekati. Dok ON, umjesto da ponudi sve što se ponuditi može u jednoj kvalitetnoj vezi, počinje mijenjati ponašanje. Odjednom postaje zaposlen. Čini se da je postao direktor u firmi u kojoj radi jednostavnu administraciju. Barem djeluje da je toliko zaposlen. Ipak, on je i dalje samo referent, kojem polako nestaje inicijalno uzbuđenje koje je postojalo na početku poznanstva. Prošlo je mjesec dana i njemu više nije toliko zabavno.

Već se viđamo neko vrijeme

Tada ti v2eć gubiš strpljenje, jer je njegovo ponašanje nadasve SUMNJIVO.

I dolazi vrijeme kada ga ljutito i nervozno upitaš:

– Već se viđamo neko vrijeme. Želim znati na čemu sam? Koji je status naše veze?

I eto..

Muškarac zbunjen, kao pogođen grudom snijega tupavo promumlja:

– Ne razumijem. Pa dobro nam je i ovako.

Tada ti lagano IZGUBIŠ KONTROLU i kažeš mu što i ne bi trebala.

– A on, i dalje zbunjen, odluči prorijediti javljanje.

I tada ti se učini da je doista postao direktor firme jer je svaki puta toliko prezaposlen da naprosto nema vremena ni da ti odgovori na SMS. Dok u realnom scenariju on sve više i više gubi interes… 

JER u njegovoj glavi:

 1. Prestaje biti zabavno 
 2. Više mu ne predstavljaš  izazov (ne mora te osvajati) – nestaje početno uzbuđenje
 3. Osjeća da se previše toga odvija prerano
 4. Jednostavno sve po pitanju vašeg odnosa u njegovim očima počinje gubiti čar 
 5. Razmišlja o tome kako da se izvuče iz te “veze”

Hmm… drage moje, nadam se da sam vam do neke mjere uspjela predočiti što se doista odvija u njegovoj glavi, onda kada ga upitate na čemu ste. Tada ga automatski stavljate u superiorniji položaj. Tada on odlučuje o svemu. Tada vas on drži u šaci. I sve u njegovim očima naglo izgubi čar. Toliko je jednostavno.

3D-Muskarac-iz-snova-web

U čemu je stvar?

Drage moje dame, danas s ponosom mogu reći da sam sa svojim vjernim čitateljicama postigla nevjerojatne preobrazbe na ljubavnom polju. Ono što rijetki autori danas imaju je povjerenje čitatelja, a ja zaista mogu reći da imam veliko povjerenje svoje čitateljske publike. Svakodnevno dobivam feedback od vas koje ste doista primjenile savjete i ODMAH uočile nevjerojatnu promjenu nabolje.

S obzirom da su se mnoge od vas uvjerile kako se sve može vrlo lako promijeniti – samo ako znate kako – onda je sasvim jasno zašto “krivi koraci” (ma koliko djelovali beznačajni) mogu negativno utjecati na odnos koji je imao potencijal razviti se u vezu.

Sve je bilo super … on se trudio,  borio za tvoju pažnju … i onda … odjednom je sve krenulo nizbrdo.

TO ZAPRAVO TAKO IDE. OSVAJANJE SUPROTNOG SPOLA JE KAO ŠAH – JEDAN POGREŠAN POTEZ I GUBIŠ.

U čemu je zapravo stvar? Ono čemu vas uvijek učim je da trebate zauzeti stav. Zauzeti se za sebe. Problem je što mnoge od vas još uvijek ne znaju pravi način na koji se trebaju postaviti. Drage curke, pamet u glavu. 

Prije svega:

 1. Za definiranje odnosa bitan je TAJMING – primjerice puno muškaraca smatra da bi se veza trebala definirati nakon 6 mjeseci viđanja, a ako i prepolovimo taj period na pola – i kažemo da bi neki minimum za definiranje veze trebao biti 3 mjeseca  – kako onda mislite da će muškarac reagirati nakon što to pitanje potegnete za svega mjesec dana?
 2. Izuzetno je važno KAKO ćete muškarcu reći da biste željeli definirati vaš sadašnji odnos i budućnost istoga. Ne biste vjerovale koliko.

Nastavak slijedi za tjedan dana! Ugodne i zanimljive blagdane vam želim! 🙂

i da, Nikada ne pitaj muškarca na čemu si.

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE