Facebook

Kako krenuti dalje nakon razočaranja

Razočarana, sama, ostavljena. Ne vidiš svjetlo na kraju tunela. Ne znaš kako dalje. Kako sakupiti komadiće svoga slomljenog srca i krenuti u svijet u potragu za novim početkom. Sve ti se to čini nemoguće. Dobra vijest je sljedeća: moguće je. I to trenutno razočaranje možda je i najbolja stvar koja ti se dogodila. Kako krenuti dalje nakon razočaranja? Čitajte pažljivo.

Ono što je zajedničko svim prekidima koje je inicirao muškarac jest da on uglavnom nije previše razmišljao o tome što će se događati s vama nakon prekida.

 Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

 

Kako-krenuti-dalje-nakon-razočaranja

Drage moje dame, da biste krenule dalje nakon ljubavnog razočaranja, važno je znati dvije stvari:

1.Sve vi možete krenuti dalje.

  1. Krenuti dalje je stvar izbora.

Kako krenuti dalje nakon razočaranja? Prije svega, treba se prisjetiti da je svijet prepun mogućnosti, a da je život samo jedan. Svaka minuta izgubljena na pogrešne ljude je veliki gubitak vremena. Sve to vrijeme se može iskoristiti za nove pobjede.

Imaš dva izbora

Kada te netko razočara, kada te povrijedi, izigra tvoje povjerenje, kada te ostavi i naruši tvoje samopouzdanje, imaš dva izbora:

1.Plakati nad svojom sudbinom

2.Odabrati sebe i iskoristiti to kao motivaciju da postaneš najbolja verzija sebe

Kako krenuti dalje nakon razočaranja? Odaberi put na kojem biraš sebe. Iskoristi svaki poraz kao motivaciju da postaneš najbolja verzija sebe. Sve počinje od jedne odluke. Kada ćeš ju donijeti?

Sve se u životu zapravo svodi na naše izbore. Ono što biramo imamo. I točka. Ako biraš ostati u samosažaljenju i nastaviš sanjariti o muškarcu koji te je povrijedio – imaj na umu da je to tvoj izbor.

 Ali ja ne mogu drugačije – reći će mnoge od vas.

Možeš, svi mogu drugačije. Svi mogu odabrati sebe. Svi se mogu odlučiti za sebe i za svoje bolje sutra. Pitanje je hoćeš li?

Što se događa s tobom kada te netko ostavi

Ostavljena, izigrana, razočarana, osjećaš se kao da si izgubila svu moć. Osjećaš se kao da ti sada najviše na svijetu treba pokajanje onoga koji te je tako razočarao. Možda i nisi sigurna želiš li pomirenje, ali jedno znaš – želiš da se on osjeća kao ti sada i želiš da požali što te tako olako odbacio.

Sve je to ok i sve je to razumljivo, no moraš znati sljedeće – dokle god ostaneš u toj očajničkoj energiji u kojoj ti njegova poruka, poziv ili bilo kakav znak pažnje treba kao kisik, nećeš od njega dobiti pokajanje. Isto tako nećeš niti nekoga novoga, boljega pozvati u svoj život. Mnoge žene u ovim situacijama pribjegavaju slanju uzastopnih pasivno-agresivnih poruka kako bi objasnile muškarcu koji ih je povrijedio – što je zapravo učinio.

Takve poruke nažalost nemaju efekta. Jedini efekt je zapravo kontraefekt. Muškarac koji se možda i dvoumio oko prekida, sada učvršćuje svoju odluku i odustaje od pomirenja.

Kao rezultat toga, ti se osjećaš još puno lošije i povlačiš dodatne očajničke poteze, a sve to oduzima tvoju dragocjenu energiju.

Kako krenuti dalje nakon razočaranja? Izbjegavaj očajničke poteze. Ne šalji poruke i ne zovi onoga koji te je povrijedio. Imaš puno pametnijeg posla.

Knjige na akciji

Budi ona bolja ti svima u inat

Umjesto da plačeš nad svojom sudbinom, odluči preusmjeriti svu tu silnu energiju u ostvarenje svojih ciljeva. Pokaži onima koji su te povrijedili da su te podcijenili. Pokaži i sebi i njima da možeš bolje.

Kada će se on opet sjetiti tebe je kolumna u kojoj govorim o mogućim scenarijima nakon prekida.

Definiraj sve što želiš ostvariti za sebe i kreni za time – bilo da je u pitanju poslovni cilj, gubitak kilograma, makeover, ili bilo što što bi te učinilo sretnijom i samopouzdanijom. Poraz je često najjača motivacija za uspjeh. Imaj na umu da je ovo razočaranje možda i najbolje što ti se u životu dogodilo, ali ti moraš to shvatiti kao priliku. Priliku da postaneš ona najbolja verzija sebe.

Vrijeme je da se kladiš na sebe

Vrijeme je draga moja da usmjeriš svu svoju energiju (koju si provela u samosažaljenju) na kreativan rad na sebi. Već danas zapiši sve, ali apsolutno sve što možeš učiniti kako bi postala ona najbolja verzija sebe.

Iznenadi ljude svojim uspjehom. Podsjeti one koji te nisu htjeli koliko vrijediš. Neka ti to bude najveća motivacija da učiniš čuda za sebe. Možeš ti to.

Kako dalje nakon ljubavnog razočaranja? Kladi se na sebe ovaj put. Uloži u sebe. Vjeruj sebi. Duboko u sebi ti znaš da zaslužuješ poštovanje i da ne moraš pristajati na manje od toga. Ti znaš da te tamo negdje čeka netko bolji, zato ustani i kreni dalje. Možeš ti to.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. 

U današnje digitalno doba lakše je nego ikada upoznati nekoga novoga, a ako znate kako upoznati, zainteresirati muškarca, zaokupiti njegov svijet na pravi način – tada vam je samo nebo granica. U tome će vam uvelike pomoći moj novi online priručnik – Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, koji sam predstavila u najnovijem videu emisije Na kavi s Nelly.

SPECIJALNO DO 28.03.2021

Iskoristite kupon za popust PROMO39 i nabavite svoj online priručnik Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem za samo 39 HRK!

Drage dame, povodom izlaska ONLINE priručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem omogućili smo vam da do nedjelje 28.03. nabavite svoj primjerak po ultra niskoj cijeni i time napravite značajan preokret u svojem ljubavnom životu!

Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem priručnik je koji će vam u potpunosti otvoriti oči i promijeniti način na koji ste gledale na dopisivanje. Vrijeme je da zaboravite na vječne analize, na metode pokušaja i pogrešaka i na sve dileme koje ste imale oko dopisivanja. Vrijeme je da naučite kako tipkanje iskoristiti kao komunikacijski kanal koji će značajno preokrenuti vaš ljubavni život. Vrijeme je da vaš ljubavni život doživi preporod. Bilo da želite upoznati i osvojiti nekoga novoga, unijeti uzbuđenje u postojeću vezu ili brak ili pak obnoviti kontakt s bivšim, ovaj priručnik će za vaš ljubavni život učiniti čuda.

Svoj primjerak online priručnika možete naručiti klikom na ovaj LINK. Nakon što KUPON ZA POPUST – PROMO39 ukucate u za to predviđeno polje, cijena će se automatski smanjiti sa 59,00 HRK na 39,00 HRK.

Požurite i na vrijeme osigurajte svoj primjerak po AKCIJSKOJ CIJENI! *Promo kod vrijedi do 28.03. do 23:59.

Priručnik je u ONLINE / ELEKTRONSKOM OBLIKU, te čim vaša narudžba bude kompletirana, na email dobit ćete link za DOWNLOAD ePriručnika, te ćete isti odmah moći preuzeti. Za bilo kakva dodatna pitanja javite se na info@sknelly.com

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE