Facebook

Svi ti govore da ga zaboraviš, da kreneš dalje, a ti živiš u prošlosti – u trenucima kada je sve bilo bajkovito. Jer on je pokrenuo sve – na kraju krajeva. On je bio taj koji te osvajao i koji je potencirao sve. On je bio taj koji je želio sve. I sada je sve to nestalo preko noći, a ne znaš ni zašto. Konačno alfa muškarac koji te uzbuđuje na sve načine, koji zna prave riječi i ima manire i onda paf – sve je nestalo u trenu. A rijetko kada ti se netko svidi. Jako rijetko. I pitaš se zašto se to događa sada kada je trebalo biti najbolje? Jer ti zapravo ne znaš pravi razlog. I ono glavno pitanje: kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno? 

Kada je zainteresiran, alfa-muškarac daje sve, a kada nije, ne daje ništa. Takav muškarac djeluje u muškoj energiji, za sve se pobrine, pruža ti sigurnost, ima rješenje za sve. On te ne traži da dolaziš po njega jer njemu se podrazumijeva da on dolazi po tebe. 

Isječak iz NOVE HIT knjige Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti 

3D-Muškarac-u-zanosu

Prijeđimo odmah na stvar

Prijeđimo odmah na stvar. Ako je riječ o izrazito privlačnom muškarcu (koji je poduzetan ili čak vrlo uspješan, alfa muškarac ugodne vanjštine ili čak vrlo atraktivan) onda je nad njim puno veći pritisak da se skrasi. Što to znači? To znači da je taj muškarac privlačan i mnogim drugim ženama. Kako je privukao tebe, tako je privukao i druge žene. I upravo zato se njemu s jedne strane ne žuri skrasiti (jer ima opcije), a s druge strane, navikao je na pritisak od strane žena koje se žele vezati. O tome sam detaljno govorila u svojoj najnovijoj knjizi Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti, a danas ćemo se osvrnuti na taj bajkoviti početak.  

Kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno? Prije svega je važno razumjeti zašto odjednom stvari prestaju biti idealne. I kako je uopće moguće da se netko toliko zainteresiran tako naglo predomisli? 

VEĆINU NAS IZNENADI KAKO LAKO MUŠKARCI PROMIJENE MIŠLJENJE, ZAR NE?  

To zna biti toliko šokantno i zbunjujuće da naprosto ne možemo povjerovati da je došlo do takvog obrata. Kako netko tako zagrijan odjednom može postati tako hladan kao led? Kako? 

Jeste li spremne za pravu istinu? 

 

U čemu je zapravo problem

Ako razbijaš glavu vječnim analizama i razmišljaš kako je moguće da se on tako naglo predomislio, tada ti moram reći da je MOGUĆE. U čemu je zapravo problem, pitaš se? 

Problem je u tome što je u tim početnim fazama muškarac samo ZANESEN, još ne razmišlja o budućnosti u pravom smislu (čak i ako je u trenucima uzbuđenja govorio o tome) i još uvijek mu nije toliko stalo da ne bi mogao promijeniti mišljenje.  

Isječak iz NOVE HIT knjige Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti

Mi žene razmišljamo malo drugačije i doživljavamo ovakve situacije malo drugačije. Ako nam netko skida zvijezde s neba i priča o budućnosti, mi već planiramo tu budućnost u svojoj glavi. I ne mislimo da će nešto poći po zlu – ako je taj muškarac toliko zagrijan. I tu se događa da i mi žene u skladu s time počnemo MIJENJATI PONAŠANJE. Kažem mi, jer sam nekada i ja bila u takvoj situaciji, situaciji u kojoj se barem jednom našla nalazi gotovo svaka od vas.

I ne, nije poanta da žene trebaju „paziti“ na svoje ponašanje i titrati oko određenog muškarca, da se on ne bi predomislio. Upravo suprotno – prerano podređivanje svojeg života vezi koja još i nije veza vodi ravno u „ljubavnu provaliju“. 

 

Zašto se on tako naglo predomislio  

Mene je u ovakvim situacijama najviše zanimalo – jesam li ja utjecala na takav razvoj događaja i jesam li mogla nešto učiniti da se to sve promijeni nabolje? Kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno – bilo je glavno pitanje koje sam si tada postavljala. Ako se isto pitate i vi drage moje dame, odgovor će vas iznenaditi – da i da. Vrlo je vjerojatno da je nešto u vašem ponašanju utjecalo na njegovo (kao što se događa i u obrnutom slučaju), no to ne mora značiti da je vašem odnosu došao KRAJ. 

Idemo vidjeti na koji način ti nesvjesno mijenjaš ponašanje i kako time utječeš na njegov interes? S obzirom da ti se sviđa toliko da želiš da ovo uspije, ti se fokusiraš na to i samo na to. I zato je sva tvoja energija usmjerena ka njemu. Više ti i nije toliko važno da odeš u teretanu, da izađeš s prijateljicama; puno stvari koje su ti prije bile bitne, sada idu u sporedni plan. Jer ti sada razmišljaš najviše o njemu i O ONOME ŠTO BI MOGLO BITI. 

Zašto se iznenada mijenja dinamika u vašem odnosu i što je to u tvojem ponašanju što utječe na promjenu dinamike? Nisi više toliko opuštena kao na samom početku, nisi više u sadašnjem trenutku, već u nekom budućem, bajkovitom vremenu. 

Isječak iz NOVE HIT knjige Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti. 

3D-Muškarac-u-zanosu

Prerano si se vezala za IDEJU VEZE

 Drugim riječima, ti se prerano vežeš za IDEJU VEZE i on ti prerano postaje PREBITAN. Tada se pojavljuje i STRAH, i sve tvoje daljnje reakcije proizlaze iz straha. Moguće je da neke situacije tumačiš suviše dramatično pa i sama radiš mini dramu oko nepotrebnih stvari. A to u njemu gasi vatru koja je do jučer gorjela i navodi ga da se zapita – kakva će nam biti budućnost?  

Čak i „mini drama“ i „mini pritisak“ njemu mogu ukazivati da će stvari u budućnosti postati dramatičnije. Ovo se ponekad događa i na nesvjesnoj razini, osobito ako ti i nisi dosadna, ni očajna – nego si jednostavno previše okupirana njime i vašim odnosom. On osjeća da mu to MOŽDA I NIJE TO, a ne zna jasno definirati zašto. 

To dakako ne znači da je taj muškarac super ispravan i da si samo ti ta koja trebaš razumjeti partnerske odnose i raditi na sebi. Ne, ovo su samo informacije o tome što se odvija u muškoj glavi na početku odnosa. Drugim riječima, da je ovo kolumna za muškarce, tada bih pisala o tome što muškarci trebaju poduzimati i mijenjati u pristupu prema ženama. 

 

Kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno 

Drage moje dame, ako ste napravile navedene „greške u koracima“, ako ste prebrzo u mislima uletjele u vezu koja još nije veza i ako ste nesvjesno izvršile pritisak na muškarca koji se sada povlači – NE BRINITE. Sve se može ponovno promijeniti – vama u prilog. 

Kako, pitate se? Kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno? Prije svega morate uzeti kormilo svoga života u svoje ruke i pustiti kormilo veze koja još i nije veza. Da biste vratile stvari na početak, morate biti ona žena s početka kojoj se on divio.  

Drugim riječima: 

  1. Zaboravite na bilo kakav pritisak – ako se muškarac udaljio zbog pritiska, tada će ga dodatni pritisak još više udaljiti – umjesto toga napravite nekoliko koraka unatrag  
  2. Dajte mu prostora da vam se približi – bez igrica, planiranja i sceniranja situacija, bez poticanja komunikacije storyima ili bilo kakvim objavama 
  3. Kada stupite u kontakt, povedite iskren razgovor u kojem ćete komunicirati svoje želje, granice i standarde, ali bez pritiska

 

Kako mu ponovno postati neodoljiva 

Kako vratiti stvari na početak kada je sve bilo idealno? Kako mu ponovno postati neodoljiva?  

Ovako stoje stvari: Muškarac koji se udaljava od tebe najčešće ima dojam da je na nešto primoran, da mu je neka vrsta veze ili obaveze nametnuta. Ako pak ponovno počne osjećati da se on ŽELI vezati bez pritiska, bez agende, bez bilo kakvog moranja i da bi te mogao izgubiti ukoliko se ne pokrene – tada će se stvari početi mijenjati. I da, tada je itekako moguće da će se stvari vratiti na bajkoviti početak. 

To znači da ne trebaš glumatati, već da mu možeš slobodno reći što želiš od odnosa – ali ne na način da ga prisiljavaš na nešto ili da mu namećeš bilo kakvu obavezu. Komuniciranje vlastitih želja je jako privlačno onda kada druga strana osjeti da smo otvoreni, iskreni i spremni otići. Ako samopouzdano izražavamo svoje želje, ako bez problema govorimo o odnosu kakav želimo, a pritom ne prisiljavamo tog određenog muškarca da nam to mora dati, tada se događa nešto ČAROBNO. A ta čarolija vraća stvari na onaj magični, bajkoviti početak. 

 

Što u njemu budi zaštitničke porive

Kombinacija samopouzdanja i ranjivosti jako je privlačna muškarcima. Samopouzdanje je muškarcu jako seksi, a ženska ranjivost u njemu budi zaštitničke porive. Upravo je zato žena koja cijeni sebe, a pritom se ne boji pokazati svoju ranjivu stranu, muškarcima jednostavno neodoljiva. 

Isječak iz NOVE HIT knjige Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti.

Kako to točno učiniti objasnila sam na primjeru Ane, žene koja se našla u identičnoj situaciji i koja je uspjela preokrenuti stvari sebi u prilog. Ana je uz moju pomoć uspjela doći do velikog ljubavnog preokreta o kojem sam pisala novoj knjizi Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti. Na Aninom mjestu bila je gotovo svaka žena, zato će njezin put do prave ljubavi biti i vaš put. Njezina mapa bit će i vaša mapa za uspjeh na ljubavnom planu. I ono najvažnije – NJEZINI REZULTATI MOGU BITI I VAŠI REZULTATI. Razmišljajući o tome kako bi to bilo da svakoj ženi pružim iskustvo privatnog savjetovanja, odlučila sam Anin put pretočiti u knjigu u kojoj možete vidjeti što sam ju savjetovala u svakoj specifičnoj situaciji na putu do njezinog ljubavnog preokreta. 

 

EKSKLUZIVNO – ONLINE IZDANJE nove knjige Muškarac u zanosu 

Drage moje dame, vrijeme je da naučite kako postati ona žena koja će u muškarcu probuditi osjećaj da je želi pored sebe za sva vremena! Vrijeme je da naučite kako ostvariti kvalitetan odnos koji ste oduvijek priželjkivale. I to ne mora biti teško, može biti LAKO, puno lakše nego što mislite. 

Dugo očekivanu knjigu Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti (ONLINE IZDANJE) od sada možete naručiti, PREUZETI I čitati ODMAH u ELEKTRONSKOM OBLIKU (.pdf) PO SPECIJALNOJ PROMOTIVNOJ CIJENI u našoj web trgovini klikom na ovaj LINK.

 

AKCIJSKA CIJENA VRIJEDI SAMO ZA ONE NAJBRŽE DO 06.04. DO 23:59h!
 

OVOGA PUTA NE MORA BITI TEŠKO. OVOGA PUTA MOŽE BITI LAKO,
A USKORO ĆETE SAZNATI KAKO DA POSTANE LAKO. 

3D-Muškarac-u-zanosu

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE