Facebook

Kako postići da on “lovi” tebe?

Kako potaknuti njegov interes u vrlo kratkom vremenu? Iako je riječ o vrlo privlačnom, uspješnom, poželjnom muškarcu? Iako je riječ o muškarcu koji “može birati”? Drage moje dame, stvar je vrlo jednostavna – muškarac (osobito onaj koji je vrlo omiljen među ženama) ne smije osjetiti ga pokušavate uloviti. JER TO JE ONO ŠTO MNOGE ŽENE POKUŠAVAJU. Rezultat je uglavnom gubitak interesa s njegove strane. Tema današnje kolumne je: Kako postići da on “lovi” tebe? 

Vrlo poželjni muškarci i vrlo učestale pogreške u koracima

Drage moje vjerne čitateljice, najprije bih vam se željela ispričati što kolumna malo kasni – zbog obaveza nisam stigla objaviti kolumnu prošli tjedan, no danas nastavljamo tamo gdje smo stali. Pričamo o tzv. “nedostupnim” muškarcima i kako potaknuti njihov interes. U prošloj kolumni sam naglasnila bitne stvari kojih morate biti svjesne ako ste zainteresirane za izrazito privlačne muškarce;

Izrazito privlačni i uspješni muškarci IMAJU OPCIJE. Zapravo imaju puno opcija. 

TO SU MUŠKARCI KOJIMA SVU NJIHOVU MOĆ DAJU ŽENE.

TO SU MUŠKARCI KOJI VRLO BRZO IDU DALJE, JER JE INTERES ZA NJIH IZUZETNO VELIK.

TO SU MUŠKARACI KOJI MOGU BIRATI.

Također sam naglasila da, ukoliko želite zainteresirati ovaj tip muškarca, ne smijete pokazivati preveliko oduševljenje u njegovoj blizini – JER JE ON NA PREVELIKO ODUŠEVLJENJE NAVIKAO. 

Što time želim reći?

Ovdje dolazimo do vrlo učestalih pogrešaka u koracima, kada su u pitanju vrlo poželjni muškarci i dobivanje njihova interesa. To su muškarci koji su navikli da im žene prve prilaze, da ih obasipaju pažnjom, pozivima, porukama i općenito – svim mogućim načinima komunikacije. Sada se postavlja pitanje, kako uopće dobiti interes muškarca koji je obasut pažnjom drugih žena, da li mu prići prva ili čekati da on priđe tebi?  Da li pokazati interes ili se pokušati istaknuti na način da uopće ne pokazujueš interes? Idemo vidjeti o čemu se ovdje radi.

Ako čekaš da te muškarac (koji ne zna ni da postojiš) primijeti, dok igraš ulogu “ledene kraljice” i kaže ti si ta, vrlo vjerojatno ćeš se načekati.

Što onda? Da li prići muškarcu? Ili ne? Moj odgovor je: Zašto ne! OK je prići muškarcu – recimo u nekoj neformalnoj situaciji, na zabavi ili domjenku, u klubu ili na nekom eventu, utakmici itd… No postavlja se pitanje – kako?

Pretpostavimo da tvoj zgodni frajer zalazi u isti birc kao i ti, ugledaš ga na šanku s njegovim društvom. Možda ga poznaješ samo iz viđenja ili se već znate, ali on ne zna da ti se sviđa. Bilo da se želiš upoznati ili pokazati interes, svakako trebaš iskoristiti priliku i skrenuti pozornost na sebe. U ovakvoj situaciji, možeš mu prići na način da mu ne prilaziš “direktno” već jednostavno odeš naručiti cugu na šank i to učiniš baš pored njega – ako je gužva, onda ga možeš i zamoliti da ti ustupi mjesto dok ne izvršiš narudžbu. Ako to izvedeš ljupko i koketno, sasvim sigurno ćeš otvoriti priliku za razgovor. Tada si učinila prvi korak, skrenuvši pozornost na sebe.

Ipak, žene nerijetko u ovakvim situacijama, sasvim nesvjesno – ČINE SITNE, ALI ZNAČAJNE POGREŠKE U KORACIMA.

Pretpostavimo da je komunikacija krenula u dobrom smjeru. ON pokazuje inicijalnu zainteresiranost – i razgovor kreće u zanimljivom, ležernom tonu…. Sve ide u pravom  smjeru. Kemija je u zraku. Tada razgovor postane PREDUGAČAK. ONA je i dalje tu. Iako je došla sa svojim društvom, a njega njegovo društvo čeka. Sve je zanimljivo, ali NE DOVOLJNO jer on nije motiviran da pokuša pridobiti njezinu pažnju. 

Shvaćate li koliko ovakve sitnice mogu biti značajne?

Kako postići da on “lovi” tebe? 

Hmm i sada dolazimo do glavnog pitanja. Kako postići da on lovi tebe? Postoje razni načini, ali svakako, prilikom upoznavanja ili uslijed početnih faza upoznavanja, u svemu treba imati MJERU.

OK je pokazati muškarcu da ti je privlačan. OK je pokazati interes. ALI TREBA ZNATI KADA OTIĆI.

U gore navedenom primjeru, OK je razmijeniti nekoliko rečenica, POŽELJNO je započeti zanimljiv razgovor, ali taj razgovor ne smije trajati vječno.

Jer vidite drage moje dame – ako i ostavite dobar prvi dojam na muškarca i pritom mu uskratite priliku da on uloži trud kako bi s vama ponovno uspostavio kontakt, gubite šansu da on počne loviti vas. S druge strane, ako razmijenite par zanimljivih rečenica, odlučite se vratiti svojem društvu i ostavite ga zainteresiranog – jamčim vam da će “doći po još”.

Muškarac itekako dobro zna zatražiti broj telefona – onda kada to želi.

U idućoj kolumni idemo korak dalje – ususret tome nedostižnom muškarcu, a obećajem – bit će zanimljivo 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE