Slavimo 5 godina najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji!

Share on facebook
Facebook

Slavimo 5 godina najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji!

Nije to posao, to je poziv. Nije to puka želja i sanjarenje, to je cjelodnevni rad. To je životni poziv. Moj poziv krenuo je s vama, drage moje čitateljice. Moj san je vaš san, a to je da pomognem što većem broju žena da ostvare sve ono što žele na ljubavnom planu! San se pretvorio u realnost, a ovih dana obilježavamo i 5 godina od početka ovog bloga koji je s vremenom postao najčitaniji ljubavni blog u regiji! A kako je sve krenulo? Kako san postaje stvarnost? Zašto baš danas slavimo 5 godina najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji?

Slavimo-5-godina-najčitanijeg-ljubavnog-bloga-u-regiji

Prvi blog. Prošlo je već 5 godina. Ni u snu nisam očekivala da će taj blog postati nešto tako veliko, nešto što živi s vama i utječe na vašu svakodnevnicu. Blog koji je spasio mnoge žene od razočarenja, izliječio mnoga slomljena srca, blog koji je ispunio moju misiju! A moja misija je od početka bila jasna: spasiti što veći broj žena od iluzija, lažnih obećanja, gubitka dragocjenog vremena na površne odnose. Željela sam vas naučiti kako postići sve što želite na ljubavnom planu, a već tada, davne 2015. bila sam prepuna znanja na temu muško-ženskih odnosa koje sam skupljala godinama.

Prava informacija u pravo vrijeme čini čuda!

Godinama prije sam savjetovala i usmjeravala žene kako ostvariti uspjeh na ljubavnom polju, no kako mi je sve više i više žena dolazilo po savjet, odlučila sam napisati knjigu. Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja knjiga je kojom sam jednostavno željela pomoći što većem broju žena, a dogodilo se nešto što nisam očekivala ni u najluđim snovima – knjiga je postala regionalni hit. I ne samo to, već bezvremenski hit! Iz godine u godinu, knjiga Muškarac u šaci je postala sve traženija među ženama pa je tako rasla i popularnost istoimenog bloga. I danas dan ovo govorim sa skromnošću jer sav svoj uspjeh drage moje, dugujem vama!

Blog je oduvijek imao samo jednu svrhu – pružiti vam jasne, kratke i besplatne savjete, omogućiti vam da trenutni ljubavni odnos usmjerite onamo kamo želite. Razumijevanje načina na koji funkcionira suprotni spol po pitanju vezivanja, čini ogromnu razliku za one koji žele ljubavni uspjeh. Ja sam odlučila savjetovati prvenstveno žene jer sam i sama svojevremeno bila suočena s ljubavnim pitanjima koja su mi zadavala glavobolje. Što bih dala da me netko tada savjetovao, ovako kao sada ja vas? SVE.

Prava informacija u pravo vrijeme čini čuda!

Knjige na akciji

Kako je sve krenulo

Blog je krenuo spontano, izbacila sam svoje misli na papiru bez puno filozofija – jasno, kratko, direktno. Kao hladan tuš koji svima nama ponekad zatreba, ubrzo ste počele saznavati što zapravo druga strana misli. Savjet vaše virtualne prijateljice koja zna, a ne pretpostavlja kako funkcionira um muškarca!

Rasli smo zajedno, ja sam vas savjetovala, a vaše stotine, kasnije i tisuće mailova i poruka dali su mi uvid u ono što vas zanima najviše! Tako je nastala i knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, knjiga u kojoj sam se pozabavila temom o kojoj malo tko govori. Kako vratiti interes muškarca, zašto uopće muškarci gube interes i kako postići da se taj isti muškarac u tebe zaljubi više nego ikada. Knjiga koja je vaša koliko i moja osvojila je vaša čitateljska srca jer vas je vratila na pravi put! Ima li veće sreće za jednog autora? Gotovo da nema! Vaš uspjeh je moj uspjeh! Želim nam još puno ovakvih godina, a ja ću se truditi, kao i do sada da sve naredne kolumne budu prepune korisnih informacija koje će vas dovesti do željenog cilja.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Lako je voljeti, ali za uspjeh na ljubavnom polju treba malo znanja i mudrosti!

Slavimo 5 godina najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji!

Hvala vam drage moje, hvala vam za sve! Rasli smo i rastemo zajedno! Vaše priče o uspjehu bezbroj puta su me dovele do suza jer to je moja životna misija! Da vas poštedim života u čekanju i iluziji, da vam olakšam komunikaciju s onim muškarcem koji vam se uistinu sviđa, da vam olakšam život! Moja misija je da vas ohrabrim da svoj ljubavi život uzmete u svoje ruke i napravite čudo! Uz jasan plan to je lako, a pošto slavimo 5 godina najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji, moj team i ja smo vam pripremili pravo iznenađenje!

Od danas, 25.04. do 30.04. dajemo vam omogućili smo vam POPUST od 20% na TISKANA IZDANJA & BESPLATNU POŠTARINU! Besplatna poštarina odnosi se kako na Hrvatsku, a tako i na sve države, a podrazumijeva standardno slanje. Navedeni popust i besplatna poštarina vrijede samo za narudžbe zaprimljene do 30.04. u 23:59. Narudžbu možete izvršiti putem naše web trgovine ili putem maila info@sknelly.com.

Uživajte u čitanju i naravno, u rezultatima!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Uspjeti je zapravo lako

Uspjeti je zapravo lako Uspjeti je zapravo lako. I u životu i u ljubavi. Naravno, ako znaš kako. Iz mojeg iskustva, uvijek i najbolje prolaze oni koji su spremni poslušati

Nastavi čitati