Facebook

Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe

Super si mu, skroz si mu ok, često ti govori da si stvarno super cura. Kao da ti daje lažnu nadu, kao da te hrani lijepim riječima koje nikamo ne vode… Sve u svemu, situacija je krajnje zbunjujuća. Ako si mu toliko zgodna, pametna, dobra – zašto se onda u tebe i ne zaljubi? U prošloj kolumni govorila sam o važnosti emotivnog povezivanja i općenito dubljeg upoznavanja. Ponekad glavni problem leži u tome što te on uopće dovoljno ne poznaje, no što ako ste se imali priliku bolje upoznati? Što ako ovo među vama traje već duže vrijeme, a on ne osjeća zaljubljenost? Postavlja se pitanje: Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe?

Muškarac se neće vezati za ženu koja mu je dobra, pogodna, prikladna. Neće cijeniti ženu s kojom je sve lako. Ona će mu i dalje biti lijepa, privlačna, zanimljiva, ali zbog nje srce neće iskakati iz grudi. Pomisao na nju u njemu neće izazvati uzbuđenje i onu ludu želju koja je pokretač svega. Taj isti muškarac često neće ni znati objasniti točan razlog zbog kojega mu je splasnulo oduševljenje oko te žene. On će samo znati da mu to nije to.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Zašto-se-on-nikako-ne-zaljubljuje-u-tebe

Muškarac u vezi i kako ubrzati put do kvalitetne veze

Kako na pametan način ubrzati put do kvalitetne veze objasnila sam u NOVOJ KNJIZI  – Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze – ako znate što činite i ako uistinu razumijete um muškarca, tada veze ne moraju biti teške. Ljubav tada prestaje biti nemoguće misija, ulazak u vezu i održavanje iste, poboljšanje postojećeg odnosa, sretna veza ili brak prestaju biti nedostižan cilj. Općenito, na svakom polju života znanje može itekako pridonijeti željenom uspjehu, dok bez znanja često lutate u mraku i gubite vrijeme na pogrešne taktike.

Ovu knjigu sam posvetila upravo vezama, brakovima, kao i djevojkama i ženama koje tek žele ući u vezu ili pak promijeniti status veze bez obaveza u onu kvalitetnu ljubavnu vezu. Na vaš zahtjev, produžili smo mogućnost kupnje knjige po super cijeni u pretprodaji do 15.11.2021., a zaključno s tim datumom ostvarujete i popust na ostale knjige i na ostala izdanja. U današnjoj kolumni ću vam otkriti neke dijelove knjige, te govoriti o važnoj temi:

Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe? Čak i ako te uspio dovoljno upoznati? Vrlo vjerojatno si mu simpatična, lijepa, draga, privlačna, ali pomisao na tebe u njemu ne izaziva uzbuđenje. On smatra da te već ima i da ćeš uvijek biti tu. Zato si i ostavlja prostora da upozna još zanimljivih žena.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

On se zapravo želi zaljubiti

Surova istina je ta, da taj dobri dečko koji se s tobom viđa samo povremeno ili ste pak u nekoj vrsti veze bez obaveza – želi osjećaj zaljubljenosti. On nije odlučio da se nikada neće zaljubiti. On se želi zaljubiti, ali se nije zaljubio u tebe. Ovo može biti vrlo bolna spoznaja, osobito ako si ti zaljubljena u njega. Znam, bolno je, ali vrijeme je za suočavanje s istinom.

Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe? Zato što mu svojim ponašanjem daješ vremena i prostora da istražuje druge mogućnosti i da upoznaje druge žene.

 • Ali kako? Kako mu to dajem do znanja, kad ga zovem, pišem mu, trudim se, stalno sam prisutna? Trudim se na sve načine da mu ispunim vrijeme, kako mu onda dajem vremena i prostora za druge žene? – sada se pitaju neke od

Upravo zato

UPRAVO ZATO. Kada on dobije dojama da ćeš ti biti uvijek tu, bez obzira na sve, i da se oko tebe ne mora uopće potruditi jer sve zapravo činiš ti, tada će on krenuti u potragu za novim uzbuđenjem jer smatra da se tebi uvijek može vratiti. Upravo zato se čini vrlo nepravedno kada se jedna žena na sve moguće načine iscrpi ulagujući u vezu, dok se druga samo pojavi i preuzme „kormilo“. Drage moje, morate shvatiti da pretjeran trud neće rezultirati zaljubljivanjem s njegove strane, jer njemu je potrebno da se on osjeća kao muškarac da bi se zaljubio.

Muškarci se ne zaljubljuju u žene koje se oko njih trude. Oni se zaljubljuju onda kada se oni počnu truditi. Zaljubljuju se u onu ženu koja ih zna motivirati da se popnu na najvišu planinu da bi pronašli put do njezina srca.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Jeste li se prepoznale u ovom scenariju drage moje dame? Ako jeste, ne brinite. Dobra vijest je ta da se to MOŽE PROMIJENITI.

Kako okrenuti karte kada uprskamo

Da, uprskati je lako. No kako popraviti stvari? Kako napraviti trajnu i bitnu promjenu? Prije svega je važno da ne koristite nesretne i kratkotrajne taktike koje ste čule od poznanice. Primjerice:

 1. Blokiraj ga pa ćeš vidjeti reakciju
 2. Odblokiraj ga da vidiš je li reagirao
 3. Ponovno ga blokiraj
 4. Ponovno ga odblokiraj da vidiš ima li reakcije
 5. Izbriši ga sa svih mreža
 6. Dodaj ga za prijatelja (pošto nije reagirao)
 7. Pitaj ga šta radi
 8. Pozovi ga na piće
 9. Reci mu da je idiot
 10. Ispričaj se (gomilom poruka na koje on ne reagira)

Ovako otprilike izgleda scenarij u kojem mnoge žene u hodu biraju i kombiniraju nesretne taktike koje ne samo da ne donose rezultat, nego daju službenu etiketu „očajnice“. Drugim riječima:

Ako želiš ispraviti učinjeno i postati žena njegovih snova, onda moraš imati na umu da tome ne prethodi kratkoročna taktika, nije dovoljan jedan potez koji će ga oboriti s nogu. NE. Moraš dugoročno promijeniti stav prema sebi i prema muško ženskim odnosima. To prije svega znači da moraš poraditi na samopoštovanju i potom postaviti granice – kako te netko može i smije tretirati.

Od onoga trenutka kada se zaista sabereš i okreneš sebi, kada shvatiš da nećeš zavrijediti mjesto one prave upornim zalaganjem, napravila si prvi korak u pravome smjeru.

Da bi muškarac osjetio da s tobom želi nešto više, on mora znati da bi te mogao i izgubiti. On treba znati da si spremna krenuti dalje ako ovo nije odnos koji te ispunjava.

Stvari su zapravo vrlo jednostavne i ne mogu biti jednostavnije:

Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe? Zato što se ne boji da će te izgubiti. Sama sebi si dodijelila mjesto rezervne opcije time što se uporno prilagođavaš njegovom tempu i njegovim željama.

Knjige na akciji

Ne moraš ti ništa

Ne, ne moraš ti ništa. Ne moraš. Ako trenutni odnos nije zadovoljavajući, a ti bi vezu, brak, djecu, onda je prilagođavanje željama muškarca koji te ne shvaća ozbiljno – čisti gubitak vremena. Tko ti je rekao da ne postoji drugi muškarac? I on bi te više cijenio da se zauzmeš za sebe i da pomisli da bi te mogao izgubiti.

On se neće zaljubiti ako misli da si ti uvijek tu. On ne zna zašto, već samo osjeća da to nije to. Kada se pojavi žena koja mu daje priliku, a pritom cijeni sebe dovoljno da ne pristaje na sve, on će se zaljubiti. Zašto ti uostalom ne bi bila ta žena? Kada je vrijeme da počneš cijeniti sebe i svoje vrijeme? Kada je vrijeme da kažeš dosta površnim odnosima? Kada je vrijeme da svoj život uzmeš u svoje ruke i da pokažeš jasan stav?

Detaljnije o ovoj temi govorila sam u emisiji „Na kavi s Nelly“, a video možete pogledati klikom na link.

Nije tako komplicirano

Put od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze zapravo je vrlo JEDNOSTAVAN. I ne, ljubavni odnosi ne moraju biti komplicirani ako ih takvima ne učinimo sami. Ako primijenite samo ovo što ste pročitale u današnjoj kolumni, očekujte značajne pozitivne promjene. Ako pak želite drastičnu promjenu i potpuni preokret u svojem ljubavnom životu, onda vam preporučujem da pročitate moju novu knjigu Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, te odmah potom primijenite naučeno i gledate rezultate.

Svoj primjerak možete nabaviti po akcijskoj cijeni samo u pretprodaji klikom na link, a sjajna vijest je ta što za područje Hrvatske vrijedi i BESPLATNA POŠTARINA. Knjige se šalju iz Zagreba u sve države, tako da ne morate brinuti kako doći do svojeg primjerka, čak i ako se nalazite na drugom kraju svijeta!

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz još jednu važnu obavijest: u tijeku je emitiranje planetarno popularnog showa Brak na prvu na RTL-u gdje sam dio stručnog teama. Više o emisiji saznajte klikom na link, ono što vam mogu reći jest da vas očekuje jako zanimljiva sezona, a vama preostaje da pogledate!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kada muškarac promijeni mišljenje

Kada muškarac promijeni mišljenje  Kada muškarac promijeni mišljenje. Da, drage dame, moguće je – muškarac koji vas je ostavio može promijeniti mišljenje i poželjeti vas vratiti u svoj život. Da,

Nastavi čitati