Kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova

Facebook

Kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova

Solo status uopće nije loš. Štoviše, biti solo može imati puno prednosti. Svo slobodno vrijeme možeš posvetiti sebi, možeš raditi na sebi više nego ikada, možeš se njegovati, udovoljiti si na razne načine – možeš sve i svašta. Ipak, kako se bliži dan zaljubljenih, mnoge od vas čeznu za nekim novim poznanstvom, za muškarcem koji će unijeti uzbuđenje u vaš život – i to je sasvim ok. Ako ste u fazi kada želite upoznati nekoga novoga, tada se postavlja pitanje – kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova?

Ljubavni uspjeh je uvelike u našim rukama, a vi drage moje, imate dvije opcije:

 1. Živjeti u nadi da će vam se jednoga dana osmjehnuti sreća i donijeti vam sve ono za čime čeznete (ljubav, poštovanje, vezu, brak, sigurnost, djecu…).
 2. Uzeti svoj život u svoje ruke i kreirati svoju budućnost, ostvariti svoje najveće snove i početi živjeti onaj život o kojem već dugo maštate i sve ono čemu se već dugo nadate.

 

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-upoznati-zanimljivog-muškarca-do-valentinova

 

Pismo čitateljice

Već dugo sam sama i svako Valentinovo dočekam sama, pomalo depresivna. Nikada nisam u vezi ili u bilo kakvoj kombinaciji na Valentinovo. Znam da je to dan kao  svaki drugi, ali voljela bih barem izaći s nekim na piće, na večeru. Nekako sam već umorna od tog solo statusa, iako mi svi govore da će doći onaj pravi kada se najmanje nadam. Kako uopće upoznati nekoga normalnog?

Ovo je tipično pitanje koje dobivam od žena koje su pomalo razočarane u dosadašnja iskustva na temelju kojih zaključuju kako je gotovo nemoguće biti sretan u ljubavi. Žene koje ju se do sada susrele s neozbiljnim ili nepouzdanim muškarcima, nemaju dokaz zbog kojeg bi vjerovale da postoje i oni normalni muškarci. Dobra vijest je da postoje. Imajte na umu sljedeće:

Vaša prošlost ne određuje vašu budućnost, osim ako svjesno birate živjeti u prošlosti.

Drugi riječima, sasvim je jasno da vaša očekivanja nisu velika ako ste do sada upoznale samo „loše“ muškarce. No, pokušajte ne razmišljati o budućnosti kao o kopiji prošlosti. Dozvolite si vjerovati da postoje i oni dobri muškarci i dozvolite si ih upoznati.

Upoznavanju pristupite sa znatiželjom

Umjesto da već očekujete nešto loše i tražite dokaze koji upućuju na to da nešto ne štima i s ovim muškarcem, upoznavanju pristupite sa znatiželjom. Odbacite dobra i loša očekivanja, jednostavno budite znatiželjne. Ako imate još solo frendica, dogovorite se za izazov – svaka od vas treba upoznati barem jednog zanimljivog frajera do Valentinova. Čak i ako ne izađete na spoj na Valentinovo s tim muškarcem, vaša ženska večer može biti izuzetno zanimljiva kada razmijenite iskustva.

Iskoristite neke od mojih prethodnih kolumni u kojima sam opisala kako se dopisivati i koketirati s muškarcem, a za one koje žele znati više tu je i priručnik Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem pomoću kojeg ćete vrlo brzo zainteresirati muškarca i dobiti njegovu punu pozornost. Ne morate imati nikakva predznanja, dovoljno je samo da koristite gotove rečenice iz priručnika i gledate rezultate.

Kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova? Prije svega shvatite upoznavanje kao neki vid zabave, ne mora to biti muškarac koji će vam savršeno odgovarati – kao kaput. Dovoljno je da vam je zanimljiv i da ostvarite zanimljivu komunikaciju.

Super-paket S.K.Nelly

Gdje upoznati nove ljude

Upoznati nekoga zanimljivog doista možeš tamo gdje najmanje očekuješ i gdje se najmanje nadaš. No teško da će se to dogoditi ako nikamo ne ideš i ako se uopće ne aktiviraš po tome pitanju. Zato je jako važno da postoji i aktivnost s tvoje strane.

Na kraju krajeva, upoznati nekoga novoga i zanimljivoga možeš bilo gdje:

 1. U teretani
 2. U trgovini
 3. U prodajnom centru
 4. U parku
 5. U izlasku
 6. U kvartovskom kafiću
 7. Na poslu
 8. U šetnji
 9. Na društvenim mrežama
 10. Na stranicama za upoznavanje

 

Bilo kako bilo, slobodni ljudi kriju se svugdje, a mnogi od njih bi ti mogli biti i zanimljivi. Zato gdje god da ideš, dotjeraj se, nasmiješi se potpunom strancu. Iznenađujuće je koliko vrata može otvoriti jedan osmijeh.

Kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova? Sredi se, izađi iz stana. Nasmij se. Aktiviraj se online. Dopisuj se. Da, bit će puno nezanimljivih ljudi, no vrijedi li uložiti malo truda u dopisivanje da dođeš do nekoga zanimljivog? Itekako.

Postoji puno muškaraca na ovome svijetu koji bi ti se svidjeli

Danas je zapravo lakše nego ikada upoznati nekoga novoga. I da, na svijetu postoji puno muškaraca na ovome svijetu koji bi ti se svidjeli. Današnja tehnologija omogućuje da upoznamo ljude iz cijeloga svijeta, pa zašto onda misliš da ti ne možeš upoznati jednoga zanimljivoga muškarca?

Možeš, ali prije svega moraš vjerovati u to. Ništa nije nemoguće, ako vjerujemo u sebe i u mogućnosti koje su pred nama. Zašto se ograničavati negativnim mislima? Ako tvoje poznanice imaju nekoga, onda zašto ne bi i ti mogla pronaći nekoga za sebe? Ne postoji razlog zašto ne.

Svijet je prepun mogućnosti, a mi zapravo biramo hoćemo li vjerovati u loše scenarije ili ćemo vjerovati u sebe. Sve vi koje čitate moje kolumne već imate jako puno znanja po pitanju muško ženskih odnosa. A vi koje ste pročitale moje knjige, ako usvojite naučeno, u kratkom vremenskom periodu možete drastično poboljšati svoj ljubavni život.

Prava informacija u pravo vrijeme čini čuda – osobito ako primijenite naučeno.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Neka bude zabavno

Da, i ja sam nekada čekala na bolje trenutke, i ja sam se nekada oslanjala na sreću, sve dok nisam shvatila da nema ništa od čekanja. Bez obzira na to želite li poboljšati svoj ljubavni život ili želite promjenu u karijeri, bez obzira na kojem polju priželjkujete promjenu, jedno je sigurno:

Čekanje na pravi trenutak i čeznutljivo sanjarenje vas neće odvesti nikamo. Sada je pravi trenutak da preuzmete odgovornost za svoju sreću.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ako samo jednu stvar naučite iz ove kolumne, a to je da se naprosto morate aktivirati oko vašeg ljubavnog života, tada ste već na putu do toliko željene promjene. Samo ta spoznaja može za vas učiniti čuda.

Kako upoznati zanimljivog muškarca do Valentinova? Izađi iz zone komfora. Aktiviraj se. Neka bude zabavno. Ne gledaj na upoznavanje kao na nemoguću misiju već svakoj novoj osobi pristupi sa znatiželjom. Čim se uistinu otvorimo novim mogućnostima i prilike će početi dolaziti same.

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

Važna obavijest: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ju naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com. Požurite dok traje POPUST: Povodom izlaska nove knjige u Srbiji do 09.02. ostvarujete popust od 15%!

Knjige su odnedavno dostupne i u knjižarskom lancu Vulkan, a za točne lokacije javite se također direktno našem izdavaču na www.korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave